Politică

Distrugeți uneltele distrugerii!

distrugeti-uneltele1Motto: „Un adevărat patriot trebuie să îşi apere ţara şi împotriva propriului guvern“. (Edward Abbey )

Fac un apel, a cărui responsabilitate mi-o asum pînă la ultimele consecințe. Viața e în pericol, iar noi avem nu doar dreptul, ci datoria să o apărăm.

Nu putem lăsa să ne fie otrăvite apele și pămîntul. Apărarea vieții e o datorie sacră și pentru asta trebuie să fim pregătiți să facem sacrificii personale și să ne asumăm riscuri.

Afirm, alături de mari conștiințe ale Terrei care au spus același lucru, cum ar fi Edward Abbey sau Nicolae R. Dărămuș, că trebuie să distrugem uneltele distrugerii!

Atenție, asta nu înseamnă violență, pe care o resping și nu o consider justificată în nici o situație!
Distrugeți uneltele distrugerii, dar nu vă atingeți de viață, nici de a celor care poartă uneltele distrugerii sau le apără cu mintea întunecată!

Apărați viața! Apărați Pămîntul!
Distrugeți uneltele distrugerii!


Autor: Orlando Balaș

Sursa: Orlando Balas

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • De acord !
    Cum procedăm ?!
    Deocamdată vă doresc un an mai bun, mai plin de rezultate a curajoaselor acţiuni pe care le întreprindeţi cu atât de mult curaj şi dragoste de ţară !
    Cu stimă şi respect,
    La mulţi ani !
    Cu sănătate şi rezultate. Scontate.
    Doamne Ajută !

  • Cine va simți, va ști ce trebuie să facă. Mulțumesc pentru gîndurile bune. Vă doresc să avem cît de curînd o altă Românie, unde să nu mai fim frate contra frate. La mulți ani fericiți! Doamne-ajută!