Politică

Florin Colceag: “ACUM NU SE MAI TRAGE CU ARMA, ACUM SE TRAGE CU BANCA!”

antrenorul-de-genii-prof-dr-florin-colceag-romanii-infloresc-in-haos-si-asta-este-partea-extraordinara-18459874Matematicianul FLORIAN COLCEAG, într-un interviu important la emisiunea Jocuri de putere [VIDEO]: despre RAZBOIUL ECONOMIC, F.M.I., CORPORATII, ASASINII ECONOMICI gen CHEVRON si lupta disperata pentru RESURSE: “Pe unde a trecut Chevron in Africa e razboi… Toate tarile bogate in resurse sunt atacate”.

“Războiul pentru resurse e foarte puternic” a declarat matematicianul Florin Colceag la REALITATEA TV în cadrul emisiunii Jocuri de putere. Despre gazele de şist, acesta a precizat  că “stăm pe o bombă ecologică mai mare decât se crede”.



“Stăm pe o bombă ecologică mai mare decât se crede. Aşa vor scăpa de deşeuri. Este incredibil e ultima invenţie prin fracturarea hidraulică scăpăm de tot ce-i toxic, tot ce-i radioactiv. Tot apeductul va fi otrăvit. Odată otrăvit, otrăveşte la rândul său”, a spus matematicianul la REALITATEA TV.

“Ni s-au indus [ca popor] anumite trasaturi, ca sa devenim slabi. Daca suntem slabi, putem fi cuceriti, oricine face ce vrea din noi…  Nu avem respect, ne-am invatat sa nu respectam nici resursele, nici valorile. Ne-am invatat sa fim risipitori, sa fim nesimtiti, sa nu vedem durerea altuia, sa trecem indiferenti, sa nu ne pese, sa fim cinici si acuma ne costa”.

“Grecia a fost atacata si a fost facuta praf, acum isi vinde pamanturile oricui, a pierdut razboiul economic si este supusa, nu mai face nimic. Turcia era o putere uriasa, avea aproape mai multi bani decat Germania, avea o crestere economica uriasa si trebuia sa cada, trebuia slabita. Si a slabit… Trebuie sa fim foarte atenti, ca suntem intr-un razboi economic. Daca nu actionam cu foarte multa inteligenta, suntem pierduti… “

“Islanda s-a revoltat impotriva bancilor, a arestat bancherii, a arestat guvernul, i-a bagat pe toti la puscarie, a renovat totul si au luat-o de la capat. Noi suntem in aceeasi situatie, prin jocul bancilor internationale si jocul politicienilor care au indatorat Romania, avem de platit acuma niste sume uriase si putem ramane indatorati pe veci, daca nu dezvoltam noi tehnologii pe inventiile formidabile pe care le avem, care au piata infinita si care ne pot scoate din marasm economic in 2 ani…

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu