Politică

Iulian Capsali: ”Pas cu pas”

Așa a început “euro-maidanizarea” (distrugerea) Ucrainei, realizată de Soros (a se citi interviurile lui din presa acelui an), prin cozile de topor din Departamentul de Stat și servicii, mai exact de Deep State. Un pattern ușor recognoscibil.



Secretarul adjunct de Stat Victoria Nuland declara în decembrie 2013 pentru Clubul Național de Presă, că administratia Obama – pe al cărui rebut, Klemm, îl găsim și astăzi în România – “a investit” 5 miliarde de dolari în organizarea unei rețele ce are că scop atingerea intereselor americane în Ucraina, pentru a dărui Ucrainei “viitorul pe care îl merită“.

(http://www.informationclearinghouse.info/article37599.htm). Tot ea a fost prinsă numind membrii guvernului ucrainean pe care Washingtonul intenționa să-i impună după ce protestarii plătiți ar fi dat jos guvernul independent, ales democratic.

Paul Craig Roberts, fost secretar adjunct al Trezoreriei SUA pentru politică economică în administrația Reagan, relata:

“Bineînțeles, nu toți protestatarii sunt plătiți. Există suficienți naivi pe stradă care consideră că luptă împotriva corupției guvernului ucrainean. Am auzit părerea câtorva. Nu încape îndoială că guvernul e corupt. Care guvern nu este? Corupția guvernelor este universală, însă este ușor să sari din lac în puț”.

Nu am nicio îndoială că Statul Paralel, ca să se salveze, ar consimți la distrugerea României, la aruncarea ei în haos. Principala provincie vizată este Transilvania, acolo unde s-au investit sume considerabile pentru trezirea sentimentelor secesioniste.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali