Politică

Ioan Mircea Pașcu: ”Aceasta este fața hidoasă, sulfuroasă și bolnavă a celor două mandate ale lui Băsescu și a impactului lor devastator asupra României!”

Cum s-a ajuns aici?



“Este simplu”, vorba domnișoarei din reclama tv pentru nu stiu ce medicament: Basescu si ai lui – Macovei included – au construit doua “sisteme” perfecte, unul pentru devalizarea României in beneficiu propriu, altul de protectie a acestui mecanism, cu pivot in controlul asupra justiției.

De remarcat ca al doilea sistem, cel de “protectie” avea, la rândul lui, dubla valența: pe de o parte, mușamalizarea oricăror tentative de interferența cu jaful organizat practicat de respectivii “apărători ai independeței justiției”, pe de alta parte, haituirea si eliminarea adversarilor, fie politici, fie din zona economică, adică spațiul unde își satisfăceau respectivii pofta bolnava de îmbogățire.

Iar funcționarea celor doua “sisteme” a fost asigurata prin promovarea in punctele cheie a unor oameni compromiși, controlabili prin șantaj si amenințări (vezi si cazul Arhivei SIPA, sau DGPI), prin crearea unui vast angrenaj al “complicităților reciproce” (ma dai “in gât”, te dau si eu “in gât”!)

Numai ca, procedând așa, Basescu si ai lui au asigurat si inevitabila lor prăbușire.

Amplele dimensiuni si marele număr de persoane implicate au făcut inevitabila dezvăluirea, la un moment dat, a întregului eșafodaj, care se prăbușește acum, iată, intr-un val de dezvăluiri si scandaluri.

Acestea ne arată abia acum adevarata fata hidoasa, sulfuroasa si bolnava a celor doua mandate ale lui Basescu si a impactului lor devastator asupra României.

Autor: Ioan Mircea Pașcu

Sursa: Ioan Mircea Pașcu

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • COANE PASCU AI UITAT CAND INJURAI ZIARISTII PT CA SPUNEAU ADEVARUL DESPRE HOTIILE TALE . APROPO CA FACI PE SFANTUL FII-TA UNDE LOCUIESTE SI DE UNDE ARE ATATA AVERE??????