Politică

Guvernul a legiferat PALESTINIZAREA ROMÂNIEI!

Tfor-saleradare !

Ministerul Agriculturii a scos din lege prevederea cum ca strainii nu pot detine mai mult de 100 ha.Chipurile la cererea UE.Cu astfel de ,,cosmetizari” legea vanzarilor de pamant de la 1.01.2014 ne lasa complet la mana rechinilor internationali.Preemntiunea pe care o vantura min.Constantin e frectie la un picior de lemn.Nu vom mai fi noi stapani in tara noastra.Ptr. ca din moment ce strainii vor deveni proprietari aici, ei isi vor cere drepturi precum dreptul la vot, la a fi alesi,la a hotara care sunt destinele tarii si ale neamului.Anul 2014 va fi astfel inceputul sfarsitului Romaniei, care a alungat 4,5 milioane de cetateni in afara granitelor iar acum isi vinde pe nimic terenul agricol.
Acest comentariu de pe blog, semnat XYZ, semnalează problema cea mai serioasă cu care ne confruntăm! Mult mai gravă decât Roșia Montană! Ni se pregătește lovitura cea mai dură care ni se poate da ca țară, ca stat, ce neam!

E bine de știut că acest act de trădare fără precedent de grav în istoria neamului are mai mulți autori. În fruntea lor trebuie pus Emil Constantinescu. Așa neputincios cum a fost. A găsit energia să promoveze, de cum s-a văzut la Cotroceni, modificarea legislației în acest sens, pentru a li se permite străinilor să cumpere pământ arabil, păduri, terenuri de orice fel. Parcă îi era teamă că pățește ceva și nu apucă să facă această modificare. Acesta a fost cel mai important gest politic al Debilului! Mai grav decât capitularea sa în fața pretențiilor teritoriale ale unor vecini capabili de orice crimă împotriva noastră! Cu ei s-a făcut tovarăș prădătorul de Țară numit Emil!

Ditamai profesorul, ditamai Rectorul! Mai jigodie decât toți golanii de pe scena politică!

Lucrurile nu trebuie lăsate așa! Toate energiile noastre, adunate pentru a respinge proiectele Roșia Montana și Gazele de șist, să le direcționăm și spre această țintă! Uniunea Europeană nu are voie să ne ceară nouă ceea ce a permis altor țări din UE. Să vedem ce legislație există în acest sens în Polonia și Ungaria, bunăoară!

Dar eu merg de data asta pe modelul Israelului! Legile din Israel, domnule Băsescu, domnule Voiculescu – căci ministrul agriculturii este, chipurile, conservator! Domnilor care prin minciună și crimă ați ajuns să ne conduceți! Treziți-vă! Am convingerea că cei mai mulți dintre voi nu vă dați seama ce urmează! Informați-vă! Cele mai întinse suprafețe de teren au fost achiziționate, direct sau indirect, de firme și persoane din Israel sau de origine evreiască! De aceea spun că se cuvine să apelăm la legislația din Israel! Căci tu, român, dacă te duci în Israel să cumperi un metru pătrat de pământ nu ți se dă voie! Și foarte bine fac guvernanții din Israel că au promulgat asemenea legi! Dar ce ție nu-ți place altuia nu face!

Îmi îngădui să-i avertizez pe beneficiarii acestor legi trădătoare că va veni foarte curând și ziua RE-românizării!

De 24 de ani s-a declanșat  DE-Românizarea României! A mai fost ea încercată de mai multe ori! Ultima oară în anii care au urmat lui 23 august, ani de dictatură cominternistă!… Nu le-a mers! Nu le-a ieșit, deși în urma lor s-au adunat șuferințe a milioane de români.

Și în decembrie 1989 au mai clocit o „revoluție”, o nouă încercare de a anihila și desființa caracterul românesc al Statului, al societății… De data asta au pregătit mult mai bine strategia criminală! Deh, nepoții cominterniștilor de odinioară și-au rafinaț instrumentele crimei. Au învățat din greșelile mumei Ana Pauker & comp., din greșelile părinților, și după 1990 au implementat politici, stategii, inginerii etc. mult mai productive, mai eficiente! Ne va fi și nouă mult mai greu să le dăm peste cap mârșavele uneltiri! Sacrificii și jertfe noi ne așteaptă. Dar nu avem încotro!

Dacă acceptăm vânzarea de pământ străinilor înseamnă că acceptăm să dispărem din istorie!

Istoria noastră a cunoscut mulți trădători! De cele mai multe ori aceștia și-au trădat șefii, colegii, camarazii! Au trădat persoane, în primul rând, deseori din motive personale: ranchiună, dorință de răzbunare, ură, antipatie etc.

Actul  de trădare care ni se pregătește nu este din această categorie! Este fără precedent de grav pentru că este trădat neamul românesc în întregul său și în modul cel mai direct! Este pusă în discuție însăși existența noastră pe mai departe ca stat, ca popor! Este trădată însăși istoria noastră, căreia o asemenea lege îi poate curma cursul!

Nemernicii ăștia trădează România Viitoare! Vor s-o anihileze, s-o desființeze!

Dumnezeule mare, chiar vom admite așa ceva?!

Autor: Ion Coja

Sursa: Ion Coja

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Stimabile domn aveti perfecta dreptate dar ce folos ca natiunea noastra doarme somnul de veci de 24 de ani… ce ar trebui oare facut sa se trezeaca cat nu e prea tarziu

  • Multumesc domnului Coja pentru deschiderea subiectului serios care poate afecta grav stabilitatea Romaniei.
    Cei mai mari dusmani ai natiunii Romanesti sunt insusi guvernele Romaniei post 1989. De fapt principala lor sarcina e de a legifera disparitia noastra. Am o propunere: sa instiintam pe toti Romanii plecati sa se reintoarca si sa-si rascumpere tara. Putem crea o agentie care sa centralizeze pe toti doritorii de vanzari, si potentialii cumparatori de nationalitate Romana. Multi dintre Romanii de afara dispun de fonduri monetare importante si capacitatea de a organiza o productie agricola.