Politică

Liberalii, bolnavi de iohanită

Stiti bancul cu ungurul care spune ca i-au furat romanii hainele cand a descalecat el in Transilvania? Il stie si Ludovic Orban, care acum vede hotie peste tot si urla din toti bojocii ca-l va fura Pesedeul la „europarlamentare”. Eu cred ca, de fapt, liberalii s-au imbolnavit de iohanita, o afectiune tot mai comuna in ultima vreme, caracterizata prin inchipuiri si sete de acuze nefondate, cu stari de duplicitate si puternice migrene de ipocrizie.



Saptamana asta, Partidul National Liberal a lansat site-ul www.oprestefrauda.ro, un part electoral gandit de niste destepti ca racheta RaresOne. Bai, dar ce sa vezi, s-au si ingramadit hastagiotii rezistoizi sa adulmece flatulatia! Gata, radarul corectitudinii liberale deja palpaie, da semnale ca frauda social-democrata a fost demascata. Sus mainile Dragnea si recunoaste, tu l-ai tradat pe Scooby Doo, nu-i asa?

La Giurgiu, un sifonar care si-a ratat cariera (sau mai multi) l-a filmat pe pesedistul Nicolae Badalau cand facea campanie impotriva referendumului solicitat de Klaus Iohannis. Necaz mare in NATO, iar la nivelul ONU deja se cere reuniune de urgenta; numai sa nu ridice iar Putin mana, ca are drept de veto. Daaaaa, pupilii lui Bratianu au prins infractorul, sa-l dea pe mana Marelui Juriu al Universului, nu te joci cu asa ceva! Auzi, sa faca bascalie de referendumul nimicului gandit de Herr Mustar, sa ia in baza intrebarile pregatite minutios si indelung pret de trei minute, sa-si bage toata mandria in demersul guralivului de la Cotroceni!

Al doilea caz depistat de traznaia liberala este „o dezvaluire a unui membru in Biroul Electoral Judetean Prahova, care ne-a sesizat ca li s-a comunicat ca urna mobila va fi insotita si de paza INARMATA!” (citatul apartine liberalilor). Ba, esti nebun?! Astia pazesc cu arma la sold urna mobila? Pai, da, de frica hotilor, nu care cumva sa „vrajeasca” cineva voturile la mult-asteptatul referendum al Celui obosit de atata facut nimic.

De la Gorj, acolo unde ii facea campanie lui Iohannis, ludovicul Orban le-a vorbit oltenilor despre cat de important este acest site, www.mucipetavapentrufraieri.ro. Un veritabil detective online, ce sa mai! „Site-ul este la dispozitia mass-media (n.n. – UMDigi24 si UMZiare.com deja l-au salutat respectuos!), la dispozitia fiecarui cetatean roman. Rostul acestui site este sa ne fie semnalata orice tentativa de frauda, orice tentativa de boicot, in special in privinta boicotului la referendum, orice fel de tentativa de cumparare de voturi, orice abuz, orice amenintare proferata de conducatorii PSD-isti, care au innebunit complet”. Ascultatori, oltenii l-au lasat sa-si termine fraza, iar la final i-au multumit pentru alocutiune cu un „hai, sictir!” neaos.

Autor: Nicholas Cezar

Autor: National.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Numailepre in politica.Unul cinstit nu are loc niciunde sa-si expuna ideile si caile ptr dezv. economiei locale nu internationale, a invatamintului,a armatei proprii,nu cea actuala de mercenari. Unde te uiti ,la orice post tv sau asculti radio ,numai jigodii si tradatori.