Politică

Cei care nu pot învăţa din istorie sunt condamnaţi să o repete!

NAZI-BOOT-MASONIC-JEWSÎntr-un discurs al lui Hitler ţinut în 1940 în faţa Parlamentului german, se vede ura lui Hitler împotriva bancherilor evrei, francmasonilor şi împotriva celor care îşi doresc cu orice preţ războiul. Ascultati discursul de mai jos al dictatorului german: deşi deja declanşat războiul, Hitler mai face încă o dată o propunere de pace Marii Britanii. Desigur că această ţară, condusă de prim-ministrul Churchill, şi aflată sub controlul francmasonilor şi a bancherilor evrei din familia Rothschild, refuză această ofertă. Că oferta lui Hitler nu este doar o simplă vorbă aruncată în vânt, ci intenţia reală, acest lucru se poate observa şi din atitudinea Fuhrer-ului în bătălia de la Dunkirk. În mai 1940, britanicii se aflau pe punctul de a fi învinşi total. Armata engleză fu prinsă  la Dunkirk; în loc să-i facă pe toţi prizonieri sau să-i măcelărească, Hitler îşi opri generalii pentru trei zile, permiţând 330.000 de militari britanici să scape.


“Sângele fiecărui englez e prea valoros pentru a fi vărsat”, spuse Hitler. “Popoarele noastre sunt legate rasial şi tradiţional”. Era şi normal. Hitler nu-şi dorea măcelărirea englezilor şi americanilor, pe care îi considera “veri” ai rasei arienilor. Dar nu asta era şi intenţia anglo-americanilor: Oculta Mondială (ce controla total SUA şi Marea Britanie) a hotărât că regimul nazist trebuia distrus, pentru că îi punea în pericol bogăţiile şi puterea.

Fragmente transcrise din acest discurs:

“Ambiţia mea nu este aceea de a purta războaie, ci de aceea de a construi un nou stat social, de înaltă cultură”

* Încă o dată, conspiraţia jalnică şi coruptă a oamenilor politici şi a magnaţilor financiari lacomi şi-a făcut apariţia, pentru ei războiul reprezintând un mijloc eficace în a-şi susţine afacerile. Otrava evreiască internaţională a început să se agite şi să atace minţile sănătoase.

* Intelectualii i-au portretizat pe oamenii decenţi care îşi doresc pacea, numindu-i “persoane slabe şi trădători”, pentru a denunţa partidele de opoziţie ca “cea de a 5-a coloană”, cu scopul de a elimina rezistenţa internă la politica lor criminală de război.

* Evreii şi francmasonii, industriaşii de armament şi profitorii de război, comercianţii internaţionali şi speculanţii de bursă
sunt asemenea “gărzilor negre” politice: disperaţi şi căutători de glorie, pentru care războiul nu reprezintă altceva decât ceea ce îşi doresc.

* Credeţi-mă, dragi parlamentari, simt un mare dezgust faţă de aceşti distrugători de oameni şi ţări, lipsiţi de scrupule. E aproape dureros pentru mine că am fost ales de Providenţă pentru a-i înlătura pe aceşti oameni care ne-au pus în genunchi.

* Ambiţia mea nu este aceea de a purta războaie, ci de aceea de a construi un nou stat social, de înaltă cultură. Şi fiecare an de război mă ţine departe de munca mea! Şi asta din cauza jafului acestor nulităţi groteşti, cu o viziune politică mediocră, într-atât încât ticăloşia lor coruptă nu-i face să depăşească limitele obişnuitului.

* Dl Churchill a repetat declaraţia că îşi doreşte război. În urmă cu 6 săptămâni, el a lansat acest război într-o arenă în care se crede tare. Un război aerian împotriva populaţiei civile, sub sloganul înşelător: “un război împotriva obiectivelor militare”. Începând cu Freiburg, aceste obiective s-au dovedit a fi oraşe deschise, pieţe, sate, case, spitale, şcoli, grădiniţe şi orice decid ei să lovească. Până acum, am răspuns limitat la aceste atacuri. Deşi nu e în intenţia mea de a semnala, totuşi acesta va fi singurul răspuns posibil, sau, dacă va rămâne în acest fel, sunt conştient de răspunsul nostru care va veni, şi care va aduce suferinţa multor oameni. Desigur, acest lucru nu se va aplica şi dlui Churchill, din moment ce se va ascunde în Canada, unde banii şi copiii multor profitori de război au fost deja aduşi. Dar, va exista o tragedie pentru milioane de oameni.

* Iar dl Churchill ar trebui să aibă încredere în mine, atunci când eu ca profet proclam: un mare imperiu va fi distrus. Un imperiu mondial pe care eu nu am avut niciodată ambiţia în a-l distruge. Sunt perfect conştient că acest război se va sfârşi prin distrugerea uneia din cele două părţi combatante. Dl Churchill crede că aceasta va fi Germania, dar eu ştiu că va fi Anglia!

* În acest moment, mă simt obligat în faţa conştiinţei mele, să fac încă un apel la raţiune în Anglia. Cred că pot face asta, deoarece nu o fac din postura învinsului, ci a învingătorului; de aceea, vorbesc în numele raţiunii. Nu văd niciun motiv pentru care am forţa continuarea acestui război. Regret sacrificiile care sunt cerute. Vreau să-mi cruţ propriul popor.

* Ştiu că inimile milioanelor de bărbaţi şi băieţi sunt pline de dorinţa de a purta un război împotriva unui inamic care, fără niciun motiv rezonabil, ne-a declarat război pentru a doua oară. De asemenea, cunosc şi inimile mamelor şi femeilor, care, în ciuda disponibilităţii lor de a se sacrifica, cred cu toată puterea lor că asta este ultima lor opţiune.

* Dl Churchill ar putea din nou minimaliza declaraţia mea, spunând că nu este altceva decât un simptom al fricii mele, sau al dubiilor mele asupra victoriei finale. Totuşi, nu voi avea conştiinţa încărcată pentru lucrurile care vor urma.

Sursa: Lovendal.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Intereant articol, mai ales “Ambiţia mea nu este aceea de a purta războaie, ci de aceea de a construi un nou stat social, de înaltă cultură”, cu care sunt total de acord!