Politică

Inerția societății civile sau despre drama revoluțiilor confiscate

image-2015-11-6-20563199-0-protest-colectiv-05-11-2015-1024x683Luna decembrie a fiecărui an reprezintă pentru majoritatea românilor un prilej de a-și aminti despre tulburătoarele evenimente din 1989. Au trecut 26 de ani de atunci dar încă a rămas proaspătă amintirea acelor zile în mintea celor care au ieșit în stradă să lupte pentru o viață mai bună.Ei nu pot să uite și nici să le ierte greșelile criminale, celor care ne-au confiscat lupta, idealurile, viața, demnitatea și ne-au condamnat la o exterminare lentă dar sigură.

Ceea ce s-a întâmplat în luna decembrie a anului 1989 a fost o revoltă populară (aranjată) transformată în lovitură de stat. Au murit atâția tineri nevinovați pe străzile din Timișoara, București, Cluj și Sibiu din ordinele criminale ale lui Ceaușescu, însă mult mai mulți au fost uciși după fuga dictatorului …că deh, arhitecții nenorocirii noastre prin vocea unuia dintre ei (Nicolae Militaru) au stabilit că nu există revoluție fără varsare de sânge, așa că de la butoanele puterii supreme asumate fără niciun drept legal, au ordonat adevărate carnagii în stradă… ca niște strategi ai loviturii de stat au gândit și premeditat acțiunea în interes propriu.

Artizanul acestei mega-păcăleli a fost emanatul bolșevic Ion Iliescu și acoliții lui, școliți și instruiți de serviciile secrete sovietice pentru a pregăti marea răscoală anti-Ceaușescu, doar nu anti-comunistă, că ei nu doreau înlăturarea definitivă a comunismului ci doar reformarea după directivele venite de la Moscova…treaba aceasta era veche, tocmai de prin anii 70, însă venirea la putere in U.R.S.S a liderului reformist Mihail Gorbaciov a grăbit procesul de destabilizare internă a României. Cu siguranță că în demararea acelor evenimente dramatice au fost implicate atât serviciile secrete din estul cât și cele din vestul Europei….plus americanii, pe care naivii români îi așteptau încă de prin anii 50 să vină să-i salveze din gheara comunismului. Au conlucrat intens și cu ajutorul trădătorilor din interiorul țării.

Păpușarii diabolicei oculte il vroiau pe Ceaușescu mort…și nu pentru că le-ar fi păsat de poporul român care era privat de libertate și de alte drepturi, ci pentru că doreau să preia controlul asupra României pe care-l pierduse în momentul în care Ceaușescu i-a sfidat, hotărând să le returneze împrumuturile bănești pentru a câștiga independența finaciară a țării. Scopul maleficilor păpușari a fost să îngenuncheze România pentru totdeauna punându-i în funcții pe indezirabilii regimului ceaușist, adică pe beneficiarii revoluției care au deturnat adevăratul scop al manifestației însușindu-și drepturile și meritele noastre pe nedrept.

Studioul patru al televiziunii române a servit drept tribună națională pentru transmiterea unor mesaje sau comunicate care au avut menirea (premeditată) de a induce în eroare românii care abia  scăpaseră de cei mai detestați exponenți ai regimului comunist. La tribuna oficială, în prim plan s-au aflat personaje cunoscute și mai puțin cunoscute. Ion Iliescu, Petre Roman, Silviu Brucan, Nicolae Militaru formau nucleul de conducere în condiții ilegale, pentru că vechea orânduire nu fusese desființată pe baza unor regulamente legale. Nu mai conta acest aspect în acele zile de confuzie creată prin numeroasele diversiuni răspândite cu ajutorul televiziunii și ale presei scrise. Marea masă a răzvrătiților au îngurgitat marea păcăleală istorică crezând cu ardoare în imaginea de salvatori ai națiunii a tovarășilor pro-sovietici care la puțin timp, în câțiva ani, au operat conform intereselor celor care i-au numit în funcții, ducând România pe calea distrugerii.

Formaţiunea politică eterogenă şi alogenă derivată din FSN a condus ţara într-un mod dezastruos folosind în avantajul său sentimentul de frică strecurat în rândul populaţiei cu ajutorul vechii gărzi. Iată cum din stirpea comunisto-fesenistă, s-au format majoritatea partidelor din România, partide care s-au aflat la guvernare în timpul celor de 26 de ani de la revoluție. Partide care formează corupta și criminala clasa politică cu politicienii ei, care sunt urmașii și moștenitorii comunismului și ai țării noastre pe care ne-au confiscat-o odată cu drepturile cetățenești, deturnându-ne destinele… Sistemul politic mârșav din acest sfert de veac nu este cel pe care l-au visat și pentru care au militat sacrificații revoluţiei. Dar și noi am devenit atât de ignoranți și letargici, de parcă am fi condamnați la dispariție…?!

Acele puține proteste ale societății civile au fost anihilate pe parcursul anilor, vocea străzii a fost însușită de ONG-urile sponsorizate de miliardarul George Soroș, același personaj malefic care a acaparat controlul asupra tuturor țărilor slăbite economic prin manevre de manipulare și anihilare în masă cu ajutorul oamenilor presei și politicienilor slugarnici și lipsiți de scrupule. Fără niciun dubiu, clasa politică românească îi este subordonată întru-totul maestrului păpușar Soroș. Ultimul protest de anvergură petrecut în stradă cu o lună în urmă de asemeni a fost confiscat de oamenii lui Soroș, care cu sprijinul mass-media și-au însușit poziția de reprezentanți ai societății civile care au tratat cu președintele Johannis impunerea unui nou guvern format din membri tehnocrați.

Protestatarii care doreau schimbarea întregului sistem, au fost scoși din decor pentru că erau prea debusolați și manipulați pentru a face față grupărilor diversioniste înfiltrate printre ei. Impunerea unei noi formule de guvernare de către entitățile oculte care n-au dreptul să hotărască in numele nostru reprezintă un atentat criminal la dreptul cetățeanului de a-și alege prin vot liber reprezentanții la conducerea țării. Constatăm pasivi fenomenul letargiei generale, al lipsei de reacţie impus de aceste regimuri prin politicile lor criminale. Peisajul social este atât de degradant, încât, atunci când vezi feţele crispate și triste ale oamenilor, îţi dai seama de degradarea alarmantă a vieţii românilor de rând care ar fi meritat un standard de viaţă superior occidentalilor socotind multitudinea de resurse ce pe care o are bogata noastră ţară. Puținii români care nu s-au lăsat pradă somnului rațiunii sau care s-au deşteptat înălţându-şi fruntea cu demnitate patriotică, înfruntă sistemul murdar și pervers, continuă lupta pentru restabilirea normalităţii prin promovarea valorilor naţionaliste de dreapta.

Autor: Andreea Arsene

Andreea Arsene_Gandeste RomaniaAndreea Vasilica Arsene este scriitoare debutantă și jurnalistă. Debut jurnalistic în 2013.  A publicat articole de atitudine în ziarul Națiunea pe subiecte socio-politice și istorice, a fost redactor la grupul de presă Alcero-Națiunea 2014- 2015. Debut scriitoricesc-2014 în antologia colectivă de poezii ,,Vise Târzii’’ în cadrul evenimentului internațional de lansare de carte Bookfest.

Cărți de autor publicate: carte de poezii ,,Clipă Măiastră’’ publicată în toamna anului 2014 și lansată la evenimentul de carte național Gaudeamus ROMEXPO. Al doilea volum de poezii intitulat ,,Alter ego-uri’’ publicat în toamna acestui an și prezentat în cadrul evenimentului Gaudeamus București 2015.Alte lucrări scriitoricești în curs de publicare pentru anul viitor. ,,Tăcerea mieilor de gheață’’ carte de poezii și o carte de proză ce va cuprinde majoritatea articolelor scrise pentru diverse publicații.

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu