Politică

Justiţia a decis: IOHANNIS A FOST ALES PREŞEDINTE PRIN ŞANTAJ

iohannis-presedinteSorin Frunzăverde (PNL) a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, în dosarul vizând alegerile prezidenţiale din 2014, decizia Tribunalului Caraş-Severin nefiind definitivă, informează dcnews.ro.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a fost acuzat de DNA că, în campania electorală pentru turul 2 al alegerilor prezidenţiale din 2014, a şantajat primarii din judeţ pentru ca aceştia să-l susţină pe Iohannis.

Mai exact, liberalul a fost acuzat de instigare la şantaj, pentru că şi-a trimis oamenii să le spună primarilor (alţii decât cei de la PNL) că alocarea fondurilor către primării în 2015 şi 2016 se va face în funcţie de procentul obţinut de candidatul ACL în localităţile lor.

În dosarul de la DNA al lui Frunzăverde apar şi interceptări telefonice dintre vicepreşedintele CJ Caraş-Severin, secundul lui Frunzăverde, care le cerea primarilor PSD să aducă voturi pentru Iohannis, pentru a primit fonduri de la consiliul judeţean în 2015 şi 2016.

Sursa: Criterii.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • A stat de vorba cineva cu programatorii care au scris softul de prelucrare a datelor de la alegeri ? Se pot modifica datele scanate ale proceselor verbale ? Este greu de facut acest lucru ? Cred ca daca s-ar analiza aleatoriu sacii cu voturi cu fisierele aferente (scanate) si cu datele introduse s-ar da peste oarece inadvertente ! Este numai un punct de vedere !!

  • Justitia sa pronuntat si in cazul caselor luate prin fals in acte si……
    Se va dovedi speram ca si la Colectiv a fost o problema si…..
    Se va dovedi ca si casele din Maiami sunt obtinute tot prin fals si….
    Atat timp cat justitia va fi condusa de infractoare nu avem nici o sansa.
    Infractorul de base la sustinut cu serviciile pe acest personaj cu grave carente de gandire si de exprimare dar este plin de ura si asta se va vedea in cel mai scurt timp. A adus un guvern de trepadusi care au trait tot pe banii nostri la UE , a discreditat ideia de democratie -pe care nu o avem inca, dar aspiram.

  • In fapt domnul Sorin Frunzăverde (PNL) (fost ministru al MAPN) a fost condamnat pentru ca a impiedicat cu succes in 2012 ruperea Transilvaniei de tara muma. Mai cautati si veti gasi adevarul.