C O N T R A P R O P A G A N D Ă

“Klaus Iohannis, eşti o ruşine şi un eşec naţional! “

imagesAş fi vrut să-ţi aduc elogii, dar ai reuşit să atingi doar gloria unui eşec naţional privind datoria morală şi publică pe care ţi-ai asumat-o când ai cerut voturile poporului român. Ai venit în faţa noastră fără nici un merit sau credinţă, fără cauză sau ideal românesc să candidezi la Preşedinţia României. Te-am crezut pe cuvântul tău de neamţ, l-ai dezonorat şi trimis în frivolitate.

Ai înşelat nişte oameni trişti, ei au fost înşelaţi mereu de politicieni, dar au văzut în tine un Mesia al politicii româneşti, de aceea te-au trimis la Palatul Cotroceni să slujeşti sau să mori pentru aspiraţiile poporul român.

Regina Maria şi Regele Ferdinand l l-au venerat pe Avram Iancu închinându-se la mormântul său de la Ţebea, tu i-ai umilit memoria şi sacrificiul adus Neamului Românesc, respingând decizia Parlamentului care l-a votat “Martir şi Erou al Naţiunii Române.” În ce balanţă nefericită te-ai pus!

Te rog să ieşi public şi să ceri scuze poporului român pentru că ţi-ai întors nedemn faţa de la el, l-ai trădat şi l-ai vândut, i-ai desconsiderat martirii, valorile culturale şi istorice, iar destinului său i-ai pus sigiliul pierzaniei.

Laurian Stănchescu,
Membru titular al Uniunii Scriitorilor din România,
Preşedintele Fundaţiei “Ideea Contemporană”

 Sursa: Napoca News

Related Posts

3 Responses ““Klaus Iohannis, eşti o ruşine şi un eşec naţional! “”

  1. ionel says:

    Eu cred ca si de-am fi cautat cu lumanarea,nu am fi gasit un presedinte mai imbecil.Cum a reusit acest specimen sa termine o facultate,cand nu e in stare sa lege doua fraze?Da! dar a stiut sa adune milioane de euroi si in loc sa fie in puscarie a ajuns presedinte.Din pacate poporul inca doarme.

  2. Omul a zugravit fatadele din centru Sibiului si toti au cazut in extaz alegandu-l presedinte! Acum s-a scorojit zugraveala si de pe fatade si de pe Johannis si toata lumea se arata surprinsa!

  3. mircea says:

    acum vorbeste rar ca e obosit si gandeste si mai rar.A ajuns cu ajutorul banilor pa care i-a primit da la blanarU Lazurce datorita prestatiei da inpingator,apoi da turnator la Onofriu din Selari.De se stie ca suta marita sluta si urata

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss