C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Deputatul turc Şamil Tayyar acuză: ”Atacul din Clubul de noapte Reina a fost organizat de CIA!”

Vicepremierul Turciei, Numan Kurtulmus, a declarat că, probabil, un serviciu secret străin a fost cel care a organizat atacul comis de Revelion în clubul Reina din Istanbul.
cia-world

La rândul său, deputatul turc Şamil Tayyar a dat vina chiar pe Agenția Centrală de Informații a SUA (CIA).

“Părerea mea este că nu este posibil ca atacatorul să fi putut comite aşa ceva fără a beneficia de susţinere. Pare a fi opera unui serviciu secret. Analizăm toate posibilităţile”, a declarat vicepremierul turc, într-un interviu pentru Hurriyet, citat de CBS News.

“Oricine ar fi autorul, atacul din Clubul de noapte Reina a fost organizat de CIA. Punct”, a scris, pe Twitter, deputatul Şamil Tayyar, membru al partidului condus de președintele Recep Tayyip Erdogan.

Atacul din noaptea de Revelion, soldat cu 39 de morţi şi zeci de răniţi, a fost revendicat de gruparea jihadistă Stat Islamic.

Autor: Julieta Târnovan

Sursa: Cotidianul

Related Posts

2 Responses “Deputatul turc Şamil Tayyar acuză: ”Atacul din Clubul de noapte Reina a fost organizat de CIA!””

  1. I.S.I.S. este creatia FrancMasoneriei Internationale in frunte cu familia regala saudita, nu a C.I.A. si / sau a Mossad-ului. Aceste doua mari Servicii de Informatii Americano-Israeliene vor trebui sa treaca de partea Binelui si a Legii odata cu depunerea Juramantului de catre pres. Donald John Trump si sa lupte prin toate mijloacele impotriva Societatilor Secrete Mondiale. Numai bine tuturor!

  2. Eva says:

    Recentele alegeri americane, reprezinta produsul CRIZEI NATIONALE si GLOBALE si, dupa cum bine s-a mai spus (de ex. Adrian Severin), in 2016 lupta politica nu s-a dat intre Republicani si Democrati, ci intre POPOR si VECHIUL SISTEM DE GUVERNARE (in ce ne priveste, amanarea ni s-a servit de democratul B Clinton iar acceptarea de administratia republicana a lui G Bush) – identitate de cetatenie, ideologie, interese pana la proba contrarie marcata de intervalul de timp scurs intre 20-28 ianuarie 2017! moment hotarator in evolutia vietii pe Pamant (28.01.2017 = vibratie de numar destin 1 pe zi, luna, an = Numarul Creatiei). Doamne ajuta in drumul drept intru Lumina, Pace, Adevar, in virtutea echilibrarii energetice sub raport istoric, geografic, planetar, undeva in Pacific, in rezonanta cu Legea Universal valabila!

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss