Analize și opinii Economie Politică

Ipocrizie și manipulare

badeaMircea Badea, “chiar el”, medicul stomatolog care se angajase să aibă grijă de cariile din “gura presei” a devenit un instrument de manipulare al opiniei publice cu fiecare nouă emisiune. Cineva să-l avertizeze că fiecare pasăre antenistă cu rating în scădere pe limba ei sfârșește: smotocită de motan. Mircea Badea. Chiar el!

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Un frustrat si-un redus!..Am ajuns sa ma intreb ce-l recomanda pe asta si pe multi altii (Dana Grecu, o tipa isterica bolnava de Boala vacii nebune, Gadea, un raspopit), pentru pozitia de formator de opinie??..Simplul fapt ca debiteaza ineptii cateva ore pe zi, ii confera dreptul la un salariu..si ala mare??..nu cred!..Indivizii astia fac prea usor banii si cred ca-i timpul sa-si retraga fizicul de pe geam!..sa dispara, discret..pana sa ajunga la procese..Sper sa-i vad cat de curand cautandu-si de munca!..

  • bre ce oi fi tu , te rog foloseste o masca chirurgicala macar cind deschizi gura. mirosu trece prin orice canal, chiar si cele de comunicare. te rog. iti multumesc