Analize și opinii

Nu vă faceţi griji!

Cine a crezut că împreună cu plecarea securistului, o să revină şi o oarecare normalitate pe plaiurile mioritice, declarat de unii ,şi comunistului, declarat de el însuşi, din funcţia de preşedinte s-a dovedit la fel de democrat şi liber de inteligenţă ca cei care strigă în piaţa Victoria, împotriva legii de fapt, chiar dacă strigacii îşi ascund intenţiile în spatele unor ziceri pe care au reuşit să le facă lipsite de sens.

rzist

Securistul, pe care inteligentul nostru popor l-a ales de atâtea ori în funcţii publice, Traian Băsescu, poate să se mândrească că a lăsat pe lângă un stat călărit de noua securitate, de care, acum că şi-a văzut sacii în căruţă, încearcă să se delimiteze criticându-şi propriile creaţii, şi o propagandă, care foarte încet îşi arată adevărata faţă şi în rahatul, care stă să se destrame, numit UE, dar care încă găseşte destui democraţi liberi de inteligenţă care pun botul la minciuni, mai ales că acestea atacă pe cei pe care aceştia îi iubesc foarte mult.

Nu cred că respectivii ar trebui condamnaţi prea mult ţinând cont de realizările pesediste! Problema lor este că ura pe care le-o poartă acestora i-a transformat în simpli purtători de cap, ascunzându-şi după diferite motive această ură, principalul fiind ca obiectele adoraţiei lor să fie îndepărtarte de la robinetul cu banul public, unde să aducă pe cei care au pierdut alegerile, vinovaţi în ochii multora dintre ei fiind proprii lor părinţi şi bunici, care îndrăznesc să voteze contrar cu dorinţele lor.

Terfeliştii noştri, prin dorinţele lor, anulează milenii de istorie, sfatul bătrânilor fiind desuet în timpul în care copiii se vor făcuţi cu curul, dacă nu pot să fie furaţi şi exploataţi în aceleaşi scopuri. Valorile creştine care au creat societatea care dă posibilitatea ca terfeliştii şi propaganda adiacentă să-şi strige ofurile sunt atacate pe toate planurile, ultima găselniţă a prostiei globaliste, la care prostia pesedistă şi susţinătorii au pus botul fiind buletinul cu cip, invocarea unei siguranţe sporite neducând decât la un mai bun control al populaţiei care produce bunăstarea stăpânilor.

Primii care vor accesa la acest lucru sunt strigacii democraţi şi liberi de inteligenţă, aşa cum o să fie şi primii care vor cere, şi se vor lăsa cipaţi şi fizic încredinţându-şi existenţa unora care le spun că ei îi păzesc mai bine dacă o să accepte acest lucru, aşa cum se întâmplă şi acum cu buletinele, că doar aceştia sunt în stare să-şi încredinţeze libertatea unora care chiar dovediţi fiind că încalcă tot ceea ce ei susţin, nu sunt deranjaţi de acest lucru atâta timp cât crapă cei pe care îi “iubesc” atât de mult. Ipocrizia lor este demonstrată chiar de strigăturile lor de susţinere a democraţiei, care arată că această e bună doar dacă le serveşte lor. Este inutil să demonstrezi cuiva democrat şi liber de inteligenţă că este doar o unealtă, dar are o parte tristă şi de amuzament, când vezi prostia sclavilor cum se manifestează. Strigacii democraţi şi liberi de inteligenţă poate o să dovedească celor mai puţin dotaţi ca ei cum se face că după 12 ani de luptă împotriva corupţiei, aceasta încă există, ba mai mult face mai mult rău României decât bine?

Pentru mine, care nu sunt atât de inteligent şi democrat nu înseamnă decât faptul că oficialii care spun că luptă împotriva corupţiei sunt chiar ei parte a corupţiei apărând-o în fapt. Disperarea sistemului instaurat de securistul Traian Băsescu, de a se menţine la butoane, a ajuns până acolo încât să mintă în parlamentul UE, doar şi acolo o minciună repetată prinde câţiva fraieri care să susţină ca în 2012 băsismul, care doar şi-a schimbat numele, în fapt rămânând la fel de benefic României. Că şi majoritatea aleşilor, ca şi minoritatea, este prea pătată ca să acţioneze nu face decât să ne afundăm şi mai mult în mocirla prostiei, care nu poate decât să placă “prietenilor” europeni, care au ajuns la concluzia că prada trebuie împărţită, deci, cei care sunt pradă nu prea mai au loc în prostia în care ne-au băgat unii fără să ne întrebe, şi fără să arate care sunt avantajele sau dezavantajele aderării la o uniune construite pentru a cuceri vechiul continent fără să le mai moară cetăţenii.

România a reuşit să demonstreze cum o ţară poate să fie cucerită şi distrusă doar cu promisiuni. Consider o laşitate faptul că nu se reacţionează în stradă şi de cei care au votat majoritatea care e acum la butoane, dar este mai înţelept uneori să fii laş!Prostiei îi poţi face faţă cu curaj, dar mai bine trebuie lăsată să moară de la sine, atunci când nu te afectează fizic. Din păcate prostia se manifestă şi în parlament, mânată de la spate de laşitate, care în loc să facă legi pentru România, e preocupat să facă legi pentru cei care sunt în parlament. Strigacii din stradă să-şi facă socotelile bine, că tot ei o să deconteze nota de plată, iar după ce o să fie cipaţi, şi nu o să mai fie folositori, o să fie îndepărtaţi „în mod natural”, iar progeniturile pe care le-au scos în stradă nu o să trebuiască să le plătească pensia sau să aibă grijă de ei! Doar la vârsta respectivă, pe care o doresc tuturor cât mai lungă şi sănătoasă, nu mai pot să gândească corect şi să aleagă ce le vor urmaşii, că doar asta este una din cererile pline de inteligenţă a strigacilor moaiului de la Cotroceni!

Oricum, trebuie să constat că băsismul a ştiut să se apere mai bine decât prostia de acum care ne guvernează, şi care parcă vrea cu tot dinadinsul ori să se predea noului băsism, iohanismului, ori să încaiere lumea, pentru ca ei să-şi mai demonstreze din nou legalitatea unora care indiferent ce ar face nu-i vor accepta!

Autor: Ionescu Miron

Sursa: Opinia1.ro