Politică

Marine Le Pen: “Globalizarea este o barbarie, corporaţiile multinaţionale conduc lumea”

images (1)Globalizarea este o barbarie, susţine Marine Le Pen, şefa partidului francez de extremă-dreapta, Frontul Naţional. Tot ea adaugă că acum lumea este în mâinile corporaţiilor multinaţionale şi a finanţelor internaţionale.

“Globalizarea este o barbarie, ea ar trebui limitată în abuzuri şi reglementată cumva”, a scris Le Pen pe contul său de Twitter.

Problemele generate de corporaţiile multinaţionale şi influenţa lor la nivel mondial au fost şi ele evedenţiate de lederul extremei-dreapta.

“Astăzi, lumea este în mâinile corporaţiilor multinaţionale şi a finanţelor internaţionale”, a precizat Le Pen.

Sursa: Antena3.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Are dreptate femeia doar ca finantele”internationale”detin prin interpusi si corporatiile transnationale,fac jocul pe burse etc.Finantele”internationale”sunt detinute de aceleasi familii de bancheri”internationale”de vreo doua secole incoace.Ei sunt singurii”internationali” care au castigat de pe urma tuturor revolutiilor si razboaielor mondiale si tuturor celorlalte razboaie imprumutand cu dobanzi exorbitante toate partile antrenate de ei in conflict.Asta in timp ce sutele de milioane de soldati/tinerii popoarelor proaste,si-au lasat oasele in gropile comune.Internationala socialista(“Hai la lupta cea mare,rob cu rob sa ne unim,Internationala prin noi s-o faurim!”..,Internationala comunista/”komintern”-ul tatilor lui Tismaneanu,Petre Roman,Patapievici&co-tot operele finantei”internationale”sunt-care acum propovaduiesc”globalismul”capitalist corporatist.Dar ei stiu ca popoarele sunt proaste,politicienii cumparati(si ulterior sacrificati,aia mai prosti,nu alde Schroeder s.a.). Ca dealtfel intelectualii de varf ai natiilor,mercenari umili dar apucatori,elitisti vanitosi,narcisisti,fara Dumnezeu,cu sila de popor,de prostimea care le plateste traiul prin biruri tot mai mari.