C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Merkel: Imigranţii trebuie să asimileze total valorile germane, multiculturalismul este o “iluzie”

German Chancellor and CDU head Merkel speaks at CDU youth wing Junge Union congress in PotsdamMulticulturalismul rămâne o “iluzie”, conducând la apariţia unor “societăţi paralele”, cu oameni alienaţi social, a declarat cancelarul Germaniei, Angela Merkel, pledând pentru integrarea totală a extracomunitarilor prin asimilarea limbii şi valorilor germane.

“Refugiaţii care vin în Germania în căutare de protecţie trebuie să asume legile şi tradiţiile germane, trebuie să înveţe limba. Multiculturalismul generează societăţi paralele, astfel că rămâne o iluzie”, a declarat Angela Merkel la o reuniune a formaţiunii Uniunea Creştin-Democrată, conform site-ului Tagesschau.de.

În opinia cancelarului german, imigranţii trebuie să se integreze deplin în sociatatea germană, sugerând că multiculturalismul riscă să genereze izolare socială, suburbii precum cele de la periferia Parisului, cu indivizi alienaţi şi unde ratele infracţionalităţii sunt foarte ridicate.

Ideea nu este nouă pentru Angela Merkel. În 2010, cancelarul Germaniei afirma: “Sigur că tendinţa a fost să spunem: adoptăm conceptul multiculturalismului şi coexistăm fericiţi. Dar acest concept a fost un eşec, a eşuat în totalitate”.

Pe fondul criticilor, Merkel a promis că Germania va diminua semnificativ numărul imigranţilor extracomunitari primiţi, exprimând convingerea că Uniunea Europeană va trece acest “test istoric”.

“Vrem şi vom reduce considerabil numărul refugiaţilor, pentru că este în interesul tuturor”, a afirmat Angela Merkel în discursul rostit în faţa membrilor formaţiunii Uniunea Creştin-Democrată (CDU). “Vom putea gestiona actualul aflux de imigranţi extracomunitari, este parte a identităţii noastre să facem lucruri măreţe”, a subliniat Angela Merkel.

“Actuala criză a imigraţiei este un test pentru statele Uniunii Europene. Ştiu că rotiţele Uniunii Europene se pun în mişcare cu greu, dar vor funcţiona. La final, Europa a trecut toate testele de până acum”, a subliniat Merkel.

Aproximativ un milion de extracomunitari au venit în Germania în 2015, pe fondul politicilor flexibile ale Guvernului condus de Angela Merkel.

Autor: Mihai Draghici

Sursa: Mediafax

Related Posts

  • Guvernul va supraviețui!Guvernul va supraviețui!Data de 15 noiembrie 2018 a fost stabilită de către oculta hegemonilor vest-europeni ca dată limită pentru […]
  • UE este fosta URSS!UE este fosta URSS!Emmanuel Macron, autointitulatul nou lider politic al UE, in urma prabusirii Angelei Merkel, dar si […]
  • Angela Merkel și marioneta ei, IohannisAngela Merkel și marioneta ei, IohannisUn important om politic al Europei, astăzi pe ducă, în sens electoral, îi poruncește unui obscur președinte […]

One Response “Merkel: Imigranţii trebuie să asimileze total valorile germane, multiculturalismul este o “iluzie””

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss