Politică

Iulian Capsali: „În numele tătucului”

Până la urmă, intelectualii de curte ai regimului Băsescu se întorc la tătucul lor turpid și securist. Deși se anunța candidat prezidențial (părea că susținut de AD, care află din presă că candidatul nu mai e al lor), M. Neamțu devine purtătorul de cuvinte al partidului grobianului național, care vede ca soluție a traficului de carne vie, în cea mai bună tradiție conservatoare, nici mai mult nici mai puțin decât legalizarea prostituției.



Prezidențiabilul lui Petrov, pe locul de pe care s-a dat la o parte candidatul Neamțu, devine Toader Paleologu, cel care o susținea pe metresa șefului, Udrea, în lupta din, pe atunci, PDL.

În mod cu totul nesurprinzător, toate aceste modificări benefice în peisajul “dreptei românești” sunt susținute de A. Papahagi, cel care a încercat rebrenduirea fostei procuroare comuniste și mămica LGBT-ului românesc, Monica Macovei, într-o zeiță a conservatorismului în partidul ce-i purta inițiala (M10). Este și cel care, de pe aceleași poziții conservatoare, susține constant, alături de turnătorul Petrov, topirea statelor naționale în utopia corporatocrată Statele Unite ale Europei.

În sfârșit, după câțiva ani de căutări, conservatorismul românesc se regăsește în matca sa tradițională, în numele tătucului lor securist, bețiv și amoral. Totul “aggiornat” cu puțin creștinism fripturist.

Hai că există și ceva viitor…

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook