Politică

Iulian Capsali: “Miza”

Dupa ce Basescu a incercat sa distruga SMURD si sa privatizeze urgentele de a iesit lumea in strada, programul de mulgere a populatiei continua neabatut prin icterul galben pedelist, care a preluat corpul slabanogit al PNL-ului, transformandu-l intr-un zombi politic



Retardis, seful partidului uns voda de Puterile Suzerane, este un progresist corupt, care detesta copiii de romani (pe care i-a vandut in anii ’90), este partener exclusiv cu ONG-urile LGBT-Soros, s-a opus din rasputeri referendumului pentru definirea casatoriei iar acum vinde tot ce se poate vinde, inclusiv Sanatatea.

Daniel Constantin a lucrat in Vest chiar in sistem, iar acum demonstreaza cu date cum vom fi escrocati de banditii internationali care se vor infrupta din bugetul de miliarde dat la Sanatate + banii din buzunarul nostru. Fac precizarea ca inclusiv Presedintele Colegiului Medicilor si Rectorul UMF Iasi, prof. Vasile Astărăstoae, a fost lapidat public 8 ani in Justitie tocmai pentru ca s-a opus, la randul sau, acestui demers criminal.

“ISU Romania

Statistica simpla:

18.000 de interventii pe zi

365 de zile pe an

Practic vorbim despre 6.570.000 de interventii pe an.

Exemplu SUA:

Un accident fara victime, fara traume, fara pierderea cunostintei si suni la 911, pretul este de 500 de dolari.

Un accident ceva mai grav ajunge la 3000 de dolari

Un accident grav ajunge la 10.000 de dolari.

Un accident extrem de grav ajunge la 20-30.000 de dolari

Un accident cu multiple victime, traume, etc etc.. ajunge si la 100.000-300.000 de dolari, in functie de cate victime sunt.

Imaginati-va 6,5 milioane de interventii pe an, unde fiecare om care a avut nevoie de ajutor, dupa ce este acoperit de asigurari samd. este obligat sa achite… o medie de 250 de euro.

6,5 milioane de interventii cu un pret mediu de 250 de euro inseamna 1.625.000.000 de euro.

Si am dat asa, un pret mediu, dar e defapt minim, ca sa nu para ca vreau sa exagerez.

So, vb de o afacere care poate aduce 2 miliarde de euro pe an.
Ce parere aveti? Astia vor sa privatizeze sau sa ne salveze? Mmmmm?”

Nu sunt total de acord pe cifre cu Daniel. Daca intreg bugetul de la Sanatate ar intra pe mainile escrocilor internationali care ar tine mai multe case de asigurari de sanatate private si spitalele importante, suma care le-ar parveni fi intre 5 si 7 miliarde de euro. Firimiturile (probabil ca un miliard) ar intra in buzunarele Noii Securitati.

Nu s-ar fi intamplat asta daca am fi avut un popor zdravan, care ar fi greu de manipulat. Sansele de a ne reveni exista, dar va trebui sa riscam totul pentru revenirea pe linia de plutire.

Eu zic ca merita.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook