Politică

Iulian Capsali: ”De ce Ana Birchall?”

Pentru că e o submediocră, are calități de hostess mai degrabă decât de demnitar, e o tută perfectă când stă în poziția perfectă. Iar poziția perfectă e cea de ministru.



Are o colosală calitate: e o slugă dorită de americani. De ce o vor? Păi prin Justiție pui șeaua pe politicieni în colonie și protejezi tunurile date de corporații.

E simplu, nu?

Ce ați vrea în colonie, o femeie brici de inteligentă și capabilă ca Dana Gîrbovan? Nee, stați liniștiți la locurili voastre, bizonilor mici cu caș în portofel!

E nevoie de o proastă care să distrugă inclusiv Secția de investigare a infracțiunilor din justitie (SIIJ), pentru ca Portocalele și Protocoalele să fie stoarse și folosite când vrea Înalta Poartă; e nevoie de biciul neo-Securității globaliste, nu de o Justiție reală.

Iar genunchii doamnei Birchall o recomandă, tot așa cum o recomandau pe Monica Macovei empatia umană după o sticlă de vodcă și pe Koveși cei 3 cm. de frunte.

Imagine: pantoful deja părăsește singur piciorul flexat al Justiției, iar steagul e pe post de șervețel.

Autor; Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • E ca si cum cineva ti-ar veni in propria ta casa, ar lua o mizerie mototolita din cosul de gunoi, pe care apoi ar pune-o in locul unui bibelou de valoare, iar pe acesta l-ar arunca la urma in cos!

  • …eu intreb asa, in vint… nu ”profesionalista” veorica a adus-o in guvern? pai tot ea sa ”scape” de bitchall… asta are bataturi in genunchi si fruntea tocita de la pozitia aia de mai sus… pentru ca este singura pozitie pe care o are cu privire la orice… uitati-va cum țoapele fac politica unui stat si hotarasc destinele unei natiuni… bravo veorico!