Politică

Iulian Capsali: ”Referendum FAKE”

Am spus răspicat, împreună cu oameni care gândesc cu propriul lor cap și nu cu acela al propagandei, că referendumul lui Johannis este unul aberant, imbecil, care batjocorește Constituția. Turma însă s-a dus purtată de fluierul tartorilor.



În schimb, la referendumul pentru demnitatea Familiei nu s-au dus pentru că au crezut minciunile scabroase ale presei cu epoleți, ale lui Pleșu, Oana Pellea eiusdem farinae, anume că sub el s-ar ascunde intențiile obscure ale lui “Dracnea”, care intenționa să scape de pușcărie.

Astăzi, Curtea Constituțională a României a respins cu unanimitate de voturi, ca neconstituționale, propunerile de modificare a Constituției depuse în Parlament de PNL-USR și PSD-ALDE, prin care se urmărea introducerea interzicerii grațierii și amnistiei în Legea Supremă.

Dar așa zisul referendum pe justiție, îmbrățișat ulterior și de marioneta Dancila, a fost o găselniță a sistemului securisto-globalist ca să fraudeze alegerile și să poată scapa de Dragnea, care începuse, mult prea timid, să transforme PSD într-un pol al suveranismului.

Drept urmare, a fost închis imediat după anunțarea rezultatului alegerilor iar partidul a fost capturat în câteva ore. Pentru că frica globalistilor și a cozilor lor de topor securiste ca în România să apară un Orban, Kaczynski sau Salvini era colosală!

România trebuia să nu miște politic, să fie total supusă Noii Ordini Mondiale, iar absolut toate partidele să fie îngropate sub talpa trădătoare a Securității Globaliste.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …meritam fiecare bucatica de rahat ce ni se da sa mincam si fiecare picatura de venin ce ni se toarna in gurile vesnic deschise si flaminde…