Analize și opinii Politică

Kovesi ar fi în spatele unei OPERAŢIUNI GRELE: URMĂRIREA JUDECĂTORILOR

Cu toate că DNA şi Parchetul General se opun creării unei structuri speciale de investigare a magistraţilor, aceasta există deja şi e în subordinea procurorei Florentina Mirică, cea mai bună prietenă a Laurei Codruţa Kovesi. Prin această structură, şefa DNA controlează toţi magistraţii din România.



“Crearea unei direcții specializate pentru cercetarea magistraților nu a fost justificată de apariția unei situații obiective ce ar necesita o schimbare de politică penală și nici nu a fost discutată în cadrul sistemului judiciar; o asemenea modificare ar restrânge aria de competență a DNA, în sensul că procurorii DNA nu vor mai putea investiga fapte de corupție săvârșite de magistrați“, a spus DNA, citat de Independenţa Justiţiei.

Şi totuşi realitatea este cu totul alta: “structura specializata de parchet care sa urmareasca magistrati – cu precadere judecatori -, fata de existenta careia se opun Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi, DEJA EXISTA si a fost creata de catre Laura Codruta Kovesi in cadrul DNA de la inceputul anului 2014”.

Structura poarta numele de “Serviciul de combatere a coruptiei in justitie“, a fost infiintata prin Ordinul nr. 10 din 31 ianuarie 2014 si condus, prin delegare, de catre procuroarea Florentina Mirica, dezvăluie sursa menţionată.

“Florentina Mirica este prietena foarte buna cu Laura Codruta Kovesi, care i-a acoperit in decursul timpului toate abuzurile. Ca dovada, in actiunea disciplinara intreprinsa impotriva lui Mirica, pentru faptul ca a dezvalui public numele unui denuntator acoperit, Kovesi o asista in fata sectiei de procurori de la CSM, scriesursa menţionată.

Va cam dati seama cum judeca acei procurori din CSM acest caz cand stiu ca cea pe care o au in fata ii poate aresta oricand. Revenind la Hotararea 647/2014, din aceasta rezulta ca “adunarea generala” a procurorilor DNA a fost de acord cu crearea acestui serviciu special pentru urmarirea magistratilor, judecatori si procurori deopotriva.

Totusi, intreband mai multi judecatori, unii chiar cu multa experienta in penal, nu am putut gasi pe cineva care sa fi avut habar despre acest serviciu si cine si cum l-a creat”, scriu cei de la Independenţa Justiţiei.

Asadar, acest serviciu specializat de urmarit magistrati EXISTA deja, e in subordinea prietenei Laurei Codruta Kovesi si, dupa cum spunea chiar sefa DNA, acest serviciu este foarte activ.

In concluzie, de ce se teme Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar de creearea unei structuri specializate distincte care sa urmareasca magistrati? Poate pentru ca nu-i vor mai putea controla si timora pe judecatori?. Toate documentele le găsiţi AICI.

Autor: Antonia Hendrick

Sursa: Evenimentul zilei

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • PROCUROR el si/ea…
    Nu se spune procuroare…
    —————–
    N-o duce capu’ pe Kovesi si nici nu indrznea; este opera diabolica pusa in practica de santajul “serviciilor” organizate diabolic de politicienii masoni.
    In SUA, selectia magistratilor s-a facut tocmai pe baza gradului cat mai inalt de coruptie sau degenerare sexuala are erau gasite de aceste servicii si inabusite sa nu razabata in mass-media.
    De-aia au ajuns psihopatii californieni (… da’ toate statele de pe coasta Pacificului sint la fel…) … au ajuns la “parerea” ca este neconstitutionala chiar Constitutia!
    CE SA FACI CU PSIHOPATII CARE AU LUAT CONDUCEREA PESTE TOT???
    Nici armata sa reactionezi in forta nu mai avem, s-a transformat in corporatia de mercenariat in slujba strainatatii criminale – cum sa aperi Tara omorand oameni in Afganistan, Irak si pe unde se duc sa ia bani pentru opresiune si crime….

  • Asta se intampla intr-o Colonie horror de tipul Romaniei, cand o Potaie Ordinara este parasutata in fruntea celei mai puternice institutii ale Justitiei de catre forte straine antiromanesti, fara ca Statul-Colonie sa aiba niste parghii de control asupra ei si puterea de a o demite! Sfidarea acestei Potai, la adresa oricui din tara asta, fie ca e Popor, Parlament sau Guvern, este maxima!! Oricum, pt aceasta Javra Infecta, doar o viitoare sentinta blajina cu cativa ani de inchisoare-hotel(daca vor fi si aia), va fi un afront grav adus neamului romanesc!