Politică

Demascarea vine pe banda de magnetofon

basescu-suspendartNumele Basescu apare in inregistrarile din 13 iunie 1990. In arhiva istorica “Radio Europa Liberă” exista o inregistrare din 13 iunie 1990, care cuprinde momente din conversatiile lui Mihai Chitac, fost ministru de interne, cu oamenii sai din Piata Universitatii.

La un moment dat, in inregistrari apare si numele lui Basescu. Mai exact, generalul Diamandescu spune: „Domnul Basescu, sa trimita camera la Dunarea, a spus sa trimită camera video la Dunarea, vine prin spatele lui Inter, cele doua autodube. In spatele lui Inter ca au mai venit aici mijloace. Receptie.”

Dupa cum stim, Basescu a negat ferm de mai multe ori ca s-ar fi aflat in Bucuresti in iunie ’90. A spus ca a lucrat in Constanta pana in noiembrie, acelasi an. Dar s-a si contrazis, nu o data. Ba a spus ca in ’90 era in opozitie, ba ca a votat cu Iliescu.

Adevarul era ca facea parte din CFSN de la bun inceput. De la bun inceput, dupa revolutie, prin functia pe care o avea facea parte din organigrama Ministerului Transporturilor, din colegiul de conducere al acestui minister, adica din Guvernul Romaniei. Min 30 : 30

Sursa: Europa Libera

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Base e un mare magician Mai acu vreo citiva ani Afacut ca sa dispara Flota de la noi din tara Na luat bani multi si nici mita Zice ca a fost Dar acum ne-am tras fregate chiar daca erau casate Reparate un pic sint bune Vopsite//? SINT O MINUNE Dar de vine Base iara Le face ca sa dispara Si iar vine sa dam dota Ca sa ne refacem flota