Politică

Mirel Palada: ”Din Constantinescu, în doi ani, Iohannis a devenit Băsescu în mințile românilor”

Iohannis a început prin a fi Constantinescu și a ajuns să fie Băsescu.



A început slab, neputincios, moale ca melcul. Din 2015 pînă la începutul lui 2017 a urmat riguros traiectoria nevolnic descendentă a lui Constantinescu. Vai, ce frumos atîrna graficul… Vai, ce frumos se ducea la groapa de gunoi a istoriei…

Pe urmă a venit momentul de cotitură de la începutul lui 2017, cînd PSD, după victoria istorică de la parlamentare – niciodată PSD nu mai luase de unul singur aproape 50% din voturi – a început în mod stupefiant să facă greșeli neforțate.

Cum PSD a început să facă greșeli, cum traiectoria lui Iohannis s-a desprins de nevolnicia de pînă atunci și a început s-o ia mintenaș la deal. Din Constantinescu, în doi ani Iohannis a devenit Băsescu în mințile românilor. Evident, cu largul concurs al PSD.

Toată lumea își închipuie că PSD a fost îngenuncheat de marea cabală securistă de tip anacondian care a scos zeci de mii de tefelei în stradă, să facă stegulețul (m)UE cu luminițele de la telefoanele mobile.

Fals. PSD nu a fost îngenuncheat de tefelei sau de Anacoldea. PSD s-a împușcat singur în picior, în genunchi, în testicule, în ficat, în creier, în tot ce se putea el împușca singur atunci cînd și-a schimbat premierii.

Senzația de luptă internă și mai ales de lipsă de putere i-a scîrbit pe români și i-a aruncat înapoi în brațele lui Iohannis, care a avut măcar înțelepciunea să miroasă schimbarea de vînt istoric și să se erijeze în marele opozant PSD.

Alegerile, dragii mei pufoși nevolnici, au fost pierdute în 2017. Dragnea v-a ridicat pînă în slăvile lui 45%. Dragnea v-a omorît, cu reticența lui de țăran viclean și precaut de a rupe pisica în două.

N-a vrut să devină Viktor Orban, singura cale pe care putea să o urmeze dacă voia cu adevărat să smulgă România din plasa neocolonialismului de catifea? Lasă, că a devenit Troțki. Necesarul demon de servici.

Istoria nu are milă față de perdanți.

Autor: Mirel Palada

Sursa: Mirel Palada Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …dragnea a fost, este si va ramine in veci un nevolnic… n-a fost niciodata ”țăran viclean”… Moromete era asa… iar a-l asocia cu Orban, fie si accidental, este o ineptie… ala este barbat, nu-si poarta intimplator pantalonii… datorita delasarii noastre am fost ”pedepsiti” cu doi asemenea ”conducatori”, aparent masculini… dragnea si tariceanu… acum, datorita ”barbatiei” lor, s-au sters din istorie si din politica… adios!