Politică

Ghenerălașul cel viteaz

Este de pe acum celebră înregistrarea inspectoarei – sclav Focică, căreia îi tremură țurloaiele de frica celei pe care trebuia să o controleze, Huiduma.



Zice lumea: da, domne, e femeie, are copii, deci e firesc să se teamă. NU, nu e firesc … și victimele demenților ”Portocali” au copii și le sunt distruse viețile în mod aproape iremediabil.

Dar nu la ea voiam să mă refer, ci la un personaj muuuult mai scabros: Gheeeeneralul….. Codruț… Codruț Olaru. Fostul luptător cu terorismul și cu mafia (a fost șef la DIICOT) zice că probabilitatea să i se însceneze lui un dosar e mai mare decât la Focică și că lui îi e și mai frică decât ei.

Ăștia sunt generalii României? Căcăcioșii ăștia? Oprea, Onțanu și chiloțarul Olaru? Și câți ca ei? Se plânge că fosta lui…, Oana Hăineală, se pare că a fost filată când se ducea la el să intervină și acu îi tremură chiloții?

Ați auzit voi în vreun stat de drept că o Huidumă bagă în sperieți toate structurile de stat (că de parlamentari nu mai vorbesc, că ăia, cu mici excepții, jumate sunt hoți și jumate securiști) și intervine la alții spunându-le cum să-i fie salvați țuțării și nu e arestată instant?

Unde se mai bagă spaima în autorități și cetățeni în asemenea hal? În Turcia? E stat de drept acolo? NU, fraților, e dictatură!

Dar voi, aleșii neamului, ce ziceți? Nu vă este rușine să stați cu curu (e permis acum, că așa vorbește zeița noastră) pe voturi și să nu faceți nimic cu ele?

Sau nu vreți ca cei nevinovați să nu fie închiși pe nedrept și cei vinovați, care au furat de-a-devăratelea, să meargă la pușcărie?

Oare voi, cei votați cu bună-credință de cetățeni din ce categorie faceți parte? Ați furat sau nu?

Și dacă DA, de ce vă doriți să nu răspundeți, la fel ca Huiduma, care speră că va scăpa pentru ceea ce a făcut?

Și dacă NU, de ce nu faceți nimic pentru a opri aceste mizerii?

Mie nu îmi este frică de EA, pentru că nu am comis niciodată nicio faptă penală… și nici securistă nu am fost…

Autor: Ingrid Mocanu

Sursa: Ingrid Mocanu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Chilotareala cronica in puseu acu. Mega/super/ultra/para/extra CHILOTAREALA, axul in jurul caruia se invarte Monitorizarea hormonala, controlul si deliciul monstrilor. Expresia santajului. Tehnica preferata a lui Satan. Boala, contraventie infractiune, pacat, placere, “modus operandi”…?! Cu chiloti si fara chiloti, visul unei nopti de vara, noaptea mintii, mindControl.
    Regres si psihoinvolutie.
    Abatere de la Cale. S-ar impune infiintarea Academiei de Stiinte in ale AUTOCONTROLULUI. Doctorat neplagiat in AUTOCONTROL. Curat sanatate mentala!

  • Veeeezi, nu din cauza femeilor au fost pierdute razboaiele, ci din cauza chilotilor. Am fost trasi pe sfoara!