Politică

Mircea Cosma dezvăluie: ”Programul strategic de globalizare ”Minerva” a fost inițiat de Soros și a urmarit si judetele bogate si foarte bogate ale Romaniei!”

Mircea Cosma, fost preşedinte CJ Prahova, a vorbit despre modul în care a fost dusă lupta anticorupție în România. Fostul președinte de Consiliu Județean susține că dosare întocmite de instituțiile din România fac parte dintr-un plan mult mai mare de înlăturare din joc a oamenilor „patrioți”, care au pregătire astfel încât să fie înlocuiți cu „oameni care nu știu ce înseamnă patrie, ideal național, interes național, ce e românism”. Potrivit lui Cosma acțiunea ar fi început la Cluj cu fostul președinte de Consiliu Județean, Horea Uioreanu.



Mircea Cosma: “Ca unul care am trait in copilarie ce i s-a intamplat tatalui meu, vreau sa va spun ca ceea ce s-a intamplat in Romania, in perioada 2005-2018, depaseste cu mult ceea ce ne-am inchipuit noi ca se poate intampla si cat de mult pot sa evolueze rautatea, incultura si prostia in capul unora. Daca ne uitam pe esenta programului Minerva, pe care nu l-am facut eu, ci face parte dintr-o strategie de globalizarea a unor oameni dovediti ca sunt condusi de un celebru multimiliardar, nu are rost sa comentez, ne dam seama ca acest program a urmarit si judetele bogate si foarte bogate ale Romaniei”, a explicat Mircea Cosma în emisiunea România 2019, moderată de Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Cozmin Gușă: “Programul Minerva este generat si de catre George Soros, ca sa spunem lucrurilor pe nume”.

Mircea Cosma: “Programul Minerva este ceea ce s-a intamplat si pe vremea lui Hitler. Se cauta fiii unei natii, care au pregatire, experienta si care sunt patrioti si sunt scosi din joc. In locul lor vin oameni care nu stiu ce inseamna patrie, ideal national, interes national, ce e romanism”.

Cozmin Gușă: “Si una dintre uneltele prin care se poate face asa ceva este genul acesta de unitate militara specializata, care tinteste la comanda”.

Mircea Cosma: “Intr-adevar, a existat o lista, care tinteste judetele puternice. Pentru ca aceasta actiune trebuia sa paralizeze si cele 10 judete care duc in spinare Romania. Prahova duce 4 sau 5 judete, Clujul, Iasiul si Constanta duc la fel. Daca va uitati, o sa observati ca lovitura principala a inceput la Cluj, cu presedintele CJ, Uioreanu (n. r.: fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, care a fost condamnat pentru corupție), dupa care a continuat la Constanta, Prahova, Timis, Dolj, Brasov si asa mai departe. Nu am auzit ca ar fi probleme la Calarasi, la Ialomita, Giurgiu, judete care sunt cu 220.000 de locuitori si contributia lor la PIB este foarte mica. Si, atunci, pentru ca nici noi nu am stiut ca puterea aleasa nu mai conduce Romania, ci o conduc uneltele unora si altora, care isi bat joc de puterea aleasa si aici l-au avut campion pe Basescu in distrugerea prestigiului si a prestantei puterii alese in Romania. Eu am o declaratie a fostului sef al SRI, Marin Constantin, care recunoaste. La momentul respectiv, l-a trimis ca sa il ajute pe procuror cu o solicitare de date catre SRI Ploiesti. Solicitarea, in acord cu protocolul incheiat intre institutii, parchet si SRI. Tot el spune ca i-a prins pe 3-4 ofiteri in biroul lui Negulescu, facand dosarul lui Mircea Cosma. Celebrul “Portocala”. Ofiteri de-ai sai. Si ii nominalizeaza: Pruna Eugen, care astazi este consilierul primarului Ploiestiului, ca a iesit la pensie si nu ii ajunge pensia, Tomescu Georgiana si Teodorescu Valentin, care astazi este prim-procuror la Campina si care normal ca trebuia sa ii ia pe Onea si pe Negulescu acolo, cu serviciul”.

Sursa: Știri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Sa intelegem ca programul Minerva face parte din Strategia globalizarii, respectiv planul de preluare strategica a Romaniei, bucata cu bucata, pas cu pas “Daca ne uitam pe esenta programului Minerva…”, in concret, unde anume sa ne uitam pe esenta programului, si de ce nu a fost consultat poporul prin referendum cu privire la implementarea acestui proiect diabolic? Unde ne-au fost mintile?

  • Candidatii de serviciu la europarlamentare sa prezinte poporului chemat la urne, programul MINERVA. Sa ne luminam!

  • Satul Constantin Brancoveanu din comuna Dragalina, jud. Calarasi, se afla din pdv geografic in centrul Campiei Baraganului, la 1 km est de Drumul National 21 Slobozia-Calarasi, 3 km. de halta Brancoveni-actualmente dezafectata-dezafectarea-cuvant de ordine pe agenda Romaniei.
    Constantin Brancoveanu nu a acceptat sa treaca la religia musulmana pt a se salva, ci s-a intors catre copiii sai si le-a zis: “Stati tari si nu bagati seama la moarte”. Brancoveanu se intoarce cu spatele la sultan, adica la moarte, si priveste spre fiii lui, amintindu-le de Hristos: “Uitati-va la Domnul nostru Iisus Hristos cate a patimit pentru noi si ce moarte de ocara a avut. Intru aceasta sa tineti credinta noastra. Nu va clatinati pentru viata si lumea de aici”. La executia publica asistau ambasadorii marilor state crestine, M.Britanie, Franta, Rusia, delegati venetieni fara a ridica vreun degetel.
    Coroborat cu: tornada manifestata in a treia zi de Pasti care a invaluit autocarul cu enoriasi veniti din pelerinajul de la Slobozia cu “S” de la Slobod, inactivarea sistemului Ro-alert, afacerile companiei Al Dahra din Emiratele Arabe Unite intru Allah derulate in Balta Brailei, pesta porcina, colonizarea cu sacali aurii, cutremurul din Salaj de 4,1 grade produs la o adancime de 1 km., etc. fenomene si evenimente pe agenda globala, ajungem firesc la concluzia ca nimic nou nu este sub soare, nimic intamplator. Cred ca la ora asta Allah se sfatuieste cu Dumnezeu: ce ne facem? Cum tamaduim?

  • Ce rachete ati folosit, dragilor, ca sa deplasati tornada fix in jurul autocarului cu pelerini slobozi… ramasi in viata prin grija lui Iisus Hristos?

  • Iisus a venit sa ne elibereze din lanturi. De mai bine de 2000 de ani supravietuim in stare de hipnoza, control mental, sclavie, razboi, orgie si urgie. FARADELEGEA. Venise sa implineasca legea. De data aceasta IL ROG PE STRABUNUL SA VINA!

  • Ce Tata si-ar lasa fiul pt a fi rastignit la infinit, ma-ntreb?
    “In mod cert, descendenta hittita de origine indo-europeana a lui Iisus era cunoscuta de catre evrei atunci cand au avut de ales intre a fi iertat unul de-al lor, Barabas si Iisus, iar Iisus nu ar fi putut accepta sa se salveze de la crucificare mergand altul in locul sau…”. “Cu noi este Dumnezeu”, Emanuel, “Eu si Tatal Meu suntem Una”, in aramaica Jemanuel: Je (franceza)-eu, Manu-zeul dacilor, El-zeul Tatal… Eu Manu El…inca un exemplu al nivelului spiritual exceptional apartinand scolii dacice, scoala legilor frumoase, eterne, precise, logice, eterne.
    Decebal, regele dacilor a preferat sa-si infinga cutitul in inima decat sa tradeze. Daca e o solutie ingaduita, cum, si cat, si pana cand! Toti sfintii din ceruri cu toti ingerii si intregul cer se bucura cand se naste un copil. Dar o idee? O schimbare de paradigma!

  • Dovezile istorice subliniaza faptul ca Iisus s-a nascut intr-o familie de “arimi” si vorbea “aramaica”, nu “ebraica”. Arimii nu figureaza printre cele 12 neamuri evreiesti, dar sunt printre neamurile dacice. Iisus nu venise pt. o eliberare de sub stapanirea romana ca un “general”, ci pt. o eliberare din robia pacatului, trimis al lui Dumnezeu.
    Iuda, arata ca un ucenic aparent normal, in subtil insa, un tradator-rob, posedat de diavol, biruit de patima lacomiei si de planurile sale neintelepte, expresia involutiei spirituale. Planul “Minerva” demonstreaza ca istoria se repeta.