Analize și opinii Politică

Mărturia care ZGUDUIE România: Fostul șef al SPP RECUNOAȘTE că alegerile din 2009 au fost FRAUDATE

Joi seara, la Antena 3, fostul șef al SPP, generalul Dumitru Iliescu, a făcut o serie de dezvăluiri ce zguduie România. Generalul Iliescu a recunoscut lucruri extrem de grave.

5835

La emisiunea lui Mihai Gâdea, ”Sinteza zilei”, Iliescu a spus că serviciul său, dar și SRI, aveau informații clare că algerile prezidențiale din 2009 urmau să fie fraudate. El a dezvăluit că acest plan ar fi fost pus la cale în 2008, iar totul a culminat cu preluarea conducerii Ministerului de Interne de către PDL chiar cu puțin timp înainte de scrutinul prezidențial.

”Eu am spus că nu o să câștige Mircea Geoană. Informațiile pe care le dețineam e că urma să aibă loc o fraudă la alegeri. Informația o aveam cu câteva luni înainte, mai mult de 6 luni. Planul pentru această operațiune s-a făcut din 2008, după alegerile parlamentare. Atunci a fost o mare bătălie între PSD și PDL pentru preluarea Ministerului de Interne. Acesta a fost preluat de PDL înainte de alegeri. Noi am avut informații despre îndepărtarea lui Nica de la minister chiar cu o lună înainte. Domnul Florian Coldea avea informații foarte clare în acest sens, dar își lua măsuri în cazul în care planul eșua. Eu așa am considerat atunci.

Confirmarea fraudării alegerilor am avut-o în ziua alegerilor, cu câteva ore înainte de încheierea votului. Fraudarea a fost făcută în țară, în favoarea lui Traian Băsescu. Au fost mai multe metode prin care s-a fraudat. Prin procesele verbale. Din ce am constatat noi, s-au inversat cifrele. Totul s-a întâmplat pe traseu. În PSD erau și oameni care jucau pe altă zonă.”, a spus Dumitru Iliescu, fostul șef al SPP.

Autor: Cristi Șelaru

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Nu zguduie nimic…
    Suveranitatea – care sustine masuri de penalizare a astfel de crime capitale – este cedata celor care au beneficiat si chiar supervizat violarea vointei romanilor.
    CUm ar spune cineva:… “who cares?” si… “so, what?”.