Politică

GUVERNUL CIOLOS/SOROS: Programul de Guvernare prevede O noua Lege a Sanatatii prin care Asiguratorii Privati Straini vor MANCA o buna parte din Contributiile la Sistemul de Sanatate ale Populatiei Romaniei

dacian-ciolos-premier_e97fa5b60a_9849303431GUVERNUL SOROS URMARESTE PRIVATIZAREA SANATATII

Intr-o tara cu peste 40% din populatie aflata sub pragul saraciei, intr-o tara cu milioane de romani care nu au asigurare medicala, Repunerea pe Tapet a Legii Sanatatii si a Privatizarii Contributiilor de Sanatate este o palma data populatiei Romaniei.

Ca si pe vremea lui Basescu, Guvernul Ciolos/Soros urmareste mutarea unei bune parti din cele 5 miliarde de euro care se strang anual de la cetatenii Romaniei pentru Sanatate, DIRECT in BUZUNARELE ASIGURATORILOR PRIVATI.

Guvernul cioclilor de la Bruxelles se va ocupa cu PRIORITATE cu PRIVATIZAREA SISTEMULUI DE SANATATE.

Ce inseamna acest lucru ?

Acest lucru inseamna, ca mult mai putini romani cu venituri modeste, dar si cei cu venituri medii, vor beneficia de si mai putine servicii de sanatate.

Acest lucru inseamna, ca multi bani care azi merg pentru SANATATE vor merge DIRECT in PROFITURILE asiguratorilor privati internationali.

Introducerea Cardului De Sanatate a fost PASUL prin care li s-a creat GRATUIT acestor Asiguratori Privati, Sistemul Informatic.

Nu intamplator in aceste zile a fost sters de pe Facebook, grupul celor peste 10.000 de romani care se opuneau cardului de sanatate. (Grupul “anticip”).

Fara CARD DE SANATATE si SISTEM INFORMATIC nu pot exista ASIGURATORI PRIVATI care NEFACAND NIMIC, isi vor umfla buzunarele cu banii romanilor stransi pentru sanatate.

CiolosSanatate02

Programul complet de Guvernare: programul-guvernare-guvernului-ciolos.pdf

Sursa: Fluierul.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Cocolos OMG

    Una din “misiunile” lui Cocolos si a gevernului lui:
    – România lui Ciolos e prevazuta de UE sa redevina Grânarul Europei OMG si leaganul Codex Alimentarius
    http://bit.ly/1MXkrCF

    – Numărul cazurilor de cancer va creşte exploziv, dacă guvernele nu vor face schimbări radicale în privinţa produselor alimentare
    http://bit.ly/1LoAIQ3