Politică

Deputatul turc Şamil Tayyar acuză: ”Atacul din Clubul de noapte Reina a fost organizat de CIA!”

Vicepremierul Turciei, Numan Kurtulmus, a declarat că, probabil, un serviciu secret străin a fost cel care a organizat atacul comis de Revelion în clubul Reina din Istanbul.
cia-world

La rândul său, deputatul turc Şamil Tayyar a dat vina chiar pe Agenția Centrală de Informații a SUA (CIA).

“Părerea mea este că nu este posibil ca atacatorul să fi putut comite aşa ceva fără a beneficia de susţinere. Pare a fi opera unui serviciu secret. Analizăm toate posibilităţile”, a declarat vicepremierul turc, într-un interviu pentru Hurriyet, citat de CBS News.

“Oricine ar fi autorul, atacul din Clubul de noapte Reina a fost organizat de CIA. Punct”, a scris, pe Twitter, deputatul Şamil Tayyar, membru al partidului condus de președintele Recep Tayyip Erdogan.

Atacul din noaptea de Revelion, soldat cu 39 de morţi şi zeci de răniţi, a fost revendicat de gruparea jihadistă Stat Islamic.

Autor: Julieta Târnovan

Sursa: Cotidianul

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • I.S.I.S. este creatia FrancMasoneriei Internationale in frunte cu familia regala saudita, nu a C.I.A. si / sau a Mossad-ului. Aceste doua mari Servicii de Informatii Americano-Israeliene vor trebui sa treaca de partea Binelui si a Legii odata cu depunerea Juramantului de catre pres. Donald John Trump si sa lupte prin toate mijloacele impotriva Societatilor Secrete Mondiale. Numai bine tuturor!

  • Recentele alegeri americane, reprezinta produsul CRIZEI NATIONALE si GLOBALE si, dupa cum bine s-a mai spus (de ex. Adrian Severin), in 2016 lupta politica nu s-a dat intre Republicani si Democrati, ci intre POPOR si VECHIUL SISTEM DE GUVERNARE (in ce ne priveste, amanarea ni s-a servit de democratul B Clinton iar acceptarea de administratia republicana a lui G Bush) – identitate de cetatenie, ideologie, interese pana la proba contrarie marcata de intervalul de timp scurs intre 20-28 ianuarie 2017! moment hotarator in evolutia vietii pe Pamant (28.01.2017 = vibratie de numar destin 1 pe zi, luna, an = Numarul Creatiei). Doamne ajuta in drumul drept intru Lumina, Pace, Adevar, in virtutea echilibrarii energetice sub raport istoric, geografic, planetar, undeva in Pacific, in rezonanta cu Legea Universal valabila!