Politică

„Falanga Națională” din Servicii!

Iata ca lucrurile se complica serios pe atat de apatica scena politica romaneasca din ultimul an odata cu aparitia primei formatiuni asumate oficial drept una nationalista! Iar proiectul politic al asa-numitului „Departament Zero” este cu atat mai interesant cu cat, dupa cum dezvaluiam in premiera, in afara „civilului” presedinte Ninel Peia, toti ceilalti initiatori ai „Neamului Romanesc” sunt militari de profesie, cu o indelungata cariera in spate, dar cu conexiuni inca extrem de profunde in lumea serviciilor secrete. Si daca vizibilitatea majora, pana in acest moment cel putin, pentru „Partidul Generalilor” a avut-o fostul sef al Statului Major General al Armatei , multi initiati ai sistemului privesc cu maxim interes atat rolul generalulului Nicolae Rotaru, dar mai ales prestatia generalului de brigada Constantin Onisor.<


Mai ales ca, dupa decenii intregi petrecute la varful Armatei Romane, acesta „s-a retras”  tocmai „in Padure”, unde in ultimii zece ani a condus Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”, acordand o atentie cu totul deosebita tocmai „copilului sau de suflet”, Facultatea de Informatii a SRI!

Cea care, numai in ultimii ani a dat mii de absoleventi pastoriti direct de Onisor, toti acestia ocupand acum functii cheie la varful institutiilor de forta ale statului roman, fiind aproape o „cutuma” ca demnitarii romani sa fie girati de ANI. Mai mult chiar, parca pentru a confirma ipotezele initiale lansate in sistem, se contureaza tot mai clar strategia conducatorilor „Neamului Romanesc” ca primul partid asumat nationalist din tara noastra sa se bazeze pe o asa-numita „Falanga Nationala” din cadrul serviciilor secrete si a altor structuri informative sau institutii de forta. Iar  cel mai bun indiciu ca lucrurile se misca rapid in acest sens sunt tocmai informatiile de ultima ora privind reactualizarea bazei de date cu cei 30.000 de militari din sistem care, sub o forma sau alta, au fost scoliti de generalul Constantin  Onisor, nimeni altul decat actualul secretar general al „Neamului Romanesc”…

„Armata” lui Onisor…

CV-ul oficial al actualului SG de la surprinzatorul partid anti-sorosist „Neamul Romanesc” este mai mult decat stufos, generalul de brigada Constantin Onisor fiind comandant si inspector general de blindate si tancuri la Scoala de Aplicatie de Tancuri Pitesti a Statului Major al Fortelor Terestre si director al Centrului de Studii Strategice al Statului Major General.

Dupa care, timp de 28 de ani, a activat drept profesor universitar la Academia de Inalte Studii Militare, ajungand seful  Catedrei de Strategie Militara si Decan al Facultatii de Comanda si Stat Major. Insa, in mod surprinzator doar pentru unii, in 2006 Onisor se transfera la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” a SRI, fiind, timp de zece ani, profesor universitar, presedintele Senatului, presedintele Consiliului Stintific, directorul Scolii Doctorale si decanul Facultatii de Informatii. Iar daca in tot acest rastimp generalul Onisor a avut peste 30.000 de elevi care acum sunt ofiteri cu grade inalte si functii de comanda in MApN, MAI, SRI, STS, SPP si SIE, membrii ultimelor „promotii” de la Facultatea de Informatii impanzesc si acum organigrama Serviciului Roman de Informatii, altii fiind detasati la varful altor ministere sau structuri. Astfel ca, daca informatiile noastre se adeveresc si interconexiunile personale dintre ofiterii crescuti de Onisor s-au intensificat simtitor in ultima perioada, indiferent de serviciile secrete si institutiile de forta unde activeaza acestia acum, o astfel de „armata” formata din 30.000 de cadre active sau in retragere poate reprezenta primul pas pentru cristalizarea deplina a „Falangei Nationale” din sistem. Ceea ce, de altfel, desi neasumata oficial, pare a fi prioritatea absoluta a „Neamului Romanesc”, mai ales ca „Partidul Generalilor” continua sa-si asigure adeptii din sistem nu doar ca au lista completa cu sorosistii care ocupa functii inalte in statul roman, dar si ca vor face publice, cat de curand, aceste nume grele de demnitari racordati financiar la „ONG-ul mama” al controversatului miliardar evreo-american de origine maghiara.

OSINT la vedere, HUMINT in secret

Iar pana la „marea confruntare” cu electoratul deja „incins” cu declaratii incendiare ale liderilor „Neamului Romanesc” impotriva sorosistilor si migrantilor ilegali din tara noastra, in sistem deja se susoteste ca „se pregateste ceva” ! Desigur, generalul Onisor insusi este o adevarata „comoara informationala” care stie multe, despre multi, dupa atitia ani petrecuti la conducerea Facultatii de Informatii a SRI. Insa „surpriza” pregatita pare sa aiba de-a face cu informatia ca „Departamentul Zero” din cadrul „ Partidului Generalilor” lucreaza deja la greu si livreaza generalului Onisor complexe analize  OSINT . Este vorba despre analize din surse intelligence deschise, care presupun identificarea, validarea surselor, colectare, coroborare si analiza, in scopul elaborarii de produse cu relevanta in planul securitatii nationale despre tot ceea ce se intampla in Romania. Numai ca, in urma spijinului discret al membrilor „Falangei Nationale” din serviciile secrete, in aceste analize OSINT ar fi strecurate, intr-un mod ingenios, si informatii „bomba” din analize HUMINT ( din surse „inchise”, strict secrete), ceea ce ar ajuta liderii „armatei patriotice” sa isi calibreze viitoarele actiuni privind demascarea „tradatorilor” infiltrati in toate structurile statului roman. Iar eventuala „scurgere” publica controlata a unor astfel de analize HUMINT din partea „Falangei Nationale” cu privire la „infiltratii” sorosisti, progresisti sau chiar cei suspectati de legaturi cu alte servicii secrete ar putea reprezenta, fara indoiala, cea mai buna rampa de lansare a „Neamului Romanesc”

Autor: Catalin Tache

Sursa: enational.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Civilizatia umana pe planeta se apropie in context de un punct zero, un timp zero, motiv pentru care un departament zero se pliaza perfect in timp, spatiu, punct, moment. In op pers, fiecare natiune trebuie sa se axeze pe o astfel de abordare, dealtfel, unica metoda de reanimare la nivel planetar. Fara falanga nationala, in sensul unui nationalism moderat, evolutia vietii pe Pamant este afectata in mod iremediabil. Nu e un moft, strategie, directiva, conspiratie. E o masura terapeutica, de reanimarea a civilizatiei umane. Or metoda de resuscitare cardio-respiratorie se aplica in punctul apexian, punctul zero, in spiritul legilor sacre ale vietii. Nimic nou sub soare. Nu inventam noi acuma in sec 21 roata. Legea vietii.

  • Lucrurile nu se complica, dimpotriva, se limpezesc, reaseaza pe fagasul normal, firesc. Revin la matca. Clar ca lumina zilei. Simplu ca buna ziua.

  • Poate va veni vremea ca toti sorosistii si progresistii astia anticrestini, infiltrati in toate institutiile statului, sa plateasca cu varf si indesat pt tradarea tarii si a neamului, in schimbul banilor si functiilor sistemului sorosist