Analize și opinii Politică

O poveste de dragoste liberală, consumată cu dinții strânși

MOTTO 1: „S-a născut principala forţă de opoziţie: Alianţa 2020 USR+PLUS. Proiectul nostru e România. Acum ai cu cine!“ (Dacian Julien Cioloș, 2 februarie 2019, pe FACEBOOK)



MOTTO 2: „ …Domnul Cioloş a fost prim ministru al României un an de zile, iar singurul partid care l-a susţinut în mod onest, necondiţionat, a fost PNL, deşi de multe ori am strâns din dinţi, faţă de această atitudine necondiţionată. Atitudinea lui faţă de PNL a fost una ezitantă.” ( Alina Gorghiu, 10 martie 2017, Timișoara
…………………………………………………………………..

Într-o zi ca oricare alta, în martie 2017, doamna Gorghiu Alina a ieșit și ne-a spus că a strâns din dinți, o îndelungată perioadă, și așa, cu dinții strânși, l-a pupat lunguieț pe Julien Dacian (sărut franțuzesc unilateral, se-nțelege…) ceea ce trebuie să recunoașteți, este o figură erotică extrem de originală, demnă de studiat și care, poate, va face istorie… Din felul în care ne-a mărturisit că nu prea i-a plăcut, nici nu știm ce să înțelegem , căci iată cum a strâns dânsa din dantură un timp nedefinit:

„…Profilul lui Dacian Cioloş este un PROFIL CORECT pentru candidatul PNL”( 29 iulie 2016)

„…Vouă VĂ PLACE Cioloş? Că mie DA…( pagina de Facebook, 1 octombrie 2016)

”…Dacian Cioloş va fi NUMITOR COMUN al unei formule pe care eu o consider esenţială în acest moment în România pentru schimbarea de care avem nevoie. Şi noi, şi USR VOM SUSȚINE propunerea de prim-ministru Dacian Cioloş şi cumva platforma aceasta e startul unei campanii cu Dacian Cioloş prim-ministru. Aşa o văd eu, rămâne să mă contrazică Dacian Cioloş dacă nu e aşa…”( 16 octombrie 2016)

„…Vom vedea dacă vom reuşi să închidem acest cerc frumos, dacă va veni în PNL( Dacian Cioloș, of course! n.n.) . ÎL AȘTEPT în interiorul PNL, dacă asta va fi dorinţa sa…” (19 noiembrie 2016)

„….Posibilitatea ca Dacian Cioloș sa fie premier ÎNCĂ SE JOACĂ, în condițiile în care multe lucruri depind de rezultatul partidelor mici, dacă vor intra sau nu în Parlament. Orice meci se joacă până la capăt, obiectivul e de a încerca să facem o majoritate parlamentară PENTRU Dacian Cioloș premier.”( 11 decembrie 29016, imediat după alegeri, de necrezut dar adevărat… )

Eu nu mai știu ce să zic… erotismul acesta cu năbădăi mă „confuzează” profund. „Susținerea necondiționată” pentru Dacian e cea care i-a provocat scrâșnete din dințișori doamnei Alina, or, dacă noi avem doi neuroni care se ating în treacăt – și-i avem ! – sinapsa produsă între acești doi solitari cred că poartă următoarea întrebare simplă și legitimă : păi, dacă tu, fată, spui că nu ți-a plăcut și totuși , ai ieșit zi de zi să ne convingi că-ți place, CINE TE-O FI PUS, LIBER( AL)O ȘI INDEPENDENTO SĂ ZICI CĂ NU MAI POȚI DUPĂ EL? Dragă, Dacian Julien e ofilirea oricărui avânt pasional pentru orice om care e cât de cât „trestie gânditoare”. Ne amintim, desigur, că atunci când a ținut el un discurs înflăcărat la mitingul liberal, mulțimea era să adoarmă de parcă ar fi fost în sala de operație, cu eterul în nări , numărând 10..9..8…

De aceea, cum nu există o altă explicație, doar dragostea năbădăioasă a lui Klaus Werner pentru Julien, pe când acesta și-a făcut GUVERNUL LUI în 2015 fără voi, fraierilor, este răspunsul la întrebarea despre dințișorii tăi strânși. Cum dragostea lui Werner s-a ofilit între timp, nu mai e nevoie nici de impulsul erotic liberal către fostul comisar … Să observăm însă că liberalismul în patru labe, cu lesă telescopică e pe cale să devină o altă figură erotică de mare atractivitate.

Mai aveți puțin și veți elabora, Alina & Ludovic, o KAMASUTRA politico-liberal-prezidențială care, cred, pe mulți cetățeni îi va ambiționa și-i va contorsiona în fel și chip.

Să nu-i provocăm, zic… Adică, din câte se observă, v-a mai rămas să vă aliați cu Ponta și cu Tomac…

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “Proiectul nostru e România. Acum ai cu cine!“
    Intr-adevar, acum ai cu cine! Evident cu “Cumintenia Bruxellului” si “Nesimtitul Romaniei”, cu escrocul neomarxist Barna( (care vede paiul din ochiul altuia , dar nu si barna din ochiul lui). cu securistii progresisti din spatele lor si cu tatucul lor, Soros, care este “in tot si-n toate” !
    Doar ca proiectul lor nu e Romania, ci pur si simplu, “Sodomia”! Adica “societate deschisa”(libertinaj extrem, la pachet cu migranti si anticrestinism), Securitate peste tot(la pachet cu restrangerea drastica a drepturilor si libertatilor civile) si LBGT(la pachet cu identitate de gen si alte dementze de tip progresist)!

  • USR + PLUS = MINUS. UN MARE MINUS. Je ne suis pas Charlie dac ma-ntelegeti in sensul in care reprezentantul tarii in areal, in speta Franta, atrage dupa sine problemele cu care se confrunta Franta (la noi, hiperclorinare, incendieri etc.)

    PMP = UN MINUS SI MAI MARE in conditiile in care FLOTA comerciala, a patra in lume a fost cedata in vremea basista, sistemul ticalosit a fost nasit: creat, preluat de partenerii strategici = stapanii strategici tot in acele/aste vremuri. Sa traim bine in MINUS! Pentru MINUS avem anticorpii necesari, aaaaaaaaaaaaa, cu atat mai mult cu cat ni se administreaza VITAMINA D – ESENTIALA in imbunatatirea IMUNITATII organismului uman, carenta de VITAMINA D constituind cauza primordiala a instalarii unor boli grave de la rahitism, osteoporoza, cancer, afectiuni instalate pe fondul scaderii imunitatii (REZISTENTA fizica si psihica), respectiv slabirea capacitatii fizice a organismului de a asimila calciul, fosforul, etc. Ideea de a sustine financiar PROGRAMUL privind terapia cu vitamina D este absolut minunata, problemele care se ridica tin de raspunsurile la urmatoarele intrebari: analizele de laborator care evidentiaza carenta de vit D se efectueaza gratuit in spitalele publice, de interes national, finantate de CASA DE SANATATE NATIONALA (aceeasi CASA care deconteaza la preturi de 10 ori mai mari prestatii med similare pt… AKH Viena?!, cu mentiunea ca Austria a fost “indrumatorul” nostru, cadou-paradotor de aderare la UE… fara suparare, acesta-i adevarul care ne elibereaza pe toti si pe fiecare in parte; Firma care furnizeaza VITAMINA D?! – tara de origine, antecedentele, recomandarile, testele, avizele de conformitate; Laboratoare acreditate pt efect testelor la nivel national in scopul verificarii indeplinirii conditiilor, parametrilor legali privind cantitatea si calitatea substantei active-VITAMINA D?! Adicatelea sa nu ingurgitam altceva, alte vitamine, X, Y, Z, de provenienta dubioasa, cu consecinte negative asupra organismului uman, in sensul scaderii si mai evidente a rezistentei la imbolnaviri…. valeuuuuu

  • Istoria consemneaza ca Ciolos = Cumintenia PamantuluI, ca PMP = Sa traiti bine! … in Costa Rica… fara suparare…

  • Din pacate, formatiunile politice existente nu mai prezinta credibilitate, mai grav, risca sa se balaceasca in taram infractional dpdv al modalitatilor de constituire, asociere, FINANTARE soldate cu dosare, anchete inutile, interminabile, consumatoare de energii care ar putea fi directionate in inovatii durabile si sustenabile. Chiar nu mai tine, cu tot dragul…

    Care formatiune politica SOLUTIONEAZA CU SIMT DE RASPUNDERE PROBLEMA APEI? Sfanta si BineCuvantata apa. Apa este O RESURSA DE INTERES PUBLIC, NATIONAL.

  • am omis vreo formatiune politica?! in mod cert are o “buba”… tre’ sa fie pe undeva vreun impostor la pachet cu vreo impostoare…

  • Mai intai AUTOSTRADA de bun simt… BANII, DOMNILOR! BANII! Teoria ne-am insusit-o, acu’ PRACTICA = AUTOSTRADA…. pana la alegerile cu care ne tot imbalsamati, imbroboditi, faceti parastas…