Politică

Numărul 2 în Contraspionajul FBI, jigniri la adresa românilor: ‘Sunt slinoși, grețoși, necinstiți ca rușii și tupeiști ca italienii’

Peter Strzok, numărul 2 în Contraspionajul FBI, are considerații extrem de jignitoare la adresa românilor. Dezvăluirea aparține jurnalistei Sorina Matei, după ce Strzok a fost audiat 10 ore în Congresul american. „Peter Strzok a distrus toată credibilitatea FBI”, spune jurnalista Matei.


“Stelele” FBI: Românii sunt “slinoşi”, “greţoşi”, necinstiţi ca ruşii şi tupeişti ca italienii. “Serios, îi cam urăsc!”

Peter Strzok, numărul 2 în Contraspionajul FBI, un veteran al Biroului, cel mai experimentat investigator pe Russia al FBI, cel care a condus ancheta atât pe Hillary Clinton cât şi cea pe interferenţa rusă, ajungând pentru câteva luni şi în echipa lui Robert Mueller, a fost audiat acum 2 zile de aproape 20% din Congresul american, timp de 10!!! ore în trei sesiuni ce s-au succedat şi care probabil au scris istorie în forul american.

Corespondenţa purtată de Peter Strzok de pe telefonul de serviciu arată, în zeci de mii de mesaje, aşternute de-a lungul anilor, că steaua investigatoare a FBI, om de bază în echipa lui Comey şi pe zona de securitate şi siguranţă naţională, avea şi are în continuare grave probleme de adaptare şi înţelegere a realităţilor.

Strzok, ca anchetator şef în două investigaţii care au răscolit lumea, ura şi înjura non stop un candidat la preşedinţie cu care voia să ajungă la suspendare chiar înainte să înceapă vreo audiere în anchetă, ura chiar mirosul votanţilor respectivului candidat pe care-i întâlnea prin magazine, voia să oprească, în numele FBI o candidatură la Preşedinţie în numele alteia, pe care o prefera “100 de milioane la 0”, şi care anchetă tot el o conducea şi, în plus, nu a fost foarte convins să intre în echipa Mueller pentru că de dinainte ştia că ancheta nu va duce la impeachmentul unui preşedinte în exerciţiu.

În general, toată corespondenţa lui Strzok, confirmată şi anchetată, oferind mult probatoriu în plus, de către Inspectoratul General al Departamentului de Justiţie arată jocurile politice murdare făcute pe anchete în plină desfăşurare de către FBI.

Să spui că există etică, morală, integritate, imparţialitate, reguli, proceduri, când cel mai bun investigator al tău de 20 de ani este nu numai exact pe invers, dar şochează şi Congresul prin labilităţile sale psihice, aflându-se de exemplu, că avut probleme vreo 3 ani inclusiv cu testarea poligraf, este devastator.

Practic, 10 ore cât a stat în Congres, Peter Strzok a distrus toată credibilitatea FBI.

Nu numai că a arătat că in interiorul FBI e fix pe invers de ceea ce se spune, nu numai că a arătat că nu sunt proceduri, reguli, dar modul cum s-a prezentat, labilităţile afişate şi ura, ura viscerală arată o inadaptare fantastică a FBI la realităţile americane şi o condamnare a priori a tot ceea ce ei, ca instituţie, nu pot controla. Fie că e vorba de oameni politici sau şefi, de evenimente sau chiar de anchete.

Lanţul de comandă din interiorul FBI arată că prietena lui Peter Strozk, Lisa Page, cu care “steaua FBI” se tot coresponda, era la fel de importantă ca şi el în ierarhia instituţiei. Lisa Page nu numai că era avocata FBI, dar era consilier special al directorului adjunct al FBI, Andrew McCabe, numărul 2 la comandă.

Devastatoarele zeci de mii de discuţii arată, fără pic de tăgadă, măruntaiele monstruase ale instituţiei în care o gaşcă aflată la putere în FBI voia să influenţeze atât alegerile democratice cât şi rezultatul acestora, să determine demisia unui preşedinte, în cazul în care acest rezultat nu îi convenea.

Şi bineînţeleles, de ura viscerală a celor doi, ce îmbracă uneori şi aspecte rasiale, nu au scăpat nici românii. Aşa, toţi, puşi la gramadă. La un moment dat, în mai 2016, pe NBC, apare subiectul Guccifer. Cei doi vorbesc pe mesaje:

Peter Strzok: „Guccifer (hacker-ul român, n.r.). Român slinos…

Lisa Page: „Toți sunt”

Peter Strzok: „E amuzant să privești și să te gândești [text eliminat]. Nu e de mirare că e așa necioplit dat fiind că e…și acești români nu sunt măcar țigani”

Lisa Page: „Serios acum, îi cam urăsc. Sunt sigur [text eliminat] bine. Dar sunt un amestec din necinstea rușilor cu atitudinea de „mi se cuvine” a italienilor. Grețos!(Yuck, în original)”, a răspuns Page.

Peter Strzok:”Da. Nu am avut niciodată de-a face cu ei”

Trecând peste personajul Guccifer, pentru cine a urmărit audierea, a citit şi mesajele dar şi raportul Inspectoratului General nu ar trebui să mire că mândria FBI şi consiliera numărului 2 din FBI, şi ea în echipa Mueller urau pe toată lumea. E interesant însă că la nivelul de top al FBI până recent românii au fost consideraţi “slinoşi”, “greţoşi” dar şi un amestec între necinstea ruşilor şi misecuvinismul italienilor. Totul bineînţeleles a priori, chiar dacă nu sunt “ţigani” şi chiar dacă nu ai avut niciodată de-a face cu ei.

Vreţi să vedeţi cum gândeşte cu adevărat şi acţionează “partenerul strategic”, fostul establisment, the “so called deep state”? Citiţi-l şi urmăriţi-l pe Peter Strzok. “Steaua FBI” tocmai şi-a ucis cu pasiune instituţia timp de 10 ore şocând practic un Congres.

La fel de interesant este cum în presa mainstream românească nimeni nu a observat şi nici nu a relatat despre părerile sincere ale seniorilor FBI despre românii “slinoşi”, “greţoşi”, necinstiţi ca ruşii şi tupeişti ca italienii. Când e vorba de alte subiecte, acestea sunt găsite imediat.”, scrie Matei, pe Facebook.

Autor: Alexandra Cruceru

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Au si ei uscaturile lor, care uscaturi sunt ofensate ca a fost demascata fata din umbra a parteneriatului strategic. Peter a rabufnit, alti oficiali se scufunda in alcool, droguri, anestezice. Simptomatologia specifica dementei mixta.
    Tulburare extrema de comportament, din pacate. FBI are multe de povestit lumii!

  • Peter Strzok are cunostinta, in calitatea domniei sale de NUMAR 2 in contraspionajul FBI, despre faptul ca ambele razboaie mondiale s-au derulat pe petrolul romanesc din Valea Prahovei? Ca parte din tributul greu platit pt aderarea la UE, a fost PRIVATIZAREA catre OMV a PETROM, tara noastra avand o traditie de peste 100 de ani in extractia si procesarea titeiului? Ca in 2004, am cedat 51% din cea mai valoroasa companie, austriecii platind pe pachetul majoritar de actiuni 668 mil. euro, valoarea PETROM depasind si-atunci, ca si azi, 15 mld. de euro? Ca jumatate din profitul obtinut in perioada 2004-2017 – de peste 15 mld. euro, a fost EXTERNALIZAT inainte de a fi DECLARAT si IMPOZITAT in Romania? Ca redeventa a fost stabilita prin contr. de privatizare, la 3,5% aplicata la un pret fix pana in 2014 de 26 de dolari/baril, redeventa mentinuta in guvernele Ponta, Ciolos, Grindeanu, Tudose, Dancila, CAUZA INSARACIRII TARII, imposibilitatea de a face investitii nationale de minima decenta: autostrazi, scoli, spitale, asigura nivelul de trai de bun simt: pensia, salariu, crea locuri de munca decente? Specialistii in domeniu sustin teza cf careia, intr-o economie de piata, nu e neaparat o crima cand un stat isi vinde resursele. Dar e un act de tradare nationala cand le vinzi pe nimic, subminandu-si propria economie, umilindu-ti propriul popor. “Gretosi, slinosi, necistinti ca rusii si tupeisti ca italienii” vs inmiresmatii inaltelor porti. Daca excesul de furie este legitim?! Dumnezeu cu mila.

  • Ca ne cad tavanele in scoli, sali de sport, prabusesc terasele, cedeaza scenele – scena de la Festivalul Mamaia Copiilor, surpa buc., de tronsoane de autostrazi – lucrari de mantuiala facute cu paradeala, materiale ieftine, ieftine ca redeventa de 3,5%. Sa ne parfumam bine!

  • Planul secret in ce ne priveste rezida in DESTRUCTURAREA TARII fundamentata pe impartirea RESURSELOR, ZACAMINTELOR, avand in vedere pozitia geostrategica in regiune. Daca se ignora ENERGIILE ANCESTRALE ALE LOCULUI, EXISTENTA unui numar de 7 chakre energetice racordate la AXIS MUNDI … planul strategic se dovedeste o eroare tactica redutabila cu urmari nefaste la niv planetar, parerea mea, a unui muritor de rand, constient de consecintele Justitiei Divine.