C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Nigel Farage: Uniunea Europeană are “mâinile pătate de sânge” în criza din Ucraina

farageNigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), a acuzat Uniunea Europeană că are “mâinile pătate de sânge” în criza din Ucraina, în cursul unei dezbateri cu vicepremierul britanic Nick Clegg, care s-a declarat “şocat” de afirmaţii.

“Ar trebui să lăsăm capetele jos de ruşine, s-au dat speranţe false, UE are mâinile pătate de sânge în Ucraina”, a declarat liderul populist şi eurofob într-o dezbatere electorală.

Europa a făcut o alegere greşită susţinând, în scopuri “imperialiste şi expansioniste”, revoluţia din Ucraina, a afirmat Farage.

“Este vorba de o ieşire perfidă, ofensatoare şi şocantă”, a apreciat liberal-democratul Nick Clegg.

“Nigel Farage va trebui să explice de ce se aliniază poziţiilor preşedintelui rus Vladimir Putin”, a continuat Nick Clegg.

Partidul lui Nigel Farage militează pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Autor: Mihai Draghici

Sursa: Mediafax

Related Posts

One Response “Nigel Farage: Uniunea Europeană are “mâinile pătate de sânge” în criza din Ucraina”

  1. aidos says:

    Ah, da ? Ca sa vezi, saracu’ vice-premier de la Londra !! Dar nu-i nimic, l-am putea ajuta noi; daca a ramas atit de socat in fata adevarului gol-golut, ii putem oferi o internare (contra plata in lire sterline, fireste) la Spitalul 9 din Bucuresti sau la Socola, linga Iasi. Poate se recupereaza si se intoarce la Londra “amigo” (pardon, “ca nou” !)

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss