Politică

Iulian Capsali: ”Trăiască România Tefelistă!”

O Constituție în care Kovesi e Conducător Suprem al Statului îmi doresc, nu vrăjeala asta de acum. Și în care SRI face prin lege partide și conduce Justiția, că acum pot doar să-și facă firme. Pe față, nu cu acoperiți, protocoale secrete și alte șmenuri.



Toate articolele de presă să treacă printr-un Comitet de Stat al Adevărului Pur al #Rezist. Propun ca experții formați de Coldraq, prestatorii Cartianu, Dogioiu și Orhidel, să fie schimbați la conducerea acestuia o dată la 4 ani cu Mircea Marian, Mîndruță și Tăpălagă.

Ce, nu vreți așa, vreți cu democrație și alte prostii? Judecătorul Suprem Dănileț vă va trimite în tabăra LGBT condusă de Monica Macovei în latex, la reeducare forțată.

Teroarea mediatică

Toată presa acoperiților face apel la o “revoluție”. Orhidel urlă ca un descreierat că vrea referendum național pe tema justiției.

Păi să-l facă, laolaltă cu Referendumul pe care l-au cerut trei milioane de cetățeni.

Din disperare, e posibil ca globalistii să ducă România spre “euro”maidanizare.

Tot Orhidel dă vina pe componenta “slavă” a poporului (?!) Pentru imbecilii dintre ardeleni, asta poate să însemne și un semnal pentru secesiune. Statul Paralel a lucrat la asta de peste două decenii, iar Klemm se poza cu steagul “ținutului secuiesc” în mână.

Va fi o vară fierbinte iar diversiunile se vor ține lanț.

Disperarea fiind imensă, nu știu dacă nu se va lăsa cu victime.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu