Politică

Iulian Capsali: ”1(1)2”

1. Serviciul Român de Informații primește, la rectificarea bugetară a guvernului Dăncilă, aproape 400 de milioane lei în plus.



Tot guvernul PSD taie de la Ministerul Educației 1,03 miliarde de lei.

De la Ministerul Cercetării și Inovației se taie 369 de milioane.

De la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – 310 milioane.

De la Ministerul pentru Mediul de Afaceri – 243 de milioane, iar de la

Ministerul Transporturilor, s-au luat 128 de milioane.

Faptul că se face un miting antiguvernamental pe 10 august mă amuză foarte tare. Adică serviciile de ce ar mai vrea să dea jos guvernul, când au slugile perfecte în funcții? O să se trezească în Piața Victoriei cu cetățenii care au votat PSD pentru ca să se termine odată cu poliția politică si protocoalele secrete, iar acum văd că SRI – care este oricum mult supradimensionat față de alte servicii din NATO, fiind cel mai mare, dar și cel mai antinațional (globalist) – este injectat cu un plus de sute de milioane.

2. Un expert de la Institutul Național de Studii Criminalistice mi-a spus că se fac presiuni uriașe în cazul de la Caracal pentru ca să se ajungă la anumite concluzii înainte de un verdict științific. Ca și la IML, acolo unde directorul a plecat în concediu iar ministrul Birchall și-a arogat dreptul să intervină în anchetă și să anunțe familia rezultatele ADN-ului luate din cenușă, încălcând legile, deontologia, aruncând în derizoriu adevărul.

Ce mai caută o astfel de individă în funcție, în afară de relația directă pe care o are cu Klemm?

Când vor înceta presiunile asupra experților criminaliști, puși să conducă cercetările într-o direcție “sigură” pentru “rațiunile de stat”?

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Observam si noi, muritorii de rand faptul ca se fac presiuni in scopul inchiderii cazului de la Caracal care dateaza de zeci de ani conform informatiilor mediatizate (rapiri, disparitii, trafic, proxenetism, sacrificii ritualice, experiente cu fiinte umane, etc.) cu atat mai mult cu cat in apropiere se afla la cativa km baza militara NATO; atrocitati comise pe teritoriul unui stat integrat euro-atlantic, in sec XXI. Constientizam dimensiunea spetei, efectul referitor la impactul asupra opiniei publice mondiale in ce priveste expunerea verdictului stiintific: BOMBA CU CEAS!

    Romania este o tara majoritar crestin-ortodoxa. Nu ne ramane decat sa ne rugam la Sfanta Treime, ostile ceresti, arhangheli, sfinti, in postul Adormirii Maicii Domnului nascatoarea lui Iisus Fiul lui Dumnezeu adevarat lumina, la Dumnezeu Strabunul sa ne dezvaluie calea spre libertate prin iesirea la suprafata a adevarului. Legea universala prevede ca: Daca ascunzi adevarul, adevarul va fi dusmanul tau; Dezvaluie adevarul si adevarul iti va arata calea spre libertate. De-a lungul veacurilor s-au tot ascuns gunoaie, neadevaruri sub presul istoriei care acum se intorc ca un bumerang impotriva umanitatii. Dupa interventia ministrului actual al justitiei, lacrimile de crocodil ale lui Traian Basescu, pana acum ar fi trebuit sa asistam la inmormantarea de vie a Alexandrei, urmata de antrenarea emotiei colective intr-o lovitura de stat indreptata impotriva autoritatilor incapabile sa gestioneze situatia unui unui nr de 96 de clanuri interlope care activeaza pe teritoriul Romaniei in cooperare transfrontaliera, sustinatoare din umbra a practicilor antiumane, autoritatilor. Manifestul copiilor de pretutindeni, rugaciunea, smerenia ne mai pot salva. Doamne ajuta, mai, oameni buni!

  • Ce ti-e si cu Veorica asta: de la “proasta lui Dragnea” a ajuns “tuta SRI-ului”! Asta, da involutie!! Oricum, e deja un “cadavru politic”, doar ca inca nu stie!

  • …bitch_all, ministru la justitie… ”profesionalista” veorica, prim-ministru… ”mutu”, pe scaun la Cotroceni… iar spargatorii de seminte ling berile si sint zen… cui dreaq ii pasa?

  • Sa intelegem ca formula agreata pentru Romania este urmatoarea: Klaus – presedinte; Viorica – premier; Ana – ministrul justitiei.

    Alexandra

    Suflet

    Cale, adevar, viata

    Suflet de copil

  • Alexandra ne arata calea spre adevar la viata intr-o maniera inedita. “Si eu sunt Alexandra” din perspectiva unicitatii reprezinta un neadevar.

  • Si totusi… ma intristeaza gestul reprezentantilor statului respectiv, presedinte, premier, ministrul justitiei, fostul presedinte de a anunta decesul Alexandrei in conditiile in care expertiza ADN este neconcludenta circumstanta care impune “ope legis” efectuarea contraexpertizei. De asemenea ma intristeaza maniera in care se schimba incadrarea juridica in lovituri cauzatoare de moarte dupa cum bate vantul potrivirilor cu Raportul initial intocmit prematur f posibil sub presiuni de natura parteneriala, diplomatica, evenimente in desfasurare: lansarea candidaturii prezidentiale, ziua de 10 august 2019, constienti fiind de faptul ca dimensiunea spetei “Caracal” ar fi putut fi abordata in sensul diminuarii efectelor, eradicarii disfunctionalitatilor, destructurarii retelelor cu mult timp in urma, cu mentiunea expresa ca niciodata nu-i prea tarziu pentru oricat de multe inceputuri. Dinca – un personaj multifunctional: traficant, criminal, violator, psihopat, taximetrist, mecanic auto, taietor de porci, colaborator cu autoritatile, dezinformator, dupa caz, Mega acarul Paun, responsabil pentru toate faradelegile comise de civilizatia umana de la inceputuri pana in prezent. Chiar trist! Sa dea bunul Dumnezeu ca verdictul stiintific sa ne aduca calea spre adevar, autentica libertate, liniste sufleteasca tuturor, ordine de drept in tara si peste hotare.

  • Klemm urmareste cu atentie ramificatiile anchetei “Caracal” efectuata impreuna cu toata Romania, toate serviciile inteligente, toata umanitatea planetei? Inainte de plecarea din Romania Serviciile sa-i arate cateva filmulete x inregistrate in zona integrata euroatlantic. Sa ne faca onoarea sa plece cu ocazia zilei de 10 august 2019. Soldatii americani retrasi au mitraliat pana la moarte! Din pacate,