Politică

Lista bancherilor ce și-au pierdut viața în mod suspect în ultimele 3 luni

weekendvigilanteCine ar fi crezut că meseria de bancher poate fi periculoasă ? În doar trei luni cel puțin paisprezece bancheri de renume internațional și-au pierdut viața. Asta doar din câte am gasit eu pe internet, poate sunt mai mulți.  Și nu oricum, ci sinucideri în cea mai mare parte sau crime.

1. William Broeksmit în vârstă de 58 de ani, fost director executiv al Deutsche Bank AG , a fost găsit mort în locuința sa. Anchetatorii au constatat că s-a sinucis.

2. Karl Slym , Director General la Tata Motors 51 ani, a fost găsit mort la etajul al patrulea al hotelului Shangri – La din Bangkok, la 27 ianuarie – sinucidere !

3. Gabriel Magee , un angajat al JP Morgan, 39 de ani , a murit după ce “a căzut” de pe acoperișul sediului JP Morgan Europe în Londra, la 27 ianuarie.

4. Mike Dueker , 50 de ani , economist-șef la o bancă de investiții din SUA a fost găsit mort în apropiere de Tacoma Narrows Bridge din statul Washington. Poliția a precizat că tratează cazul ca pe o sinucidere.

5. Richard Talley , în vârstă de 57 de ani, fondator al American Title Services din Centennial , Colorado , a fost găsit mort la începutul acestei luni după ce aparent s-a împușcat cu un pistol de cuie (?!?) .

6. Tim Dickenson , director de comunicare în Marea Britanie la Swiss Re AG , a murit , de asemenea, luna trecută. Circumstanțele morții sale nu au fost făcute publice.

7. Ryan Henry Crane , în vârstă de 37 de ani, director la JP Morgan a murit în data de 3 Februarie. Nici un detaliu nu a fost făcut public cu privire la moartea sa , în afară de un mic anunț, necrologul în Jurnalul de Stamford  cu mențiunea că s-a sinucis (!!!) .

8. Dennis Li Junjie , bancher în vârstă de 33 de ani, a sarit de pe sediul JP Morgan din Hong Kong în 18 Februarie.

9. James Stuart Jr , fostul CEO al Băncii Naționale a Comerțului , a fost găsit mort în Scottsdale, Arizona, în dimineața zilei de 19 februarie anul acesta . Purtatorul de cuvant al familiei nu a explicat cauza morții sale. (?!?)

10. Edmund ( Eddie ) Reilly , 47 ani, operatorul la  Midtown  Vertical Group , s-a sinucis sărind în fața trenului.

11. Autumn Radtke 28 ani CEO la The First Meta, prima companie ce utiliza și schimba în bani reali moneda virtuală Bitcoin, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Singapore la inceputul lunii Martie.

12.Kenneth Bellando , 28 ani, operator la Capital Levy, fost analist de investiții bancare la JPMorgan a sărit de la etajul 6 al apartamentului său.

13. Jan Peter Schmittmann , 57 ani, fost CEO al băncii olandeze ABN Amro a fost găsit mort impreuna cu sotia si fiica  în casa sa dinn apropiere de Amsterdam.

14. Juergen Frick, CEO la Bank Frick & Co. AG, 48 ani a fost împușcat mortal în parcarea băncii din Liechtenstein la data de 7 Aprilie. Poliția a comunicat că suspectul s-a sinucis după ce i-au găsit mașină cu pașaportul și o confesiune.  (!?!)

Pe lângă toate astea aș mai adauga încă o sinucidere :

Un înalt oficial CIA a murit, după ce pare să se fi sinucis, sărind de pe o clădire din Virginia de Nord, potrivit unor surse apropiate CIA. Purtătorul de cuvânt CIA, Christopher White, a confirmat decesul oficialului. Este vorba despre un  analist de securitate, operator ai serviciilor tehnice și membru al serviciilor clandestine, ce făcea parte din ramura de spionaj de elită a CIA.

Vă las pe voi să trageți concluziile. Informațiile astea sunt oficiale și pot fi găsite la o simplă căutare pe internet după numele fiecăruia. Oare câți își mai pierd viață zilnic, in aceleași circumstanțe, fără că noi să aflăm ? Ce secrete au luat cu ei în mormânt ? Se pregătește ceva mare, o resetare a sistemului financiar ? Vom trăi și vom vedea…

Sursa: Conspiratii si mistere

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Traim in continuare, conspiratii, manipulari, dezinformari…
    Se pare ca in top conduce JP Morgan cu patru sinucigasi…!!!!