Politică

Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice: „Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă la referendum”

Ei, nimic nou sub soare, doar că astrul apare mai rar în această primăvară, iar mama proștilor e gravidă mereu…



Andrei Nicolae Popa, lliderul studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București, a dat peste cutia cu vorbe și-a vărsat-o direct pe contul său de Facebook, unde oricine poate citi cu voie bună în suflete faptul  cum „telefeii” (TFL – Tineri Frumoși și Liberi = tefelei N.R.) sunt îndemnați să aibă grijă ca nu cumva la referendumul pe tema definiției constituționale a familiei să participe și părinții și bunicii, mai slabi la minte în viziunea domniei sale.

„Cu cât vom vorbi mai mult despre Coaliția pentru Familie, cu atât mai mult va fi reținută în memoria colectivă. Soluția e să nu-i băgăm în seamă, să îi ignorăm și să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum. Greu? Tineri care lucrari (sic!) în presă, asigurați-vă că nu se mai dau știri despre referendum și CpF”, a scris Andrei Nicolae Popa pe pagina de facebook, conform dcnews.ro.

După ce citești o asemenea declarație, nu-ți bântuie prin cap altă idee decât că cel care a formulat-o are perfectă dreptate, dar doar în ceea ce-l privește, referitor la părinții și bunicii domniei-sale…  Pentru Andrei Nicolae Popa, informarea cu claritate a cetățeanului, liberul arbitru par a fi niște chestii democratice perimate, iar stalinistul dicton „cine nu-i cu noi, e împotriva noastă” e o condiție suficientă pentru a progresa.

Iar despre perspectivele schimbării clasei politice în România, nu putem spune altceva decât că sunt năucitoare, privind la Andrei Nicolae Popa, aproape de a fi un produs al școlii de științe politice din România, pentru că prin actuala mai găsești și oameni care au bun simț,

În concluzie, îi putem recomanda domnului Andrei Nicolae Popa să evite să pună în planurile sale de viitor să devină părinte, nu de alta, dar urmașii săi vor avea tot dreptul să-l declare mai slab la minte, poate, pe bună dreptate!

Sursa: ExtraNews

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Iata rezultatul “valorilor” iudeomasonice occidentale !

  • Încă sunt stăpânii cumsecade (UE&SUA), la ce slugii au, oricând pot experimenta pe meleagurile mioritice o dictatură de tip sud american din anii ’70.

  • “Daca Dumnezeu ar fi vrut sa fim homosexuali i-ar fi creat pe Adam si pe Walter”, L. Bryant. Pe Hans, Frans, Werner, Emanuel, Jean-Claude, Andrei Nicolae Popa ET C.

  • Un lider adevarat are obligatia morala sa respecte Constitutia tarii in care a vazut lumina zilei.
    ART.1 ALIN.1: ROMANIA ESTE STAT NATIONAL, SUVERAN SI INDEPENDENT, UNITAR SI INVIZIBIL. Tema dezbaterilor si “Tatal nostru” in campania electorala.

    IN NUMELE LEGII, ONOAREI SI ADEVARULUI!

  • Tatal nostru care esti in Ceruri
    PreaSfant este numele Tau
    Si PreaSfant este art.1 alin.1 din Constitutie:
    Romania este stat national, Suveran si independent
    Unitar si indivizibil.
    Vie Imparatia Ta
    Faca-se Voia Ta
    Precum in Cer asa si pe Pamant, planeta Pamant
    Ajuta-ne sa nu ne mai mancam intre noi
    Invata-ne sa fim uniti
    Acum si pururea si-n vecii vecilor
    Amin! Doamne ajuta!