Politică

Metroul londonez NU se va mai adresa călătorilor cu formula „Doamnelor și domnilor” pentru a nu se mai supăra transgenderii și persoanele fără gen

Anunțurile metroului londonez nu vor mai începe cu formula „Doamnelor și domnilor”, a anunțat societatea care gestionează transportul subteran, Transport pentru Londra (TFL în engleză).
Cei de la TFL au spus că anunțurile vor începe cu formula „Bună, tuturor”, pentru a se asigura că modul de comunicare va fi neutru și ca toți pasagerii să se simtă bineveniți, notează BBC.

Decizia a fost susținută de primarul Sadiq Khan, primul edil musulman din istoria orașului.
„TFL slujește un oraș vibrant, divers și multicultural și punerea la dispoziție a unui transport incluziv este scopul principal al TFL. Sunt conștient că există anumiți clienți care nu se vor simți confortabil cu felul în care anumite anunțuri vor fi făcute în stații”, a declarat primarul.

TFL, care s-a implicat deja serios în susținera homosexualității (FOTO),  a precizat că și-a instruit deja personalul, dar că s-ar putea ca din când în când, „persoane de bună voință să mai folosească și expresia ‘doamnelor și domnilor’. Dacă se va întâmpla prea des, le vom reaminti angajaților ce au de făcut în acest sens”.

Grupul de activiști prohomosexualitate Stonewall a primit cu bucurie vestea, admițând că „Limbajul este foarte important pentru lesbiene, homosexuali, bisexuali și transexuali și felul în care îl folosim va asigura sentimentul că toți oamenii sunt incluși”.

Ideologia gender sau teoria genului postulează că persoanele se pot simți de alt gen decât o arată biologia sau pot să se simtă fără gen. Până acum, există aproximativ 60 de „genuri” care au apărut în urma ideologiei de gen.

Adrian Papahagi, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai, a comentat decizia edililor londonezi:

„Their finest hour.

După ce au eliminat eroic dușmanii de clasă q.e.d, e.g. și i.e., britanicii sunt pregătiți de următoarea bătălie glorioasă: suprimarea discriminatorului, revoltătorului, jignitorului “ladies and gentlemen”. Au dreptate: în fond, mai sunt prea puțini/e “ladies and gentlemen” în această mare de țoape prejignite.

Urmează interzicerea lui mother and father, boy and girl și suprimarea definitivă a sordidelor rămășițe medievale he & she”.

Autor: Andrei Nicolae

Sursa: activenews.ro

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Lesbiene
    Homosexuali
    Bisexuali
    Transexuali
    ORTO-META-PARA-SEXUALI
    ULTRA-SEXUALI
    SUPER-SEXUALI
    MEGA-SEXUALI

    SEX, SEX, SEX
    REVOLUTIA SEXULUI?! SEXOASA?!
    FAZA PE ORGANELE GENITALE

    “Unde nu-i cap e vai de picioare”, spuneau strabunii nostri. Traim vremurile in care e vai de organele genitale!
    “Buna, tuturor!”

  • SEXY REVOLUTIA = PUNCT FORTE PE AGENDA NOM, IN SCOPUL DISTRAGERII ATENTIEI OPINIEI PUBLICE DE LA INGINERIILE FISCALE, FINANCIAR-BANCARE, BURSIERE, MILITARE SI, NU IN ULTIMUL RAND, DIVERTISMENT, HRANA ELITISTILOR DIN UMBRA CARE SE ALIMENTEAZA CU ENERGII DE JOASA FRECVENTA, SPETA. ORGIA SEXUALA – DELICIUL MONSTRILOR! AU BANI, PUTERE, CONTROL! SEXUL ESTE JUCARIA LOR, DEALTFEL PIESA DE REZISTENTA IN RAZBOIUL PSIHOLOGIC!

  • “Somnul ratiunii naste monstrii!”, Francesco Goya. Mare adevar!
    Ispita de orice fel, in speta, de natura sexuala aduce atingere, din orice unghi am privi si in orice pozitie am sta, ratiunii, judecatii, procesului de elaborare/adoptare a unei decizii, emiterea unei hotarari intelepte. Tulbura mintea instantaneu!
    Iubirea frumoasa, pura, adevarata, minunata, tainica, e incompatibila cu expunerea organelor genitale in public, pt. numele lui Dumnezeu! In fond si la urma urmei, organele genitale sunt organe interne, ridicate la rang de organe genitale externe prin grija colaboratorilor AGENDEI NOM! Regres si psihoinvolutie! Fara decenta nimic nu e!