Politică

Jurgen Porr, finul lui Iohannis, îl atacă pe Liviu Pop, care a afirmat că FDGR este continuatorul organizației naziste GEG. Documentele oficiale arată că Liviu Pop are dreptate!

Jurgen Porr, finul lui Iohannis, înscăunat de nașu’ președinte la Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), neagă evidențele: FDGR chiar este continuatorul organizației naziste Grupul Etnic German (GEG) din România, cum a afirmat senatorul Liviu Pop! Așa au cerut sașii în instanța judecătorească și judecătoarea obedientă Maria Morar asta le-a dat!


Cităm din slugarnica presă sibiană: FDGR îi cere lui Dragnea să se delimiteze public de calomniile unor membri PSD. Președintele FDGR, dr. Paul-Jurgen Porr, cere public președintelui PSD, Liviu Dragnea și premierului Viorica Dăncilă să se delimiteze de afirmațiile fostului ministru al Educației, Liviu Pop, prin care acesta susține că Forumul este continuatorul organizației naziste Grupul Etnic German din România.«FDGR condamnă cu fermitate calomniile ordinare debitate de senatorul PSD, Liviu Pop, joi seara la postul de televiziune Antena 3, conform cărora FDGR ar fi continuatorul organizației naziste Grupul Etnic German din România.

FDGR este reprezentantul legitim al minorității germane în baza Constituției României și a legislației în vigoare, având un statut aprobat de către instanțele din România și fiind înscris în Registrul organizațiilor neguvernamentale. FDGR este reprezentat în Parlament și în structurile guvernamentale ale României. Cerem public PSD, Președintelui acestuia, Liviu Dragnea, Președinte al Camerei Deputaților și Prim-ministrului României, Viorica Vasilica Dăncilă, să se delimiteze public de astfel de calomnii pe care le-au debitat și le debitează în continuare unii membrii ai acestui partid», se arată într-un comunicat semnat de Paul-Jurgen Porr.” (http://www.turnulsfatului.ro/2018/08/24/fdgr-ii-cere-lui-dragnea-sa-se-delimiteze-public-de-calomniile-unor-membri-psd/)

Mai mult, trompetele SRI-ului din mass-media trâmbițează că „Un înalt oficial germanîi cere lui Dăncilă să reacționeze după ce Pop a spus că FDGR este continuatorul naziștilor”. Bernd Fabritius e mai mult homosexual decât înalt oficial și mai mult sas decât german. El a pierdut calitatea de înalt oficial german, deoarece nu mai este parlamentar în Bundestag. Dar, să vedem cine este acesta: Bernd Fabritius este un cetățean german, fost parlamentar în Bundestag, recunoscut oficial ca homosexual, emigrat în Germania din Agnita (unde Iohannis a fost profesor de fizică). Fabritius este președintele Asociației Sașilor Transilvăneni din Germania. A devenit succesorul revizionistei Erika Steinbach la conducerea așa-zisei „Uniuni a asociaților etnicilor germani expulzaţi” (numită și „Uniunea Izgoniţilor”). Așa cum așchia nu sare departe de trunchi, nici mentalitatea lui Bernd Fabritius nu este departe de a celei pe care a înlocuit-o. În noiembrie 2014, Fabritius a fost ales președinte al Uniunii etnicilor germani expulzaţi, fiind succesorul

controversatei revizioniste Erika Steinbach.

Un antiromân foarte vocal în Germania, Bernd Fabritius este un homosexual care trăiește într-un parteneriat oficial cu alt barbat, fiind des invitat în emisiunea efeminatului Rareș Bogdan, alt fățarnic care pozeaza în patriot. În iunie 2017, Fabritius a fost unul dintre cei șapte membri ai Uniunii Creștin-Sociale (CSU) care au votat în favoarea introducerii în Germania a căsătoriei legale între persoane de același sex.

Fabritius este foarte apropiat de Iohannis și s-au vazut de nenumărate ori în Germania și la Sibiu, unde parlamentarul german are ore la Universitatea Româno-Germană.

Bernd Fabritius aranjează jocurile din culise pe lângă guvernul german, ca să impună presiune asupra României pentru retrocedări care încalcă în mod cert Convenţia de Armistiţiu din data de 12 septembrie 1944 şi Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai, prin care Grupului Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe) i-au fost confiscate averile şi a fost desfiinţat fiindcă era o ORGANIZAŢIE NAZISTĂ! Prietenul său, Klaus Werner Iohannis, a retrocedat ca primar sibian deja majoritatea imobilelor din centrul Sibiului către FDGR şi biserica evanghelică (membră şi aceasta a Grupului Etnic German, la care aderase cu tot cu imobile şi terenuri imobile în data de 11 august 1941), după ce a sfidat toate legile posibile, interne şi internaţionale, inclusiv Constituţia României, oficializând la Judecătoria Sibiu calitatea de succesor al organizaţiei hitleriste Grupul Etnic German pentru Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), al cărui preşedinte era la data respectivă (28 mai 2007), prin sentinţa civilă nr. 2790. Acum, sare și acest ciudat și controversat personaj ca aia din baie, spunând că cele afirmate de senatorul Pop nu sunt reale. O spune taman el, Bernd Fabritius, amestecat și el până peste cap în aceste retrocedări ilegale pe bază de succesiune după niște hitleriști notorii!

Băi aceștia, nu vă este rușine să mințiți în halul acesta?! Adică negați ceea ce ați cerut chiar voi și vi s-a dat de către obedienta „justiție” sibiană? Sunteți chiar așa de proști, încât nu realizați că există documente ofciale care dovedesc adevărul și totodată demonstrează că sunteți niște mincinoși ordinari? Noi, românii, avem un proverb: „Cine minte, și fură.” Așa e și cu voi, așa v-ați însușit toate imobilele din centrul Sibiului, prin minciuni și hoție! Documentele oficiale pe care le prezentăm mai jos dovedesc că Liviu Pop are deptate!

În data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local FDGR), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. După cum se vede, sașii sibieni s-au dat singuri în judecată, ei pe ei. Culmea ar fi fost ca sașii să piardă procesul!

Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”a scris acesta pe prima pagină, chiar în introducere acțiunii înaintată instanței (primul facsimil din cele trei de mai jos). Aceste cuvinte prin care se solicita recunoașterea oficială a calității de succesor al Grupului Etnic German pentru FDGR nu-i aparțin senatorului pesedist Liviu Pop, ci le-a scris etnicul german Hans Klein, colegul de la FDGR al domnului Jurgen Porr și președintele organizației municipale FDGR Sibiu la data aceea, adică în anul 2007!

Alo, domnule Porr, în limba săsească cuvântul „continuator” nu este tot una cu „succesor” (moștenitor)? În limba română cei doi termeni, continuator și succesor, sunt sinonimi, au același sens! CONTINUATOR s. succesor, urmaș, (înv.) următor. Sursa:Sinonime (2002)

Ia uitați ce scrie și prin manualele de drept: Din punct de vedere juridic, succesorii universali sau cu titlu universal ai părţilor actului juridic sunt consideraţi continuatori ai personalităţii autorului lor, tocmai pentru că dobândesc un patrimoniu sau, după caz, o fracţiune de patrimoniu.”

Prezentăm dovada celor solicitate de Hans Klein, textul Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)” fiind chiar pe prima pagină, la începutul acțiunii (Click pe documente pentru mărire!):

Toate acestea s-au întâmplat în anul 2007, după cum se observă lesne în documente, an în care Klaus Werner Iohannis era pe val cu evenimentul „Sibiu capitală cuturală europeană” și se simțe ocrotit și de „Tante” Angela Merkel, 2007 fiind și anul intrării României în UE. Tot în acel an, mai precis în luna noiembrie 2007, Otto Schily, fostul ministru de Interne, l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis şi pe succesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schauble, din partea Societăţii Germane pentru merite deosebite!

 Decoraţia primită de Iohannis în anul 2007 este cea mai înaltă distincţie din Germania și a fost înmânată pentru servicii deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi care credeam, ca nişte naivi, că Iohannis slujeşte România… Această înaltă decorație, din partea Societăţii Germane, se acordă doar cetățenilor germani, deci în mod cert Klaus Iohannis are și cetățenie germană! Cancelarul german, Angela Merkel, este în board-ul de consilieri ai acestei foarte influente asociaţii. Ea însăşi a primit acelaşi premiu în anul 2005.”  „At the end of last year, alongside the German Minister of the Interior, Wolfgang Schaeuble, Johannis was given the Deutsche Gesellschaft’s „Award of Merit for German-European Understanding.” The laudation was held by ex-Interior Minister and Sibiu’s citizen of honor, Otto Schily. German Chancellor, Angela Merkel is on the advisory board of this very influential association. Merkel, herself, had received the same award in 2005.” (Sursa: http://www.german-foreign-policy.com/en/fulltext/56289)

Deoarece totul a fost făcut în mare secret, abia în vara anului 2010 am aflat de la un procuror sibian revoltat despre incredibila Sentinţă civilă nr. 2790, din 28 mai 2007, emisă cu iresponsabilitate  de către judecătoarea Maria Morar de la Judecătoria Sibiu, la Dosarul nr. 1672/306/2007. Această judecătoare  –  incompetentă, coruptă, carieristă sau câte puţin din fiecare? – a declarat oficial Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Werner Iohannis (concomitent și primar al municipiului Sibiu)  ca „succesor în drepturi” al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), desfiinţată prin Decretul – Lege nr. 485, din 7 octombrie 1944, emis de regele Mihai! (Click pe documente pentru mărire!)

ATENȚIE! Sentința judecătoarei MARIEI MORAR este semnată de judecătoarea CORINA IONELA DRAȘOVEANU, care a fost președinta Judecătoriei Sibiu din 2007 până în 2013. Aceasta a semnat TOTAL NELEGAL în locul judecătoarei Maria Morar sentința civilă ticăloasă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, prin care FDGR devenea succesor al organizației naziste Grupul Enic German din România! Ca orice slugă devotată sasului trădător și intereselor germane în România, judecătoarea Drașoveanu a fost răsplătită și ea! Din 2013, Corina Drașoveanu este detașată la București, la Ministerul Justiției, fiind în prezent șefa Biroului de Statistică Judiciară al Ministerului Justiției. Iohannis a răsplătit-o și pe judecătoarea iresponsabilă Maria Morar, cea cu sentința scadaloasă, semnând în 23 decembrie 2016 decretul privind eliberarea din funcția de judecător la Judecătoria Sibiu a doamnei Maria Morar pentru a o salva în extremis de eventuale anchete pentru fapta gravă comisă din postura de judecător, aceasta pensionându-se foarte tânără în 31 decembrie 2016, ca și procuroarea Maria Capră, altă protectoare a lui Klaus Iohannis în aceeași speță a succesiunii FDGR-ului după GEG, trimisă și ea în pensie tot de Iohannis la doar 47 de ani!!!

Cei care trebuiau să-l cerceteze pe Klaus Werner Iohannis l-au protejat și au devenit complicii lui, iar acesta i-a răsplătit cu sinecuri pe banii statului român, adică ai noștri:Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze!

Sentința judecătoarei Maria Morar a rămas definitivă la nivel de Judecătoria Sibiu, deoarece  nu a fost  atacată de primarul Klaus Werner Iohannis, care nici măcar pe parcursul procesului nu a trimis un apărător în instanță ca să apere, în fond, drepturile statul român, nu doar primăria, el expediind doar o adresă prin care spunea că lasă la latitudinea instanței să hotărească. Toate aceste fapte constituie trădare, abuz de putere/abuz în serviciu și incompatibilitate (Iohannis fiind primar, dar și președinte FDGR, adică reclamant și pârât simultan!).

Astfel, prin sentința civilă rămasă definitivă, judecătoarea Maria Morar i-a tras una cu drapelul nazist în cap bătrânului ex-rege Mihai, care mai trăia la vremea aceea,emitentul Decretului – Lege nr. 485, din 7 octombrie 1944, prin care fusese desfiinţată organizaţia nazistă Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”.

Iresponsabila judecătoare Maria Morar a nesocotit până şi Constituţia României, care prevede la art. 11 – Dreptul internațional și dreptul intern, alin. (1): „Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte”.

Judecătoarea Maria Morar a călcat în picioare Tratatul de pace, semnat de România la Paris în 10 februarie 1947, care prevedea la articolul 5: „Româniacare în conformitate cu Convenţiunea de armistiţiu a luat măsuri pentru dizolvarea tuturor organizaţiilor de tip fascist pe teritoriul român, fie ele politice, fie militare sau paramilitare, precum şi alte organizaţiuni făcând o propagandă ostilă Uniunii Sovietice sau oricăreia dintre celelalte Naţiuni Unite nu va îngădui în viitor existenţa şi activitatea unor organizaţiuni de această natură care au drept scop lipsirea poporului de drepturile sale democratice”.

Judecătoarea Maria Morar a tras un scuipat gros și pe Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944. Statul român a fost parte semnatară a Convenţiei de Armistiţiu, care prevedea, la articolul 15, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc! Citez articolul 15 din Convenţia de Armistiţiu: „Guvernul român se obligă să dizolve imediat toate organizaţiile prohitleriste de tip fascist aflate pe teritoriul românesc, atât cele politice, militare sau paramilitare, cât şi orice alte organizaţii care au desfăşurat propagandă ostilă Naţiunilor Unite şi în special Uniunii Sovietice, nepermițând în viitor existenţa unor astfel de organizaţii”.

Atenție, semnatarii Convenției au fost prevăzători și cu viitorul, parcă anticipând apariția neonaziștilor, după cum se vede din formularea din finalul articolului 15: „nepermițând în viitor existenţa unor astfel de organizaţii”! Ca urmare a Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) a fost dizolvat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai! Pentru informarea doamnei judecător şi pentru cultura sa generală, chiar Convenţia de Armistiţiu a fost cea care l-a obligat pe regele Mihai să emită respectivul decret-lege.

În concluzie: Judecătoarea Maria Morar a declanșat, prin sentința sa, o acțiune gravă de resuscitare a unei organizaţii hitleriste din Al Doilea Război Mondial, prin: încălcarea Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, semnată de România cu Uniunea Sovietică, Regatul Unit al Marii Britanii şi Statele Unite ale Americii la 12 septembrie 1944, nerespectarea Decretului-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 emis de regele Mihai al României și nesocotirea Tratatului de pace de la Paris din 10 februarie 1947.

În data de 12 iulie 2010, am scris primul articol despre această ticăloșie comisă de FDGR-ul lui Klaus Iohannis, cu implicarea directă a acestuia prin abuz în serviciu (ca primar) și conflict de interese (primar și președinte FDGR concomitent) și cu participarea judecătoarei Maria Morar: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război MondialArticolul respectiv a fost publicat în ediția tipărită din 15 iulie 2010.

Ulterior, cei care au formulat Cererea de chemare în judecată au încercat să salveze aparenţele invocând că au fost interesaţi doar de bunurile patrimoniale ale respectivei organizaţii naziste, imobile care au fost confiscate prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, emis de regele Mihai, prin care fusese desfiinţată şi organizaţia nazistă respectivă. Dar, prin sintagma „succesor în drepturi” nu poţi să soliciţi calitatea de „moştenitor” al cuiva, indiferent că eşti persoană fizică sau juridică şi să încerci să succezi doar lucrurile bune, iar de cele negative să faci abstracţie! Din moment ce F.D.G.R. s-a declarat „succesor în drepturi”, atunci automat a preluat şi doctrina „decedatului” Grup Etnic German la ale cărui bunuri râvneşte!

Interesant că în toate procesele privind recunoaşterea calităţii de succesor al F.D.G.R. pentru diverse organizaţii dizolvate din diverse motive, nu neapărat forţate de Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, cererile sunt depuse de acelaşi petent Hans Klein, preşedintele organizaţiei municipale Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), iar martor, la permanenţă,  este acelaşi cetățean pe nume Horst Klusch!!! Exemplificăm prin alt dosar de „recunoaştere a calităţii de succesor în drepturi” de la Judecătoria Sibiu, numărul 4884/2006, în care prin sentinţa civilă nr. 3567 din 30.08.2006 – atenţie, toate aceste procese se judecă în vacanţa judecătorească şi rezultatele nu se comunică Parchetului! –  se recunoaşte că F.D.G.R. este şi succesorul Asociaţiei Agricole Săsească-Ardelenească, cel puţin aşa a acceptat domnul judecător Ilie Verza  traducerea denumirii SiebenbürgischSächsischer Landwirtschaftsverein (dactilografiată în sentinţă stâlcit ca naiba, dar nu este de condamnat grefierul; încercaţi, ca simplu exerciţiu, doar să pronunţaţi denumirea!) deşi traducerea corectă este: Societatea de Agricultură Săsească din Ardeal (conform materialului „Mişcarea cooperatistă maghiară din Transilvania până în 1918″ al autorului Attila Hunyadi din data de 25.10.1010, unde se pomeneşte şi de societatea – nu asociaţia! – în cauză). Şi în această cauză martorul a fost acelaşi omniprezent  Horst Klusch, iar reclamatul, F.D.G.R.,  este reprezentat de acelaşi veşnic Hans Klein, preşedintele organizaţiei municipale Sibiu, consilier local, preot evanghelic şi turnător la Securitate, conform C.N.S.A.S., care ne şi mirăm că a dat în gât un sas.

De ce nu depune Klaus Werner Iohannis cererile de chemare în judecată, acesta fiind cel mai autorizat, deoarece are calitate de preşedinte F.D.G.R. la nivel naţional? Simplu, fiindcă primarul-preşedinte  nu se poate acţiona pe sine însuşi în judecată. Adică, acţiunile civile revendicative depuse în instanţele judecătoreşti de către F.D.G.R., unde Klaus Iohannis este preşedinte, sunt îndreptate împotriva municipiului Sibiu, reprezentat prin primarul… Klaus Iohannis! Alo, domnilor procurori, „fenomenul” acesta nu reprezintă clar un conflict de interese?!

Ori faptul că, de exemplu: „Clădirea în care funcţionează Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu, de pe strada George Coşbuc, a fost retrocedată Forumului Democrat al Germanilor din România – Organizaţia Sibiu, care o va închiria Căminului pentru o perioadă de trei ani, cu posibilitatea de prelungire a contractului…Căminul va funcţiona în continuare pe strada George Coşbuc, iar Serviciul Public Căminul pentru Persoane Vârstnice, din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, va plăti o chirie lunară de 10.318 lei.” („Tribuna” – 25 mai 2010), nu reprezintă tot conflict de interese şi abuz în serviciuAdică, Primăria, condusă de un etnic german şi Consiliul Local, alcătuit în majoritate tot din nemţi, retrocedează imobilul comunităţii germane printr-o simplă decizie – pe baza sentinţei civile nr. 2790 a judecătoarei Maria Morar, din 28 mai 2007! – şi apoi tot ea (Primăria) plăteşte chirie, din banii noştri, propriei organizaţii etnice!!! Ce spuneţi, domnilor procurori, este corect şi legal?

La Sibiu s-au restituit licee, şcoli, grădiniţe, filarmonica şi un cămin de bătrâni către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German, de către primarul Klaus Iohannis. Acesta se afla în conflict de interese, fiind primar şi preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) la vremea respectivă. Aceste abuzuri în serviciu şi evidentul conflict de interese au fost şi sunt trecute, în continuare, cu vederea de autorităţile române.

Subsemnatul a fost singura persoană care a sesizat organele competente, printr-oplângere penală depusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, înregistrată cu nr. 425/P/2010 în data de 24 iunie 2010. Ce s-a întâmplat cu ea, citiți aici: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Consider că eu, Marius Albin Marinescu, mi-am făcut datoria, atât în calitate de cetățean, cât și ca gazetar, conducător al unei publicații: „Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

Restituiri s-au făcut și către Biserica Evanghelică a sașilor, în același mod fraudulos, adică pe baza sentinței abuzive și nedrepte a judecătorei Maria Morar, fiindcă biserica evanghelică îşi donase şi ea întreaga avere grupului Etnic German în data de 11 august 1942! Atunci s-a semnat Convenţia Generală privind Reglementarea Relaţiei dintre Biserica Evanghelică de Confesiune Augsburgiană şi Etnicii Germani din România, prin care s-a hotărât trecerea averii fostei „Universităţi săseşti” (desfiinţată de Curtea Regală a României în 1 iunie 1937 pentru că funcţiona abuziv ca un „stat în stat”) la Grupul Etnic German. „Convenţia” este semnată de episcopul Bisericii Evanghelice C.A., Wilhelm Stäedel şi Andreas Schmidt – liderul Grupului Etnic German (Volksgruppenfuhrer) din Braşov. Documentul prin care Biserica Evanghelică C.A. şi-a pus la dispoziţia Grupului Etnic German întreaga avere poate să fie citit mai jos (Click pe documente pentru mărire!):

Grav este că, devenit președinte, Klaus Iohannis a dat ordin să fie șterse toate urmele privind abuzurile fantastice făcute de el, ca primar, și de magistrații complici în reactivarea unei organizații hitleriste: http://www.ancheteonline.ro/2016/09/cum-a-fost-ars-un-dosar-in-care-era-implicat-klaus-iohannis/

Recent s-a deschis o acțiune la Judecătoria Sibiu pentru revizuirea sentinței iresponsabile emisă de Maria Morar, dar și o plângere penală la Parchetul General pentru toate malversațiunile privind succesiunea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) după organizația nazistă Grupul Etnic German (GEG): O asociație din Hunedoara îl acuză pe Iohannis de trădare și solicită în justiție revizuirea sentinței de succesiune a FDGR-ului după organizația hitleristă Grupul Etnic German!

Autor: Marius Albin MARINESCU

Sursa: Justitiarul

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • O mai veche observatie zice ca nu poti sa te astepti la altceva de la un popor a carui literatura incepe cu Hotii (Schiller)

  • Cam are dreptate finul. Nu are forumul german nimic cu nici o organizație nazistă. E vorba de ciolan aici. Dacă GEG era la desființare doar în chiloți, și nu avea averea imobiliară respectivă, îi durea în cur pe noii germani din forum. Dar așa s-au declarat moștenitori, că altfel nu puteau pune laba pe averea imobiliară a GEG-ului. Este ca și cum un tâlhar, criminal și hoț, ar fi condamnat de o instanță, apoi ar muri, și ar veni vecinul să ceară la instanță că el e rudă cu decedatul și vrea averea strânsă de tâlhar, judecătorul fiind tot un golan, dar cu carte, pentru că știe că va avea și el parte la ciolan, dă vecinului dreptul de a prelua averea tâlharului. Așa ceva doar la curvele de români de pe plaiurile mioritice se poate întâmpla, indiferent de etnie.