Politică

Nu mai girați securiștii! Nu sînt alegeri, e doar o bătaie de joc!

Prin înregistrarea ca alegător prin corespondență, cetățeanul român cu drept de vot, care locuiește în străinătate și deține documente valabile de ședere din partea statului respectiv, solicită transmiterea prin poștă a documentelor de vot la adresa sa de corespondență.



Prin completarea acestui chestionar, cetățeanul român își exprimă dorința să voteze prin corespondență la alegerile pentru președintele României din 10 și 24 noiembrie 2019, urmând să fie radiat pentru acest scrutin din lista electorală permanentă din România și înscris în lista electorală permanentă pentru votul prin corespondență – aflăm de la Autoritatea Electorală Permanentă.

Până în clipa de față, din multele milioane de cetățeni cu care ne sperie când Biroul Electoral, când STS-ul, s-au înscris oficial 41.003 pentru votul prin corespondență. Din aceștia, 17.500 au votat deja, peste 2.000 au votat deja chiar și pentru al doilea tur, chiar dacă habar nu avem cine va ajunge în finală! Doar că… știau.

„Diaspora” votează timp de trei zile: pe 8, 9 și 10 noiembrie – pentru primul tur, pe 22, 23 și 24 noiembrie pentru al doilea tur, în secțiile amenajate cu generozitate în străinătate. Adică, 835 de secții de votare!

Doar în Spania există 142 de secții, 23 în Belgia, 12 în Danemarca, 50 în Franța, 80 în Germania, 16 în Irlanda, 140 în Italia, 25 în Olanda, 72 de secții în Anglia, 38 în Statele Unite. Apoi în Cipru există 6 secții, alte 3 în Luxemburg. Doar 8 secții în Elveția, doar 2 în Dubai, nici o secție în Lichtenstein, Andora, San Marino sau Turks and Caicos… Și mai sînt și insule grecești fără secții de votare! O catastrofă, cum ar spune Dobitoken, președintele. Un mizilic de 50 de milioane de euro. Doar în străinătate. Alți peste 100 de milioane în țară… E de unde!

Câți alegători există, totuși, în străinătate? Ministerul de Externe a trimis în străinătate peste 4,4 milioane de buletine de vot pentru alegerile prezidențiale. Cîți credeți că vor vota? 1%?

Din totalul de alegători români care figurează în Registrul electoral, un număr de 18.266.936 au domiciliul sau reședința în țară, iar 670.322 au domiciliul în străinătate. Total: 18.963.792. Sau 18.293.470? Sau mai contează? Oricum, numărul real de cetățeni cu drept de vot nu are cum să ajungă la 19 milioane. Vorbim doar de cetățenii cu vârstă de peste 18 ani! Mai adăugați și minorii! Vreo 3-4 milioane. Cum vă sună?

Numărul tuturor românilor din străinătate este estimat la aproximativ 4-12 milioane de oameni. Potrivit Institutului Național de Statistică, la 1 ianuarie 2019 populaţia, după domiciliu, a fost de 22.171.000 persoane, în scădere cu 0,2% faţă de 1 ianuarie 2018! Dacă adunăm diaspora de 12 milioane, avem numaidecât o populație de 34 de milioane! Dacă nu, avem 26 de milioane! Iar cifrele astea vin pe scădere demografică perfect constantă!

În 1992, tot oficial, populația era de 22.810.035, apoi în 2002 a ajuns la 21.698.181 (având până aici o scădere de 0,11 milioane anual), în 2011 ajungând la 20.121.641 (scăderea fiind de 0,16 milioane pe an). Păstrând aceleași rate, putem estima că în 2019 mai sîntem doar 18,8 milioane. Cu totul, adică incluzând și minorii care nu au drept de vot.

Astfel, populația efectivă, reală, cu drept de vot, nu ar putea depăși 15,5-16 milioane de cetățeni, oricât s-ar strădui unii să ne convingă de altceva.

Cu alte cuvinte, există o marjă uriașă la dispoziția celor care vor să fraudeze alegerile! Milioanele de cetățeni inexistenți, cu CNP-uri false, generate de softul STS, râd de prin statisticile idioate pe care lumea le acceptă placid. Cum la fel acceptă și faptul că un serviciu secret gestionează alegerile!

Să mai adăugăm că față de europarlamentare s-a mai vit și chestiunea semnăturilor falsificate și deja avem o serie de întrebări fără răspuns care se cască precum o gaură neagră în fața electorului:

  • De ce numărul de semnături necesare depunerii unei candidaturi depășește 1% din numărul alegătorilor?
  • De ce acceptă Biroul Electoral Central liste de semnături falsificate (trase la xerox etc.) de la unii și nu acceptă și de la alții? Și în general de ce nu se verifică? De ce nu se sancționează depunerea de semnături false?
  • Cum poate candida cineva fără studii, în condițiile în care legea prevede necesitatea unor studii superioare? Ce caută Cumpănașu printre candidați?
  • Care este numărul real al alegătorilor? Ca să știm unde punem semnul de 50% – dacă vrem să ajungem în turul al doilea, de exemplu.
  • Ce se întâmplă cu votanții „în plus” de pe liste? De ce nu se radiază?
  • La ce ne trebuie 835 de secții de votare în străinătate?
  • De ce gestionează un serviciu secret (STS) centralizarea voturilor cu ajutorul unor instrumente neverificate și neomologate?
  • De ce naiba mai votează lumea dacă oricum nu există decît candidați păpușați de serviciile secrete?

Vreți să-l votați pe Iohannis pentru că se luptă cu PSD-ul? Păi a fațadizat Sibiul pe banii lui Adrian Năstase și apoi l-a pupat în dos pe Mircea Geoană și pe Ponta pînă n-a mai putut. Despre acel Iohannis vorbim? Serios? Cel care era împreună cu Dragnea? OK!

Iar acum, folosind șantajul serviciilor a forțat o preluare a puterii, înlocuind un guvern rezultat din votul liber exprimat și în mod democratic cu un alt guvern neales de nimeni și total ilegitim? Iar adversar cu Iohannis este Viorica Dăncilă, cea care nu a auzit de ”statul paralel” pentru că a fost plecată 9 ani din țară, nu? Cea care a votat și Convenția de la Istanbul și a susținut și Pactul pentru migrație? Cum să nu votezi asemenea candidați? Ăștia n-ar merita decît un glonț în ceafă!

Aceeași Dăncilă care a reîmputernicit STS-ul să se ocupe de alegeri… Perfect!

Diferența dintre ăștia și ai lui Cioloș este că „Guvernul Meu1” a ajuns acolo oarecum democratic, prin „negocieri” parlamentatare. Ăștia nu au nici o legitimitate, șantajul nu cred că e vreo metodă democratică.

Ne putem uita la ei, dar și mai bine ar fi să schimbăm macazul și să înțelegem că prostanii ăia din poză nu ajung acolo decît împinși de securiști. De securiștii ăia pe care i-am iertat în 1989. Cînd eram „huligani”, apoi în 1990 cînd eram „golani”. În urmă cu 30 de ani nu ne-a fost frică să ieșin în fața lor, chiar dacă aveau mitraliere în labele lor. Am ales. Am ales să trăim în libertate. Deci nu avem o altă alegere de făcut. Diferența este că acum nu îi mai apără armata, ci o gașcă de cretini care au nevoie de un referendum ca să afle dacă au sau nu puțe în izmene.

Așa fiind, ce să așteptăm? Să murim în aplauzele familiei? Să ne stingem de vreun cancer, AVC, infarct, diabet? Ce ne mai pot lua? Anii de suferință? Păi nu ne-au speriat cînd ne puteau lua viața aia pe care o aveam înainte!  #fărăsecuriști! Nu avem nimic de pierdut! 

Trebuie să se termine cu serviciile! România nu are nevoie de servicii secrete pe care să le burdușească de bani! Știm, ungurii vor să fure Ardealul, Ceaușescu a făcut o mare industrie și acum nu mai e. N-ați vrea să ne pupați și-n cur? Dispăreți! Toate serviciile! Cu papagalii voștri ultra-decorați și care mai de care mai generali. Cum au făcut și polonezii! Sigilat tot, pa! Vreți serviciu de informații? Sub control parlamentar, în subordinea guvernului, în cadrul MI. Ne-secret. Transparent. Cu fonduri la vedere. Putem trăi și fără comerțul vostru cu armament și fără traficul vostru de carne vie! Și fără eterna harneală din politică. La pușcărie!
#fărăsecuriști! #dracusăvăducă!

Autor: Ambrus Bela

Sursa: Samizdat

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • De-acum inainte se va fura ca-n codru la orice alegeri si va iesi intotdeauna “cine trebuie”(adica candidatul sustinut de Sistem), iar cei care vor vota nu vor face altceva decat sa participe masluirea organizata de Sistem si sa-i legitimeze pe securisti si pe marionetele lor politice!

  • …uite o voce advarata… o placere sa citesti ce spune… insa citi pricep? citi proceseaza? citi cred la fel? vedem ”unde” sintem si care este realitatea… o tara plina de ”dorel” si de matracuci decerebrate, de frose fara minte dar cu ”atitudine”… si astia VOTEAZA… iar cei care pricep tac si nu fac NIMIC…

  • Pana la urma tot ce vor ei fac din pacate … platesc cativa din jurul lor mai cu capul pe umeri sa ii ajute la fraudare si asta e :( Votul electronic ar fi fost mult mai sigur!

  • Adevar graiesti! Si tu si cel de deasupra mea. Mereu am spus si o voi spune celor carora nu voteaza..daca nu vrei sa votezi cu cineva mergi macar si anuleaza-ti votul, asa stii ca nu ti-l poate fura nimeni! In rest sper ca ne vom trezi usor usor.

  • Trebuie sa intelegem odata ca in Colonia noastra securist-masonica si mafiota, Papusarii Externi prin slugoii lor securisti si politruci nu vor permite niciodata, sa ajunga la conducerea tarii unui candidat patriot, integru, nationalist-suveranist si credincios ortodox! Mai mult, daca ar aparea un astfel de om, nici macar nu-il vor lasa sa candideze!
    Cel mai bun exemplu in acest sens este cel al lui Liviu Plesoaianu, care, departe de a fi acel candidat deosebit, e totusi un om integru, nesantajabil si cat se poate de sincer in demersurile sale legate de nationalism si suveranism, iar asta s-a vazut atunci cand Sistemul securist-masonic i-a sabotat candidatura! Mai nou, l-au boicotat si televiziunile asa zis “prietene”(evident, tot la ordine clare si precise), asa incat astazi, Plesoianu a fost trecut pe linie moarta!