Politică

FERTILUL BĂLEGAR ROMÂNESC

Sunt aproape epuizați tinerii frumoși și liberi și bugetarii dă’ dreapta dăn’ România (ăia cu salariile triplate). Sunt epuizați de cât au juisat de bucurie frenetică, văzându-l pe Dracnia după gratii. Nu-l mai puteau suporta bieții bugetari pe Dracnia. I-a umilit în ultimul hal, ticălosul! Auzi la el, să le tripleze salariile? Câtă umilință… Dar ce sunt ei? Milogi? Ce, n-aveau ce mânca? Au fost forțați să încaseze salarii triplate, micuții… Au încasat și-au plâns…



Ei, lasă că a venit și ziua dulce a răzbunării! I-au arătat ei mulț-muirea! Au reușit să trimită în PE politrucii sub acoperire din “partidele” globaliste, politruci ce vor vota cu ambele mâini toate măsurile dictate de păpușării NOM.

Adevărul este că și păpușarii ăștia ai Noii Ordini Mondiale (NOM) sunt consternați și-și freacă mâinile de bucurie, că au găsit în țara noastră un bălegar atât de fertil pentru creșterea și înmulțirea buruienilor globaliste și neomarxiste. Nici nu sperau la așa ceva. Cred că se gândesc să extindă “Experimentul România” în toată Europa. Poate chiar în toată lumea… Cred că se gândesc să ia bălegar de ăsta românesc și să-l împânzească în toată lumea. Ce, parcă pe Lula nu voiau s-o facă porc-oroare europeană? Poate că au găsit aici specia sclavului perfect. Sclavul perfect nu doar că nu încearcă să se elibereze din sclavie, el cere să-i înăsprești sclavia. Și oricât i se dă de muncă, el cere tot mai mult, nu se mai satură de muncă!

Cred că vom beneficia cu prioritate de toate “binefacerile” măsurilor progresiste și globaliste ale păpușarilor NOM. Binecuvântata și îndelung așteptata vaccinare forțată și obligatorie e ca și rezolvată. Educație sexuală la greu, corectitudine politică din belșug, până vom ajunge rapid precum norvegienii. Știți că acolo sunt niște privați autorizați de guvern care vă confiscă copiii când au ei chef, ca să fie bine, să nu fie rău. Avem mult de mers, dar vom merge în pas alergător. Poporul suveran dorește asta. Și poporul are întotdeauna dreptate!

Nu pot să închei fără să felicit cu tot respectul pe toți bugetarii frumoși și liberi și cu salariile triplate pentru votul lor. Au votat covârșitor cu globaliștii. Brovo, oameni “ieducați și ielevați”! Ați demonstrat că voi sunteți “mai superiori” decât oamenii simpli din popor. Oamenii simpli din popor când primesc ceva spun “Mulțumesc!” Amuzant, nu? Să te prăpădești de râs, nu altceva! Atât îi duce mintea lor simplă. Dar mințile complexe și sofisticate ale bugetarilor “ieducați și ielevați” merg mult mai departe. În loc de mulțumesc, ei spun mulți-muiesc! Așa-i că sună mai bine? E “mai superior” acest răspuns. Când o să vină noul guvern și-o să le reducă lefurile la jumătate, atunci da, vrednicii bugetari dă’ dreapta vor spune: Mulțumesc!

Autor: Toma Albert

Sursa: Toma Albert Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • D-le Toma Albert,felicitari!Un articol pertinent,la obiect,oglinda fidela a realitatii!

  • …cita dreptate avea cineva, citindu pe Petre Tutea… “am facut puscarie pentru un popor plin de idioti!”

  • Lasa ca, acum s-au anuntat ca vin, cioclii de la FMI, ca sa le taie nu doar ce le-a dat Dragnea, ci mult mai mult, ca deh, ne trebuie “sigurantza macroeconomica”!
    Traim in Romania si progresistii astia ne ocupa totul din ea!