Politică

Ionuț Apahideanu: ”Serios, chiar vă miră?”

Chiar vă miră faptul că Iohannis și-a continuat imperturbabil discursul, fără a schița cea mai mică urmă de empatie, de reflex uman, firesc, față de militarul leșinat, spre deosebire stridentă față de modul în care au reacționat în situații similare nenumărați alți lideri politici, de la Trump la Bernie Sanders, sau de la Obama la Prințul William? (e plin youtube-ul de exemple)



Serios, chiar vă miră?

Dar de ce, ați uitat?

E același individ care, chestionat fiind în campanie electorală de ce alți profesori nu au reușit să-și cumpere 6 case din meditații a replicat cu o țâfnă nedisimulată: ”Ghinion!”

E același individ care, în momentul în care slugile din proximitatea sa nu au sărit instantaneu să-i ia Măriei Sale paltonul din mână, l-a zvârlit țâfnos pe capota mașinii.

E același individ care și-a trântit ghiolbănește dosul prezidențial pe unul din scaunele Mesei Tăcerii și, încântat de acest lucru bine făcut, s-a mai și lăsat fotografiat.

E același individ căruia îi ardea de ședințe foto în care să-și afișeze rictusul fix în zilele în care o țară întreagă urmărea cu inima sfâșiată povestea Alexandrei.

Etc. etc., etc.

Autor: Ionuț Apahideanu

Sursa: Ionuț Apahideanu Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu