Politică

“Klaus Iohannis, eşti o ruşine şi un eşec naţional! “

imagesAş fi vrut să-ţi aduc elogii, dar ai reuşit să atingi doar gloria unui eşec naţional privind datoria morală şi publică pe care ţi-ai asumat-o când ai cerut voturile poporului român. Ai venit în faţa noastră fără nici un merit sau credinţă, fără cauză sau ideal românesc să candidezi la Preşedinţia României. Te-am crezut pe cuvântul tău de neamţ, l-ai dezonorat şi trimis în frivolitate.

Ai înşelat nişte oameni trişti, ei au fost înşelaţi mereu de politicieni, dar au văzut în tine un Mesia al politicii româneşti, de aceea te-au trimis la Palatul Cotroceni să slujeşti sau să mori pentru aspiraţiile poporul român.

Regina Maria şi Regele Ferdinand l l-au venerat pe Avram Iancu închinându-se la mormântul său de la Ţebea, tu i-ai umilit memoria şi sacrificiul adus Neamului Românesc, respingând decizia Parlamentului care l-a votat “Martir şi Erou al Naţiunii Române.” În ce balanţă nefericită te-ai pus!

Te rog să ieşi public şi să ceri scuze poporului român pentru că ţi-ai întors nedemn faţa de la el, l-ai trădat şi l-ai vândut, i-ai desconsiderat martirii, valorile culturale şi istorice, iar destinului său i-ai pus sigiliul pierzaniei.

Laurian Stănchescu,
Membru titular al Uniunii Scriitorilor din România,
Preşedintele Fundaţiei “Ideea Contemporană”

 Sursa: Napoca News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Eu cred ca si de-am fi cautat cu lumanarea,nu am fi gasit un presedinte mai imbecil.Cum a reusit acest specimen sa termine o facultate,cand nu e in stare sa lege doua fraze?Da! dar a stiut sa adune milioane de euroi si in loc sa fie in puscarie a ajuns presedinte.Din pacate poporul inca doarme.

  • Omul a zugravit fatadele din centru Sibiului si toti au cazut in extaz alegandu-l presedinte! Acum s-a scorojit zugraveala si de pe fatade si de pe Johannis si toata lumea se arata surprinsa!

  • acum vorbeste rar ca e obosit si gandeste si mai rar.A ajuns cu ajutorul banilor pa care i-a primit da la blanarU Lazurce datorita prestatiei da inpingator,apoi da turnator la Onofriu din Selari.De se stie ca suta marita sluta si urata