Politică

Iulian Capsali: ”Măi fraților, țara asta geme de psihopații lui Johannis&Barna?!”

După ce veselul scriitor Florin Iaru a făcut furori la feminizde povestind cu mândrie progresistă cum producea el avorturi în apartamente, cum salva el viața femeilor nenorocite de copiii ce stăteau să se nască dacă nu ar fi intervenit acest ciuri-buri cu furtunașul lui înfipt în uterul prietenelor, citesc azi siderat mărturia lui Busuioc-Vreme-ProTV. Ăla de-a scăpat de infarct de curând, primind zile în plus de pocăință.



Florin Busuioc vorbește la tv despre fiul pe care l-a abandonat la o lună de la naștere: ”Mă simt vinovat, dar nu regret”.

Florin Jr., fiul lui Florin Busuioc, locuiește împreună cu mama lui, Marieta, și, de-a lungul copilăriei sale, nu a avut o relație cu tatăl lui, acesta mulțumindu-se să-i plătească pensia alimentară.

“Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici (vedetă – n.n.), pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie”.

Nu știu dacă puteți înțelege ce înseamnă pentru o femeie să fie abandonată după ce a născut un copil purtat 9 luni în pântece. Am cunoscut cazuri, rare ce-i drept, dar există imbecili care fug de responsabilitate când își văd pruncul.

Dar să nu regreți că ți-ai bătut joc de o nenorocită a cărei singură vină era aceea că tocmai îți născuse copilul, să faci public actul tău de cinism, asta cred că intră în zona patologicului.

Care, iată, devine normă în ziua de azi.

Mai mult, genul ăsta de psihopați sunt eroizați de masa de cetățeni ai Minunatei Lumi Noi.

Devin modele.

Se schimbă vremea, vine frigul…

PS: Am văzut și modul mecanic în care Johannis, ăla care își făcea poze cu fetițe la debutul tragediei din Caracal, și-a citit imperturbabil discursul în timp ce un soldat american leșina lângă el.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …vorbim de scoala de nemernici de la pro tv? pai numai nebunii nu au vazut ce fac astia din 1 decembrie 1995… mi-au trebuit, atunci, trei zile ca sa ma lamuresc… si nu i-am mai vazut… dar am vazut, am auzit lumea din jurul meu ”dind pe spate” cu mizerabilii de acolo care scuipau pe tot ce era sfint… si au crescut la caldurica vremurilor, prin tunul dat de ”fiu’ de ardelean” petre-roman-fara-de-git, cel care i-a dat lu’ nemernicul de sirbu 200.000 de dolari si l-a trimis in SUA sa ne faca ”lobby”… si cind a venit a ”facut un pro tv”… eu nu am uitat ca trepanatii din tara asta… si da-i cu calinescu, esca, busuioc, las fierbinti si guristii de la sport, care faceau misto de toate echipele romanesti si alte alea… cum zicea gifiita si sincopata de esca, cea care era la SOTI, vestitul post cu filme pentru adulti de la mij-ul noptii, ”se f_utu si asta!”… apoi au ”evoluat” si au migrat la toate posturile, nu numai ei ci si naravurile lor… la digi tv, la digi sport, la tvr, peste tot ii gasesti pe pro-tv-isti… cu nemerniciile lor insidioase si bucurosi ca ”nu s-a prins lumea”… astia sintem si sintem asa si datorita acestor mizerii accidental umane… toti, fara nici o exceptie, nu sint interesati decit de propriul fomism si propria parvenire, ambele cu o acuta atitudine antiromaneasca… busu? doar un ratat jalnic si ticalos… mda… ziceau unii… vine iarna!