Analize și opinii Politică

Iulian Capsali: ”Care ar fi limita? #câtsămairăbdăm?”

Dosarul Ponta – Blair este “daună totală” pentru DNA. Care fabrică dosare ca Secu’ în anii ’50, pe model sovietic, riscând inclusiv relațiile externe ale statului unde au devenit stăpâni fără să-i aleagă nimeni.



În afara corporatocrației “Soros”, căreia îi slujesc cu fanatism, nu le mai pasă de nimic și de nimeni.

Kovesi și echipa se întrec pe sine în fiecare zi. Mai trebuie doar închise granițele, după ce Johannis pleacă să se bronzeze în insule, lăsând în urmă un dezastru totalitar pe care l-a patronat și l-a folosit pentru conservarea unei pseudo-puteri, el nefiind altceva decât marioneta Statului Paralel.

Centenarul Marii Uniri este sărbătorit cu fast prin cedarea puterii reale unor maimuțe care se joacă cu briciul în gura Justiției.

Este abominabil ce se întâmplă azi, după 28 de ani de când oamenii au fost călcați cu TAB-urile și împușcați pentru Libertate.
Toți artizanii acestui marasm național sunt vinovați pentru distrugerea climatului social și a suveranității României, pentru batjocorirea sângelui vărsat de eroii Primului Război Mondial și cei din Revolta împotriva tiraniei comuniste.

Modelele acestor ipochimeni sunt toți scelerații care au transformat secolul trecut într-o hecatombă unică în Istorie: Hitler, Mao, Stalin, Pol Pot șamd.

Pentru halul în care arată România, vor trebui să dea socoteală și aici, după legile omenești, căci în Veșnicie nu vreau să mă gândesc unde vor sfârși.

Ați “decapat” România!

I-ați pustiit pădurile, ați lăsat pământul la vânzare pentru străini, ați dat toate băncile, ați măsluit alegerile, ați batjocorit poporul care și-a luat câmpii în exod; infectați ideologic Muzeul Țăranului Român, Familia, Biserica, TOT CE AVEM MAI SFÂNT!

#câtsămairăbdăm?

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Credeti ca Papusarii Straini care detin controlul asupra Romaniei prin toate parghiile, ar da macar o sansa infima, ca sa ajunga undeva sus un astfel de om, patriot, nationalist, ortodox sau vreo formatiune organizata pro-romaneasca, cand tocmai se destructureaza acum pana si ultimele ramasite a tot ceea ce mai poate insemna “romanesc”, “ortodox” si “suveran”??? Sa fim seriosi!
    Asa ca, noua, cetatenilor de rand nu ne raman astazi decat 2 variante : fie iesim din starea aceasta de apatie si neimplicare, ne solidarizam si apoi luptam prin toate mijloacele cu “ei”, fie rabdam pana la capat, ca bunul Iov, toate faradelegile lor.