Politică

Fost ofițer CIA: Trump, într-o bătălie fără precedent cu statul profund

Fostul ofițer CIA Kevin Shipp susține că evenimentele ce au loc la Washington și ”trădarea” cu cere se confruntă președintele Donald Trump sunt fără precedent în istoria SUA. ”Este o bătălie istorică între președintele SUA și ceea ce eu numesc Guvernul din Umbră”.



”Unii îi spun Stat Profund și include CIA, FBI și NSA. Președintele Trump este primul președinte care se opune Guvernului din Umbră. L-au spionat pe Trump de când era candidat la prezidențiale. Este ceva istoric, ceva ce nu s-a mai întâmplat în istoria vreunui guvern occidental. Guvernul din Umbră controlează Congresul, controlează justitia si îl controlează pe presedintele SUA. Nimeni nu li s-a împotrivit până la Donald Trump. Ei nu-și pot imagina că s-a întâmplat asta, iar actualul președinte nu are vreo obligație față de ei și nu îi este frică de amenințările lor. Trump i-a prins că l-au spionat ilegal, că s-au implicat într-o operațiune de contraspionaj falsă împotriva campaniei prezidențiale, infiltrând spioni echipa sa de campanie.

Vă pot garanta că acum acum se zbat ca șobolanii care încearcă să fugă de pe corabie. Fostul director FBI Comey îl arată cu degetul pe fostul șef al comunității de informații, Clapper, cel din urmă arată cu degetul spre Comey, iar apoi mai este și fostul procuror general Loretta Lynch. Le este frică pentru că, dacă se vor declasifica informațiile, americanii vor vedea ce au făcut. Unii dintre ei au comis chiar acte de trădare. Au încercat o lovitură împotriva unui președinte SUA ales corect”.

Dosarul Russiagate, despre implicarea Rusiei în alegerile prezidentiale din SUA, a fost o operațiune menită să îl elimine pe Donald Trump de la Casa Albă, susține fostul agent CIA. Trump echivalează această operațiune cu un act de trădare, dar presa de main stream evită să relateze despre această catalogare la care recurge președintele.

”Presa știe asta și încearcă să susțină Guvernul din Umbră/ Statul Profund în cel mai eficient mod posibil, pentru că presa a fost complice la falsul dosar Russiagate. Nu au cum să prezinte informații care ar dezvălui rolul presei în această afacere… Au tras și au ratat ținta, a fost o ratare uriașă, căci au dezvăluit un secret fără să vrea”.

Fostul agent Shipp spune că actaulul procuror general numit de Donald Trump, William Barr, este un omul potrivit pentru a instrumenta un dosar de trădare. ”Barr a fost procuror CIA, la început am fost sceptic, însa acum îl susțin pe Barr”, a declarat fostul agent Shipp.

”Faptul că a lucrat pentru CIA îi oferă o viziune din interior. Cred că Barr are un avantaj în fața CIA și FBI. Știe cum funcționează sistemul. Știe că vor să-l pună cu spatele la zid. Știe că vor încerca să mențină dosarele clasificate și să ascunda ce au făcut. Barr are prerogativa de a-i aduce să depună mărturie și acum ei tremură, pentru că așa ceva nu s-a mai întâmplat. Nu au mai fost atacați astfel până acum”.

Operațiunea împotriva campaniei lui Trump este una de spioinaj pentru obținerea de informații pentru a șantaja un politician. ”Așa funcționează supravegherea NSA și asta se întâmpla dinainte de 11 septembrie 2001. După aceasta dată, aceste acțiuni au sporit în intensitate”.

”Comey, fostul director CIA John Brennan și ceilalți au cerut informații din supercomputerele NSA și au folosit aceste informații pentru a spiona campania lui Trump. L-au spionat pe Trump în mod intensiv. Au făcut-o ilegal și au fososit sistemele NSA. Toate indiciile duc la Barack Obama și la Hillary Clinton. Au folosit puterea pentru a-i intimida pe alții și, probabil, pentru a-i șantaja. S-au implicat într-o acțiune ilegală flagrantă. S-au gândit ca Hillary Clinton, prințesa globală, va fi aleasă și, dintr-o data – boom. S-a întâmplat ceea ce era de neconceput să se intample. A fost ales Donald Trump, iar ei au băgat-o pe mânecă”, spune Kevin Shipp.

Autor: Călin Marchievici

Sursa: Cotidianul

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Buna dimi!
    Guvernul din Umbra – Statul profund in speta face parte integranta din Imperiul golalisto-sionist-satanikus cu ramificatii in toate structurile de la nivelul Terrei, asa dupa cum indica toate informatiile mediatizate de notorietate universala. America are misiunea istorica sa decreteze pacea planetara, GESARA, debutul Erei de AUR pe Terra. PACE, ARMONIE, PROSPERITATE. Daca va amintiti momentul “Antarctica” la care au fost invitati Putin, Patriarhul Kiril si altii, Obama a primit interdictie, posibil din considerentele mai sus expuse reiterate in ceea ce se numeste SCHIMBAREA DE PARADIGMA PLANETARA. Pericolul extrem rezida in disparitia vietii pe Terra in cazul in care Imperiul mai sus mentionat forteaza nota in maniera vizibila cu ochiul liber pentru orice muritor de rand similar subsemnatei, parerea mea. Romania este stoarsa ca o lamaie de 500-600 mld euro/an. Primeste in schimb un trandafir de aur, simbolic, din aurul strabunilor cu care imperiile anterioare s-au salvat de la faliment. Adevarat, transferul tehnologic extraperformant ca sa spun asa necesita tranzactii cu metale rare, pretioase de care dealtfel Romania Gradina Maicii Domnului dispune prin Decret Divin. Daca pana in prezent s-a procedat in limitele normelor universal valabile, Codex-ului de pune practici universale (terestre si extraterestre, subterane, cosmice, galactice si intergalactice) ramane de vazut. In ce ne priveste, conflictele interinstitutionale, inter formatiuni politice detinatoare de praguri susceptibile de profituri pt x, y, z cu implicarea organizatiilor apartinand asa numitei societati civile finantata din UMBRA apartinand Imperiului mai sus amintit, confera climatul favorabil in vederea emiterii unor “observatii” in tema menite sa restabileasca adevarul planetar, declansarea evenimentului care se impune in mod imperativ din ratiuni mai sus expuse. Ca PSD in spatele caruia sta… “cineva” a pierdut zdrobitor (?!) la diferenta de doua mandate(?!) in favoare formatiunilor cadoriste cu voturi din motivele enuntate anterior in spatele carora sta… “cineva” din categoria “altii”
    aceeasi Marie cu alta Palarie, UN JOC PE TABLA DE SAH INTERNATIONALA, EXTREM DE PERICULOS PENTRU VIATA TERREI, parerea mea, a unui muritor de rand, acoperit, acoperit de Sfantu’ Duh…

  • N-am avut onoarea sa colaborez cu securitatea in sensul in care se subantelege acest mod de a lucra/colabora, servicii secretoase, inteligente de genul celor amintite, inconjurata in mod cert, in familie, colective de munca, grupuri, cercuri de prieteni, vecini, musafiri mai mult sau mai putin poftiti mai mult sau mai putin implicati f.ctie de conjunctura vremurilor, capacitatea, abilitatile, constiinta in fata careia fiecare raspundem dupa faptele amprentate in Cronica Universala, Akasha, Acasa, cunoscand fiind faptul ca NUMAI FAPTELE BUNE STERG DIN ADN FAPTELE RELE. REGULA UNIVERSALA. In op pers pentru radierea faptelor rele (faradelegi, pacate, infractiuni, operatiuni antiumane, antiplanetare, cum doriti) din REGISTRUL responsabil cu ADN pe Terra si inlocuirea acestora cu fapte bune (legi, decrete, programe de buna si dreapta credinta) posibil sa ni se mai acorde cate un termen de gratie, limitate si aceste termene in conditiile in care, in termen util nu se procedeaza la restabilirea ordinii planetare, prietenii stiu de ce…

  • Miane este o noua zi, sarbatorim Inaltarea, um moment de reflectie pt planeta in acelasi gand bun, rafinat, pur, elevat, inalt, intaresc, zidesc conceptul de “inalt”, astfel incat inaltimea sa traga corelativ inaltime, noua cetate, erisalemizare sau cum doriti in termeni de energie, frecventa, vibratie, traire tainica. Doamne ajuta!

  • Spunem ca tot vestu e la fel, corelativ, tot estu e la fel si viceversa in contextul inversiunii magnetice a polilor Terrei fenomen de care facem abstractie impangand in derizoriu, ignoranta, un eveniment “ope legis universalis”; toata extratehnologia la ora actuala isi extinde campul de actiune pana la o bariera din pdv al straturilor atmosferice, in op pers pana la limita magnetosferei de unde actiune de inversiune ciclica din perspectiva istoriei planetare, galactice. Traim in direct un astfel de moment istoric la care ne raportam cu uimire, speranta, credinta, incredere intr-o era buna pentru toti. De aici pana la diversiunea cu conspiratii, nume conspirative, de cod, de genul… hai, na, “Petrov”, “Pricop Ioan”, “Stan”, Stan Patitu’, Contesa Maria Dolores Del Pores Y Montez, “Contele de Monte Cristo” etc samd, “e-o cale atat de lunga ca mii de ani i-au trebuit luminii sa ne-ajunga”, “La steaua care-a rasarit” de Mihai Eminescu, LUCEAFARUL la care a facut trimitere insusi papa Francisc, prietenii stiu de ce.

  • KO din soft, microsoft, kofax, rasirom, bec, etc, artificial, ai, destinul it-istilor, nimic nou sub soare, insa, analizand din pdv swot extrem de periculos, la niv de simpla observatie

  • Pana la momentul prezent toate probele conduc fara dubiu la concluzia conform careia rezultatele scrutinului dublu din 26 mai 2019 nu reflecta vointa reala a poporului specifica ideii de democratie autentica, parerea mea, si dac cineva vrea sa ma “elimine” in vreun fel sau altul, asta e, mi-ar face un bine, m-as intoarce de pe unde am venit mai bogata, vb papei Francisc.