Politică

Nimeni nu vă dă dreptul să luați în proprietate gândirea altora!

Ma scuzati dar rid de cinci minute si la ora asta ar trebui sa dorm. Cum vine aia cu boicotul la produsele la care se face reclama? Pai babaieti si fete destepte, cine sint advertiserii care fac produsele alea la fel de proaste ca si reclamele cu care intoxicati lumea? Pai nu cumva baietii si fetele frumoase din piata?



Bine, e drept, cind au timp, fiindca unii de atita protestat nu mai au timp sa munceasca, dar asta-i alta poveste. Misto e altceva. Aia batrini fara dinti si pesedisti, si decretei unii dintre ei pe deasupra, nu prea au bani de produsele promovate de reclamele voastre proaste. Naspa, nu?

Ba mai mult, daca nu reusiti sa va bagati reclamele pe la televiziunile cu rating, pe sume fabuloase, unii dintre baietii si fetele advertiseri or sa-si ia banii de la partid probabil, nu de la firma. De fapt am vrut sa va dau o veste buna. Daca vreti sa va uitati la televiziunile de stiri si sa nu aveti de suportat reclame, acum e momentul, cit tine boicotul astora. Nu. Nu ma refeream la Realitatea si nici la B1. E greu sa sustii financiar o televiziune de stiri. Mai ales cind informezi la 1 noaptea ca geamurile judecatorului lui Dragnea au fost sparte dar nu spui ca faptasul nu e vreun pesedist furios, asa cum ai lasat sa se inteleaga o jumatate de zi, ci un vecin furios din alte motive.

Oricum, multumesc Cosinzenei care m-a informat dimineata cum vine povestea cu advertisementul, ca mintea mea era la altele. Si multumesc pentru toate atentionarile de postari delirante pe care le primesc, va anunt ca fac colectie. Nu le public, dar le colectionez. Si la momentul potrivit voi scrie. Pentru ca toata mizeria asta umana trebuie sa se vada odata si odata in oglinda. Cei care vin dupa noi, indiferent de tipul de generatie careia ii apartin, trebuie sa inteleaga de unde vin si care le este drumul. Cred ca inca avem o obligatie fata de ei. Nu ca parinti, nu ca profesori, ci ca oameni. As avea o problema cu mine insami daca as vedea lucruri, daca le-as intelege dedesubturile si daca nu as spune ce cred. Dar pentru ca Romania nu este la acest moment o tara democratica, imi rezerv dreptul de a ma exprima altfel decit pina acum.

A! Si ca sa fie clar. Daca am dezamagit vreodata pe cineva, fosti colegi, sefi, profesori, cunoscuti, prieteni, ii asigur ca nu a fost cu intentie. Nu mint, urasc ipocrizia, spun intotdeauna ce gindesc, indiferent de consecinte. Nu-mi cer insa scuze pentru ca gindesc altfel decit voi. Daca asta va deranjeaza in vreun fel, aveti butonul unfriend la indemina. Inconjurati-va de yesmani care va aplauda ideile. Dar lasati-i pe ceilalti sa gindeasca singuri. Nu sinteti Dumnezeul nimanui. Si nimeni nu va da dreptul sa luati in proprietate gindirea altora. Cumparati-va case, terenuri, masini, vacante. Oamenii sint liberi.

Autor: Mihaela Răileanu

Sursa: Mihaela Răileanu