Politică

In atentia domnului Prim-Ministru – Victor Ponta si a domnului Ministru de Finante – Daniel Chitoiu: Declaratie pe propria raspundere

taxe_si_impozite_80441600Domnilor Ministri,

Subsemnatul Catalin-Teodor Dogaru va informeaza ca, incepand cu data de 1 decembrie 2013, pentru a plati in continuare taxele si impozitele aferente (CAS, cota unica etc. etc.) trebuie sa primesc de la dumneavoastra urmatoarele documente:

A. O singura data:

A.1 : Carte de identitate – copie (aduceti, va rog si originalul, pentru a confrunta)

A.2 : Documentele de investitura in functia de Prim-Ministru, respectiv Ministru de Finante (incluzand ordinul semnat de presedintele Statului) – copie legalizata”

A.3 : Proiectul de buget in varianta finala pe anii 2012 si 2013 in care se va mentiona clar traseul banilor incasati din taxele si impozitele platite de mine – copie legalizata

A. 4:  Extras de cont pentru conturile in care va primiti salariile – semnate si stampilate de banca!

B. Lunar:

B. 1 : Extras de cont pentru conturile in care ajung banii incasati (Trezorerie, Minister, Casa de Asigurari si toate celelalte institutii care beneficiaza din plin de acesti bani!) din luna anterioara

B. 2 : Documente justificative pentru cheltuielile din banii publici pe luna anterioara

Dupa analiza acestor documente, veti primi, cu un decalaj de minim 2 luni, taxele aferente venitului meu. Programul meu de lucru este:

– de luni pana vineri de la ora 07:00 la ora 08:00 sau de la ora 20:00 la ora 21:30

N.B: Nu ma intereseaza cum va descurcati in acele 2 luni in care eu – si mi-as dori si toti ceilalti salariati de la privat – nu platim taxele. Asa cum nici fetita mea nu a beneficiat de alocatie timp de 4 luni.

In plus, va sfatuiesc sa aduceti si alte documente justificative (chiar daca nu sunt mentionate) pentru ca – la fel ca in ograda dumneavoastra (la stat) – vor fi tot felul de cerinte nementionate/nespecificate pentru a obtine o (amarata de) semnatura.

In cazul in care nu veti oferi toate cele solicitate, plata taxelor se va suspenda pana la solutionarea acestor cerinte.

Va anunt, pe aceasta cale, ca in lunile urmatoare, voi initia (impreuna cu colegii mei de suferinta – platitori de taxe) un program de testare a tuturor angajatilor bugetari, in special din institutiile financiare (Administratii financiare etc.). Vom testa eficienta, pregatirea profesionala, conduita profesionala si multe alte caracteristici de care (probabil) multi nu au auzit. Va vom tine la curent.

Va multumesc,
Catalin-Teodor Dogaru

Sursa: CAlin Teodor Dogaru

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Subscriu 100% (deși sunt bugetar ,profesor). Consider însă că politica financiară a tuturor guvernelor României de 24 de ani a fost împotriva inițiativei private serioase care ține de fapt toate finanțele țării în spate ! Dacă celor corecți din privat le este rău atunci și nouă bugetarilor din educație și sănătate ne este foarte rău ! Celor din forțele represive ale statului nu le e rău !
    Iar eu mă pregătesc să cer asistență juridică pentru a da Statul în judecată ! Detalii în curând !