Politică

Mesaj subliminal şocant într-un videoclip UNICEF (Organizaţia Mondială a Copiilor): “Acceptaţi-i pe copiii reptilienilor”! Oculta Mondială ne pregăteşte “marea dezvăluire a extratereştrilor”!

alien_boy.fw__1439497460_551X290_c_l_1_080108Un cititor de pe Facebook mi-a oferit un link extrem de interesant, care ne demonstrează încă o dată că există un plan secret ce doreşte să ne pregătească pentru dezvăluirea existenţei “extratereştrilor”, fiinţe care nu există pe alte planete, ci pur şi simplu sunt entităţi interdimensionale venite din alte lumi. Iar popular, ca să fiu mai clar, sunt doar demoni.

Dar, despre ce e vorba? De un videoclip UNICEF, în care se doreşte a se introduce un mesaj anti-discriminare în cazul copiilor. OK, total de acord cu această idee generoasă, însă “cel diferit” faţă de ceilalţi copii nu era un copil handicapat / bolnav sau cineva care avea o altă culoare a pielii, ci pur şi simplu era o reprezentare clasică a unui extraterestru! Adică, o fiinţă cu cap mare, ochi mari şi oblici şi nas mic, aşa cum apar desenaţi extratereştrii în mass-media!


Videoclipul este însoţit de următorul mesaj: “Cunoscând pe altcineva reprezintă o mare oportunitate pentru a trăi experienţe valoroase. Puneţi da integrării!”

Oameni buni, dragi cititori… videoclipul UNICEF de mai jos este unul genial de manipulatoriu. Deşi mesajul său oficial şi principal este acela al integrării şi nediscriminării copiilor, totuşi el trimite evident şi un mesaj subliminal, ascuns, prin care ni se cere să-i acceptăm pe extratereştri / demoni. Probabil că ni se pregăteşte marea dezvăluire, iar efectul asupra conştiinţei oamenilor este unul clar, fără echivoc.

Mai mult decât atât… în videoclip se poate observa că acestei fiinţe i se scurge un lichid verde din ea (care se lipeşte de obiecte) şi are puterea de a-i face pe oameni să leviteze, unele din caracteristicile întâlnite şi în poveştile medievale cu demoni!

De fapt, care este adevăratul mesaj: “Să spunem nu discriminării copiilor de reptilieni!” Să mai aduc oare

aminte că UNICEF (Organizaţia Mondială a Copiilor) este creaţia ONU, organizaţia mondială creată de Illuminati/Oculta Mondială la sfârşitul celui de-al doilea război mondial? Acum, vă puteţi da seama cui aparţine acest videoclip şi ce mesaj adevărat doreşte să ne transmită…

Sursa: Social Media Romania