Politică

În bucătăria europeană Frau Bundeskanzlerin Merkel, Jean-Claude Junker und so weiter prepară „varza a la Bruxelles”

b_300_474_16777215_0___images_stories_editorial_Guvernul_meuCapul de afiş al intoxicărilor din ultima perioadă a fost ţinut de premeditata şi plătita, nu gratuita, mare migraţie a secolului al XXI-lea, menită să amalgameze populaţia Europei, astfel încât să nu se mai deosebească om de persoană…Pozele cu „muşchetarii”, preferinţa nr. 1 a zgubiliticei Frau Bundeskanzlerin Merkel, au prilejuit Junk-er-ului de la Bruxelles, posesor al limbii lungi şi proaste, posibil purtător al bolii vacii nebune, fost (şi încă) şef al recent-numitului prim-ministru al Coloniei România, să ameninţe statele componente ale U.E. care nu acceptă cotelor obligatorii de magraoni de import, numiţi pompos „refugiaţi”, cu măsuri drastice de pedeapsă.

Ecoul exteriorizărilor dictatoriale ale lui Jean-Claude Junker, considerate similare cu ale lui Hitler şi Stalin, l-au impresionat şi l-au intimidat profund pe „Dulapul săsesc”, cum, amuzant, l-a botezat acad.

Eugen Mihăescu pe navetistul săptămânal al României. Pe de altă parte, înaintea atentatelor de la Paris, Sigmar Gabriel, vicecancelarul german declara, referindu-se la acceptarea năvălitorilor: „Europa, din nou, s-a acoperit de ruşine“, iar ministrul german de Interne, Thomas de Maziere a ameninţat: „Trebuie să vorbim despre mijloace de presiune, […] ne aflăm în prezenţa unei lipse de solidaritate din partea unei minorităţi”[1]. La rândul ei, Angela Merkel a declarat că Germania intenţionează să solicite darea în judecată a unuia sau a mai multe state membre ale U.E. la Curtea Europeană de Justiţie, pentru nerespectarea deciziilor comunitare.

Spre diferenţă de conducerea demnă a Slovaciei, hotărâtă să blocheze prin vetó la Consiliul J.A.I. impunerea cotelor obligatorii de refugiați[2], de declaraţia premierului Ungariei în Parlamentul european: „Nu voi accepta să îmi transformaţi ţara într-o colonie!”, Mutu-Klaus a socotit că unica soluţie a statului-colonie-România (nu se ştie prea bine a cui, pentru că toţi trag de ea) este să accepte fără obiecţii „oferta” de la centru, aşa că, în Parlament, după ultima modă practicată, s-a adoptat-aprobat „pe şest” numărul invadatorilor. Să nu uit: americanii din S.U.A., cea mai democrată ţară din lume, nu vor picior de invadator pe teritoriul ei. Ştiu ei ce ştiu!

Seara de 13 noiembrie, la Paris

Dacă în luna ianuarie a acestui an jurnaliştii de la „Charlie Hebdo” şi-au cam primit ce meritau, deşi „pedeapsa” a fost prea dură, actualele evenimente de la Paris, privite retrospectiv, capătă nuanţe cel puţin suspecte. Despre intenţiile teroriştilor, atât şefii politici cât cei ai serviciilor speciale franceze, au fost avertizaţi, au preferat să meargă „pe şest”. În urmă cu trei săptămâni, generalul Vincent Desportes, fost șef al Școlii de Război din Franţa anunța riscul major al unui atentat în masă în Franța, deci tragedia era previzibilă, caz în care lipsa de reacţie a serviciilor speciale franceze este condamnabilă. La fel s-a întâmplat cu atentatul de la Sarajevo, la 28 iunie 1914, cu Pactul Hitler-Stalin de la 23 august 1939, apoi cu „incidentul” germano-polon de la 31 august 1939, cu atacul japonezilor asupra bazei S.U.A. de la Pearl Harbor din decembrie 1941, cu „atentatul” de la 11 septembrie 2001, cu cele de la Londra şi Madrid etc. „Licuricii” planetei au acceptat tacit producerea, ba chiar au ordonat crearea dezastrelor, pentru a-şi justifica şi legifera acţiunile agresive asupra Irakului, Egiptului, Libiei, Siriei… acum, carnagiul de la Paris. Rezultatul? Rusia s-a implicat militar în Siria, contra ISIS, umilind S.U.A. Directorul C.I.A., John Brennan a declarat că Statul Islamic pregăteşte probabil noi atacuri, după cele de la Paris (A.F.P.). ISIS a ameninţat, că ţările care efectuează raiduri aeriene în Siria vor avea soarta Franţei: „Ţările care iau parte la campania din Siria vor avea într-o zi soarta Franţei, şi aşa cum am lovit în centrul Franţei, în Paris, la fel vom lovi şi America în centrul său, Washington” (Reuters). Urmează modificarea legislaţiei franceze în sensul întăririi securităţii statului şi a cetăţenilor Franţei, întâlnirea Hollande-Putin de la Moscova. După atentatele de la Paris, ministrul-desemnat polonez al Afacerilor Europene, Konrad Szymanski a devenit mai circumspect, declarând: „În toată Europa s-a ridicat un semn de întrebare asupra întregii situaţii a imigranţilor”. Spre diferenţă de omologii săi din România, premierului ungar, Viktor Orban, luptă pentru interesele naţiei sale, dând mari bătăi de cap dictatorilor Uniunii Europene. Încâlcite sunt căile B.N.D., C.I.A., MI5, F.S.B., Mossad, A.V.O., şi a ce a mai rămas din S.R.I., S.I.E… America şi N.A.T.O. păstrează tăcerea.

Fiasco al serviciilor de informații franceze

Într-un articol intitulat „Fiasco al serviciilor de informații”, Bergman, autor al mai multor cărți despre domeniul terorismului a scris că„deocamdată este imposibil să se știe dacă avertismentele primite de Franța aveau de-a face în mod special cu acest atac, însă este clar că a fost vorba de un fiasco fără precedent” al serviciilor de informații franceze. De la atentatele comise în ianuarie în redacția publicației Charlie Hebdo Franța „a adoptat măsuri neimportante și a evitat să realizeze o reformă generală […]”. Un înalt consilier american din F.B.I. a declarat ziaristului israelian că, printre sugestiile pe care S.U.A. și Israelul le-au făcut Franței, se numără achiziția de echipament electronic performant pentru supravegherea rețelelor sociale și interceptarea mesajelor cu origini și conținut diverse. „Dar nu s-a întâmplat nimic”, scrie Bergman, care atribuie eșecul serviciilor de informații franceze în detectarea autorilor atentatelor de la Paris şi refuzului acestora de „a face schimb de informații”[3].

Neortodoxe mioritice

Revenind la noi acasă, nici cu „incendiul” de la „Colectiv” nu-i prea „ortodoxă” problema. Pentru ce trebuia să se producă hecatomba de la „Colectiv”? Cine a avut de profitat ? Nici nu se putea altfel: navetistul de serviciu care şi-a văzut visul cu ochii. Acum are, în sfârşit, „Guvernul meu”. Şi, ca să-l citez din nou pe acad. E. Mihăescu: „[…] după ce am fost furaţi, vânduţi şi cu banii luaţi mai trebuie să stăm şi într-un picior? Să-l acceptăm pe fostul comisar care, cât timp a fost la guvernarea Uniunii Europene, a reuşit să scoată de pe lista interdicţiilor mai multe organisme modificate genetic şi a făcut să avanseze negocierile pentru secretul Tratat de Liber Schimb între U.E. şi S.U.A. Se grăbeşte oare să umple Piaţa Obor de pui dezinfectaţi cu clor şi „pink slime” – clisă roz care descrie pasta din ciolane şi zgârciuri ce se vinde deja în Europa sub eticheta de «carne tocată»?”[4]. Uite-așa am rămas din nou în aer! Umblă prin „târg” zvonul că şefa reală a D.N.A.-ului dâmboviţean ar fi o „anume” Frau Oberst Renate Mathias Bako, ofiţer în Serviciul Secret Bundesnachtrchteendienst (B.N.D.) al Germaniei, Europäische Direktion für Spezialoperationen (Direcţia Operaţiuni Speciale Europene) pentru România-Moldova-Bulgaria. Deşi medic de profesie, a fost paraşutată în misiune pe malurile Dâmboviţei ca „nemţoaică la copii”, după Facebook-eria numirii M.S. Mutu-Kaus ca navetist săptămânal pe ruta Bucureşti-Cotroceni-Sibiu. Aşa să fie?

Zgomot de fond

Nu demult, circula pe „coclaurile” internetului avertismentul puţin cam „neortodox”, adresat exclusiv bărbaţilor: nu priviţi ecranul televizorului şi nu o ascultaţi pe „X” când vorbeşte. Riscaţi să deveniţi… neputincioşi, mă rog, spus ceva mai pe şleau! Poate că, mustrată de conştiinţă, apariţiile la TV ale cauzatoarei de neputinţă la bărbaţi s-au rărit. Poate că, televiziunile gazdă au luat măsuri preventive şi s-au dispensat de maşina de aruncat sunete şi imagini anti-rating. N-au apucat telespectatorii să răsufle uşuraţi de prezenţa acestui blestem pe sticlă că, reîntoarsă de pe coclauri occidentale a re-început să-şi huruie meliţa emiţătoare de decibeli nocivi o altă dihanie, la fel sau poate mai nefastă decât „X”. Cine ştie ? Poate s-au înţeles să meliţeze cu schimbul! Maşina de scos rafale otrăvite s-a pus pe treabă şi a început să muşte de „paraîndărăt” pe aproape orice „escu”. Plânge în public cu lacrimile grele – nu de crocodil, ci cu cele ale personajelor „subţiri” din ferma orwelliană pentru că „poziția noastră pe Siria se aliniază cu a lui Putin”. Protestează vehement, erijându-se – ca de obicei – în permanentă şi „cea mai” reprezentantă a fantomaticei „societăţi civile” la O.N.U., la Bruxelles, la Hong Kong şi, fără îndoială, la Urlaţii de Sus. Cugetă, nu glumă: „[…] în chestia cu refugiații am dat cu mâna noastră așa o lovitură spațiului Schengen prin poziția noastră lipsită de solidaritate” (cu Noua Ordine Mondială – n.n.). Gura, mare cât şura a madonei scoate bule toxice pe bandă rulantă: „[…] Klaus a pierdut dintr-un foc tot acel avantaj internațional dat de mica noastră şmecherie de a fi ales un minoritar”. Mai mult, se laudă în gura mare: „[…] eu nu am fost de cumpărat”. Doamne, cine-ar cumpăra aşa pacoste?! Nici pe gratis n-o ia cineva!, drept pentru care citez „vocea patriotului naţionale”: Madam, peste zgomotul ăsta de fond emis de meliţa ipocrită, daţi, vă rog, exemplu. Luaţi în grija personală vreo cinci-şase refugiaţi. Găzduiţi-i în coteţul personal, hrăniţi-i şi îngrijiţi-vă de soarta lor. Dacă vă refuză apa şi caloriile precum ajutoarele de la „Crucea Roşie”, insistaţi. Vine iarna şi trebuie să aibă cineva grijă de bieţii hăndrălăi, care, oricum, au văzut că s-au păcălit zdravăn căutând covrigi în bătrâna Europă. Degeaba au fost plătiţi să dea năvală! Veţi primi ajutoare de la stat, madam, dar va mai trebui să aveţi grijă să nu meargă invadatorii la vreun „Colectiv”. Vremuri grele, parol!… Poate vă vor face hăndrălăii cadou vreun smart-fon sau tabletă de ultimă generaţie. Au destule. Învăţaţi Coranul pe de rost, că de, nu se ştie! Râd de pe-acum, ipotetic, privindu-vă faţa acoperită cu un haik, burka, higiab, nicab, gilbab ciador, dupata, kimar… sau cum s-or mai numi, schimbate zilnic şi strigând pe stadă: Allahu, Akbar! În rest, zgomot de fond. Doar zgomotul de fond al străzii…
————————————————-
[1] http://adevarul.ro/international/europa/corespondenta-bruxelles-inacceptabil-germania-gata-declanseze-represalii-1_55f7f3dcf5eaafab2ca098e7/index.html
[2] http://www.agerpres.ro/externe/2015/09/13/alerta-slovacia-se-declara-hotarata-sa-blocheze-prin-veto-la-consiliul-jai-impunerea-cotelor-obligatorii-de-refugiati-22-01-36
[3] dailymail.co.uk, Agerpres, BBC, Le Figaro, http://www.evz.ro/un-general-acuza-franta-nu-si-a-aparat-teritoriul.html
[4] http://www.cotidianul.ro/mascarada-macabra-271273/

Autor text si foto: Ion Maldarescu

Sursa: Art-Emis