Politică

Națiunea română e o vacă bună de muls pentru niște șmecheri cu epoleți!

Din tot ce se petrece de la o vreme eu nu înțeleg decât că pentru supușii Hamsterului Trist(câți i-or mai fi supuși, și or lucra pentru noi, nu pentru alții) ce se întâmplă acum în România nu reprezintă o amenințare la adresa securității naționale și a stabilității interne.



Altminteri poate că lucrurile s-ar desfășura altfel. Poate n-am fi ajuns la apeluri la asasinarea politicienilor, la violență în stradă, la apelul la insurecție. Poate că am fi putut avea un dialog calm și așezat, nu violențe și puterea pumnului.

Dacă tot suntem isterizați de pericolul rus, și avem cea mai cea unitate anti KGB, cum de nu s-a gândit nimeni că de nebunia asta profită doar rușii, și că, pe undeva, e și coada lor în zonă? Sau cei de la SRI au rămas la vânătoarea de kaghebiști, doar că acum relele le fac fesebiștii? Și cu ăștia e mai greu pe scări, nu?

De fapt, suntem ridicoli. Nu mă îndoiesc că oamenii serviciului, care sunt, practic, peste tot, știu despre ce e vorba, știu cine face tot circul ăsta. Doar că sunt ai lor și organizatorii, și instigatorii. Ei au alte ordine, servirea interesului național nu mai este în meniu.

În meniu e trădarea acelui interes, în favoarea intereselor private. Îi fac poftele lui Iohannis, pentru a fi lăsați în pace să-și facă poftele lor. Adică bani, afaceri, luptă pentru putere politică, eliminarea adversarilor cu mâna justiției, și tot așa. Este SRI SRL, de fapt. Cu precizarea că noi plătim pentru a fi trădați de ei. Ceea ce este totuși o performanță! Singura performanță a SRI!

Despre SIE nu mai are rost să vorbim. De mai bine de un an(de fapt, de aproape doi ani) nu mai are șef civil. Și nu-l mai controlează nimeni. Bine, nici înainte nu-l controla cine știe ce Parlamentul. Dar acum chiar nu-i mai întreabă nimeni de sănătate. Și dacă-i cumpără Lulutzei câteva interviu în presa străină, și le dau boilor de la Rise Project niște poze cu ”palatele braziliene și palmierii dați cu var” ale lui Dragnea, și-au cumpărat și ei liniștea. Liniște atât de propice afacerilor. Iar din când în când, tot la cererea lui Iohannis, niște jigodii, plantate de serviciu la Bruxelles, mai dau cu căcat în România. Tot pe banii noștri. Că asta e națiunea română: o vacă bună de muls pentru niște șmecheri cu epoleți!

Autor: Constantin Gheorghe

Sursa: Constantin Gheorghe

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • E clar ca lumina zilei, ca aceste servicii antinationale de informatii, la care se adauga DNA-ul(Departamentul Nord American) au devenit total incontrolabile, actionand practic, ca niste SRL-uri in propriul lor folos si impotriva romanilor. De aceea se impune cat mai grabnic, destructurarea lor prin orice metoda!