Politică

Iulian Capsali: ”OGLINDA PROSTIEI NEGRE”

Cioloș, viitorul prim-ministru al guvernului USR-PLUS, este liderul corupției din UE? Acesta este actualul lider în PE al grupului Renew Europe (progresist) și a decis să o susțină pe candidata șefului său, Macron, în CE.



Sylvie Goulard, propusă comisar european din partea Franței, a fost implicată în angajări fictive de asistenți de eurodeputați ai partidului centrist francez Modem.

Prejudiciul de 45.000 de euro a fost recuperat.

Nu tu pușcărie, nu tu urlete în piațele publice din Paris!

Didier Reynders, ministrul de externe al Belgiei și candidatul pentru funcția de comisar european pe JUSTIȚIE al Renew Europe (același Macron, un proteguitor al “penalilor”?) este anchetat penal pentru spălare de bani și corupție.

Cu toate acestea, nu tu ieșit în stradă, nu blocat piețe în Bruxelles, nu pușcărie!

Poate că acum, cu această ocazie, imbecilii utili care susțin inițiative ca “Fără penali”, cei care votează referendumuri cu întrebări pentru oligofreni și zbiară neîncetat că România e o țară a corupției generalizate, își vor da seama că sunt o masă manipulată în colonie prin care stăpânii externi, folosind serviciile globaliste și culoarele din presă și justiție, controlează politica locală.

Pentru că nu e normal să destructurezi, după alegeri “prelucrate” de STS, un partid important (ne place sau nu) al României, să-i bagi liderul la pușcărie a doua zi pentru INSTIGARE (NU FĂPTUIRE!) la abuz în serviciu din care a rezultat un prejudiciu (RECUPERAT DE LA FĂPTUITORI, NU DE LA DRAGNEA) DE 8.000 de euro.

Asta nu poți face decât în state conduse de junte militare (securiste, la meridian local).

Trei ani și jumătate de pușcărie pentru Președintele Camerei Deputaților, iar USR-PLUS susține în PE, ca COMISARI EUROPENI (!), niște rapandule franco-belgiene infinit mai turpide!

E o chestiune de percepție a calității de bantustan: sunt unii care nu numai că nu pricep că suntem o colonie, dar au devenit o turmă pavloviană asmuțită prin stimuli (mass media, lideri de opinie, președintele Johannis, grupuri de Facebook etc) prin care țara este ținută în cătușele Statului Paralel, pentru a fi exploatată de stăpâni.

Cu toate aceste evidențe, credeți că turma pavloviano-corporatistă va pricepe?

Mă cam îndoiesc.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • “Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei… Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti… Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală.”