Politică

Istoricul militar Mircea Dogaru: „Rostul guvernului Cioloș este să ne vândă marilor asasini economici!”

134220085801Invitat la postul de de televiziune 6TV, istoricul Mircea Dogaru a facut o serie de declaratii pe cat de interesante, cam tot pe atat si de alarmante: „rostul guvernului Cioloș este sa extraga 1 miliard de euro pe luna pentru a-i  trimite marilor asasini economici si ca in cinci ani se urmareste crearea unui alt stat intre Ungaria si Romania, format din Banat, Crișana, Ardeal și Maramureș, precum și unirea a ceea ce mai ramane din Romania cu Basarabia”.

Romania este in razboi cu marii asasini economici mondiali, care sunt adevarații comuniști. Idealul globalist este idealul comunist: un melanj de oameni și popoare, care gandesc la fel, produc la fel, se imbraca la fel, perfect controlați. Națiunea inseamna ideal, inseamna un stat. Cum sa le convina marilor asasini economici așa ceva?

In politica, administrație și mass-media s-au impus din afara tot felul de persoane, care sa ceara revoluții, condamnari și execuții, pentru a ne certa in continuu, iar in spatele acestei perdele sa ni se fure și iarba de sub picioare.Sarea romaneasca este dusa in Ucraina, reambalata și readusa in Romania și vanduta tot noua, la suprapreț”, a declarat Mircea Dogaru

Sursa: Glasul.info