Politică

EDUARD HELLVIG, salariatul lui VERESTOY ATTILA

4216552-mediafax-foto-balazs-attilaEduard Hellvig, propunerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru funcţia de director al SRI, a fost broker fiind angajat la una din companiile lui Verestoy Attila.

În perioada 1997-1998, Eduard Hellvig a fost broker la Bursa de Valori Bucureşti şi a lucrat la firma TVM, a lui Verestoy Attila, unul dintre cei mai influenţi reprezentanţi ai comunităţii maghiare din România.

Hellving a fost, înainte de 2004, pe rând, consilier politic al fostului vicepreşedinte PNL Horia Rusu în perioada1998-1999, consilier al ministrului de Interne Constantin Dudu Ionescu în perioada 1999-2000, în 2000 consilier al candidatului la Preşedinţia României Mugur Isărescu şi în 2004 director general al Institutului de Studii Sociale.

Eduard Hellvig este unul dintre cei 59 de foști parlamentari care în 2009 au solicitat acordarea de ajutor de șomaj din partea statului, pentru că nu și-au putut găsi un loc de muncă.

Sursa: Obiectiv.info

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Guvernanti +clasa politica a ajuns pentru Romania,o cangrena,cangrena piftioasa-cangrena care reactioneaza ca un tot unitar la orice impuls de extirpare dinafara-din aceasta cauza -daca nu se schimba metoda de tiganizare a clasei politice-Romania nu mai are nici o sansa-eventual pentru a diminua procesul de autodistrugere ar fi un moment de ocupatie-altfel ,mafiotii nu se dau dusi de la ciolan.